Sayfa 15 / 21 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maç önü yazdıklarım:

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post

Geçen Cumartesi Galatasaray'a yenilip bugün yenmekle; şimdi olduğu gibi geçen Cumartesi onları yenip bugün yenilmek arasında hiçbir fark yok. Dolayısıyla bugün kaybetmek herşeye sıfırdan başlamak anlamına gelir ve seri mantık hesaplarını aşıp 7. maça kadar uzar. Çok sakat olur. Bizdeki bu "şampiyon olduk" rahatlığı dilerim oyunculara da bulaşmaz. Hiç tahmin etmiyorum ama taraftardaki rahatlık takıma bulaşırsa yandık.

Bir korktuğum durum da... Trübün grupları bu maça ilgi gösteriyormuş. Şimdi bizim trübün grupları ne zaman salon sporlarına ilgi gösterse korkarım. Ya futbol takımı kötüye giderse gelirler; "artık çubuklunun hakkını verenlerden yanayız" edebiyatı... Sanki çubuklunun hakkını futbol takımı iyiyken vermiyorlarmış gibi... Ya da bütün sezon yatıp, kazanılacak bir şampiyonluk, kaldırılacak bir kupa öncesi kelle göstermeye ve show yapmaya gelirler. Salonların yüreği olan insanlar onların kuru gürültüleri arasında kaynar gider. Bir de maç içinde işler kötü giderse homurdanıp takımı olumsuz etkilerler. Çünkü beyefendiler kazanılacak bir zaferi sahiplenmek için oradalardır; bütün bir sezon yalnız bıraktıkları takımın şampiyonluğunda pay sahibi görünmek için...

Diyeceğim: Ey Fenerbahçe taraftar grupları! Bugün kazanılacak zafer için değil, bir kere de takıma zafer kazandırmak için oraya gelin! Hep bu takım sizi coşturdu, bugünde siz bu takımı coşturun. Çünkü onlar sonuna kadar desteği fazlasıyla hakediyor.
    Seri başlamadan önce çok rahat bir şampiyonluk bekliyordum. Halen de rahat olabilir. Ama bunun maç öncesi bu kadar dile getirilmesi açıkçası beni ürkütmüştü. Korktuğum başıma geldi. Olmasın dediğim oldu.

Maça dönecek olursak... 48 saniye kala mola alıyoruz. 24 saniyeyi eritmek adına anlamsız anlamsız yan paslar yapıyoruz ve süre biterken Ukiç cehennemin dibinden bir üçlük gönderiyor. Böyle bir SKANDAL olabilir mi? Sadece 1 sayı öndesin, süreyi eritme hakkın yok. 2 sayı, 3 sayı önde olsan anlarım. N'olur? Hemen ve mutlaka penetre üzerinden hücum ederim, zaten yarı sahadan başlamışım hücuma. Asla 24 saniyenin dolmasını beklemem ve oyuncularıma "14 saniyede hücumu bitirin, rakip sayı bulsa bile 10 saniyelik zaman kalsın" derim. Spahjia'nın 24 saniyeyi boş boş eritme tercihi SKANDALDIR, SKANDALDIR, SKANDALDIR!

Mağlubiyetin baş sorumluları;

1)Üç periyot uyuyan taraftar...

2)Spahjia...

Spahjia'nın kabahatleri:

a) 48 saniye kala mola dönüşü yukarıda anlattığım tercih...

b)Üçüncü periyot dakikalarca rakibin alan müdafaasını çözememiş olması...

c)Sean May'ı trübüne gönderip, zaten Kaya'nın sıfır olduğu, Oğuz'un istikrarsız olduğu bir seride uzun rotasyonunu üçe indirip, rakibe karşı üstün olduğumuz bölgeden geri adım atmak... Bu sebeple dört kısayla oynamak zorunda kaldık, ribaunt üstünlüğünü kendi elimizle rakibe verdik.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Niye ? Fenerbahçe yi eLeştirdiğim için mi ? Miami Heat in DaLLas karşısında yeniLmesine ve eLenmesine çok güzeL mantıkLı sebepLer buLabiLirken burada IsrarLa Fener ezer, biz en iyisiyiz, biz asarız, keseriz, bizden iyisi yok, rahat yenicez, en güçLü biziz gibi zırvaLaLarına cevap verdiğim için mi maksadımı aşıyorum ? GaLatasaray ın Fenerbahçe yi yenme hakkı yok mu, neden yenemiyor.? Açarmısın maksad aşmak cümLesini ?
    Fb ile GS arasındaki güç farkını GSlılar bile kabul etmişken şurada bile fanatiklik yapmanın hiç bir mantığını bulamıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fb ile GS arasındaki güç farkını GSlılar bile kabul etmişken şurada bile fanatiklik yapmanın hiç bir mantığını bulamıyorum.
    Güç farkı kabuL ediLebiLir. Ama bunu burada sürekLi herkesin suratına suratına LaubaLice vurmanı ben kabuL etmiyorum ve izin vermiyorum. BeLLi sınırLar ve saygı çerçevesinde yapacaksın yapacaksanda.

Neyse bundan sonra yorum yapmıyorum. Konuyu sürekLi takip edicem ve en küçük aşağıLamada, küçük düşürmede yöneticisinden, üyesine kim oLursa oLsun gereken neyse yapacağım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cuma günki maçın biletleri karaborsaya düşmez inşallah.Maç günü 7 tl olan bilet en aşşası 30 tlden gidiyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Maç önü yazdıklarım:

Seri başlamadan önce çok rahat bir şampiyonluk bekliyordum. Halen de rahat olabilir. Ama bunun maç öncesi bu kadar dile getirilmesi açıkçası beni ürkütmüştü. Korktuğum başıma geldi. Olmasın dediğim oldu.

Maça dönecek olursak... 48 saniye kala mola alıyoruz. 24 saniyeyi eritmek adına anlamsız anlamsız yan paslar yapıyoruz ve süre biterken Ukiç cehennemin dibinden bir üçlük gönderiyor. Böyle bir SKANDAL olabilir mi? Sadece 1 sayı öndesin, süreyi eritme hakkın yok. 2 sayı, 3 sayı önde olsan anlarım. N'olur? Hemen ve mutlaka penetre üzerinden hücum ederim, zaten yarı sahadan başlamışım hücuma. Asla 24 saniyenin dolmasını beklemem ve oyuncularıma "14 saniyede hücumu bitirin, rakip sayı bulsa bile 10 saniyelik zaman kalsın" derim. Spahjia'nın 24 saniyeyi boş boş eritme tercihi SKANDALDIR, SKANDALDIR, SKANDALDIR!

Mağlubiyetin baş sorumluları;

1)Üç periyot uyuyan taraftar...

2)Spahjia...

Spahjia'nın kabahatleri:

a) 48 saniye kala mola dönüşü yukarıda anlattığım tercih...

b)Üçüncü periyot dakikalarca rakibin alan müdafaasını çözememiş olması...

c)Sean May'ı trübüne gönderip, zaten Kaya'nın sıfır olduğu, Oğuz'un istikrarsız olduğu bir seride uzun rotasyonunu üçe indirip, rakibe karşı üstün olduğumuz bölgeden geri adım atmak... Bu sebeple dört kısayla oynamak zorunda kaldık, ribaunt üstünlüğünü kendi elimizle rakibe verdik.
    Son maç Tomas'ı dışarıda tutup, Kinsey ve May'i kadroya alırsa rotasyon daha doğru olur, opsiyon sayısı artar. Sakatlıktan çıktı diye Kinsey'i az oynattı, tomas ve Ömer sakatlıktan dolayı kötü oynadılar. 2 numrada problem oldu.

Spahjia'ya ilk defa hayret ettim, bir set çizdirmedi. Gereksiz acele şut kullanırken son periyotta takım mola alıp farklı bir set denemedi. Tempoyu gereksiz arttırıp GS'ı da dahil etti, run&gun oynamanın kime ne faydası var? Kaya'yı son periyot kenarda unutmasını da pek kabul edemiyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güç farkı kabuL ediLebiLir. Ama bunu burada sürekLi herkesin suratına suratına LaubaLice vurmanı ben kabuL etmiyorum ve izin vermiyorum. BeLLi sınırLar ve saygı çerçevesinde yapacaksın yapacaksanda.

Neyse bundan sonra yorum yapmıyorum. Konuyu sürekLi takip edicem ve en küçük aşağıLamada, küçük düşürmede yöneticisinden, üyesine kim oLursa oLsun gereken neyse yapacağım.
    Bu konuyu gündeme sen getirdin abi.Rakibi küçük düşüresim geldi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

"Bizim takımın kalitesi daha iyi kupayı alırız" demek başka "Neyse bizde Abdi İpekçide alırız kupayı" demek başka
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne aşağılama var, ne küçük düşürme.
    FB'nin üstünlüğünü kabul edemediğinizden dolayı başka bir yöneticinin takip etmesini kabul etmek ile başlayabilirsiniz.

Öncelikle benden özür dilemelisiniz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

başka bir yöneticinin takip etmesini kabul etmek ile başlayabilirsiniz.
    Yorumun bu kısmına katılıyorum, yazdığınız tehditvari mesaj size hiç yakışmadı eXcitinG

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FB'nin üstünlüğünü kabul edemediğinizden dolayı başka bir yöneticinin takip etmesini kabul etmek ile başlayabilirsiniz.

Öncelikle benden özür dilemelisiniz.

Sen burada ki bütün GaLatasaray taraftarLarından özür diLe bende senden diLeyeyim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Yorumun bu kısmına katılıyorum, yazdığınız tehditvari mesaj size hiç yakışmadı eXcitinG
    Hayatımda en nefret ettiğim ve kabuL edemeyeceğim tek davranış başka birisini kendini birşey sanarak aşağıLamak ve onu küçük düşürmektir. İstersen tehdit aLgıLa istersen nasıL aLgıLarsan aLgıLa. Sen kendi yazdıkLarına inanıyor ve hakLı buLuyorsan probLem yok. Zaten bu tarz kişiLerede Lafımız yok. Lafımızın kimLere oLduğu gayet açık.

Sen burada ki bütün GaLatasaray taraftarLarından özür diLe bende senden diLeyeyim.
    gerçekten güzel bir yorum sizi tebrik ediyorum sayın eXcitinG

Galatasaraylı arkadaşlardan özür dilenmesi gerekli bencede.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker final serisi 6. maç biletleri yarın saat 10.00'da satışa çııkıyor. Duyurulur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker final serisi 6. maç biletleri yarın saat 10.00'da satışa çııkıyor. Duyurulur...
    Cevahir Avm merkezi zaten o saatlerde açılıyor.Erken çıkmış baya.Napcaz sabahın köründe gidecez o zaman.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Özür dilenmesi gereken bir şey söylemedim ama tehditvari konuşmalar ile kibirden bahsetmek gerçekten özür dilenmesi gereken bir konu.

Yöneticilik böyle yapılmaz.

Ben tamamen teknik konuşuyorum ama siz sözde küçür düşürmekten, ceza vermekten, kibirden bahsediyorsunuz inanılır gibi değil. Maç hakkında zerre görüşünüz dahi yok değil mi?

bkz. itidal

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Seyircide ki doymuşluk beni öldürüyor.

Spahjia'nın suyu ısınıyor. Bu sezon bütün kritik maçları kaybettik. Kritik anların koçu olmadığını belli ediyor. (İçerdeki Barcelona maçı ve Olimpiakos maçı ilk aklıma gelenler ve bugün ki maç.)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Özür dilenmesi gereken bir şey söylemedim ama tehditvari konuşmalar ile kibirden bahsetmek gerçekten özür dilenmesi gereken bir konu.

Yöneticilik böyle yapılmaz.

Ben tamamen teknik konuşuyorum ama siz sözde küçür düşürmekten, ceza vermekten, kibirden bahsediyorsunuz inanılır gibi değil. Maç hakkında zerre görüşünüz dahi yok değil mi?
    Ben maç hakkında yorum yapsam, ya da bir başkası yorum yapsa ne oLacak yahu. NasıL oLsa geLip tuttuğun takımın avukatLığını yaparcasına can sıkıcı vari tavırLar iLe savunmaLara geçmeyecekmisin. Yorum yapacağıma senin yaptıkLarını anLamanı sağLamak daha mantıkLı.

Ayrıca yönetciLiği de senin gibi yönetciLiği bıraktıntan sonra biLe imzasında yöneticiyim havaLarı takınan kişiden öğrenecek değiLim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post

Spahjia'nın suyu ısınıyor. Bu sezon bütün kritik maçları kaybettik. Kritik anların koçu olmadığını belli ediyor. (İçerdeki Barcelona maçı ve Olimpiakos maçı ilk aklıma gelenler ve bugün ki maç.)
    Oyuncuları maça zihinsel olarakta hazırlayamaması bir başka olumsuz neden. Bu maça böyle mi hazırlanılır yahu. Şampiyonluk maçına çıkıyorsun gazozuna maç yapmıyorsun ki. Taraftar desen yine öyle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spahjia demişken bir kaç şey söyleyeyim.Bir adam her pozisyonamı itiraz eder?Bu çok dikkatimi çekti.Sezon içerisindede bir kaç maç sonunda özür dilemişti hakemlerden.Az cesaretli hakemlerimiz olsa Spahjia'ın maç başına 2 teknik faul alması gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post

Maalesef haklısın.. Eğer başarı isteniyorsa Pesiç gibi tecrübesi yüksek hocalar gerekiyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tv den de tam aksine taraftar çok müthişmiş gibi bir atmosfer vardı asLında.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şimdi İddialı olmak başka şey, rakibi küçümsemek başka şey.. Yanlış anlaşılıp kalp kıracaksak baştan anlaşıp yorum yapmayalım bu konuda.. kimsenin kimseyi küçümsediği yok burda..
    Öyleki ben kendi arkadaş ortamımda dahi GSCC'nin Efes'ten daha iyi bi kadrosu olduğunu hep belirttim.. Şahsen basketbolun içinden geldiğim için rakibe saygıyı iyi bilirim..
    4-0 biter 4-1 de olur diyen arkadaşlar saygısızlık yapmıştır yoksa bizde kabul ediyoruz kalite farkını ama bu kadar da emin konuşmak yanlış bi davranış rakibi küçümsemek budur..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maalesef haklısın.. Eğer başarı isteniyorsa Pesiç gibi tecrübesi yüksek hocalar gerekiyor..
    Pesiç müthiş olur aslında..

Neyse önce bi şampiyon olalım da onlar konuşulur , ama ben kesinlikle daha tecrübeli , daha ne yaptığını bilen bi koç istiyorum.

2-0'dan verdiğimiz EFES serisinde de böyle bi hava yaratılmış üst üste 4 maç vermiştik. Umarım bu kâbusu bi daha yaşamayız.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben maç hakkında yorum yapsam, ya da bir başkası yorum yapsa ne oLacak yahu. NasıL oLsa geLip tuttuğun takımın avukatLığını yaparcasına can sıkıcı vari tavırLar iLe savunmaLara geçmeyecekmisin. Yorum yapacağıma senin yaptıkLarını anLamanı sağLamak daha mantıkLı.

Ayrıca yönetciLiği de senin gibi yönetciLiği bıraktıntan sonra biLe imzasında yöneticiyim havaLarı takınan kişiden öğrenecek değiLim.
    Yöneticiyim demiyorum, yönetici de değilim şu an. Neredeyse site kurulurken vardım, programcılık bilgilm dahi var artık. Mustafa ne zaman isterse yardımcı olur, hepsi benim samimi arkadaşlarım. Ayıracak vaktim de yok zaten, bununla hava atmanın hiçbir mantığı da yok.

Bir dönem güncellemedim imzayı, çünkü yerine yazdığım hata veriyordu, kabul edilmiyordu. Mustafa veritabanını elle düzeltti, sonra hata vBulletin sürüm güncellenince geçti sanırım.

Avukatlık yapmak gibi bir niyetim yok ama ne yapmak istediğiniz önce kendiniz sorgulamalısınız? Madem hatalı değildiniz, neden yazdıklarınız silindi az önce? Hatalı olduğunuzu, itidalli davranmanız gerektiğinizi öğrenmelisiniz. Önce üslup önemlidir, bir kişiye kibar davranmadan saygısızlık yaptığını anlatmanız da saygısızlık olur. Bürokratik davranmayı öğrenmeden yöneticilik yapılamaz.

Forumda yöneticilik, fiili bir yöneticilik değil. İmtiyaz sağlamaz insana, dolayısı ile bununla gururlanmak doğru değil. Dolayısı ile konuya dalıp ona ceza veririm, bunu asarım onu keserim ile insanları istediğiniz cevaba yönlendiremez, sözlerini engelleyemezsiniz. Kimsenin kimseye ne saygısızlık yaptığı var, ne küçük düşürdüğü.

Zaten arada bir yazıyorum, çok fazla da yazmam. Ne bu yazdıklarım ile küçülürüm, ne de bu kadar önemlidir. Forumda 2 kelam yazı yazmışsın, karşısındaki küçük düşürsen ne yazar, gereksiz atışmalarla zaman öldürmenin kime ne yararı var. Bu yaşları aşalı çok oldu, bu sözlerim de bu tartışmanın sonu olsun.

Yine de büyüklük bizde kalsın, özür dilerim, ki manası sürç-ü lisan ettim ise affolla.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tv den de tam aksine taraftar çok müthişmiş gibi bir atmosfer vardı asLında.
    Bu sezon hiç bir zaman müthiş olmadı ki bugün olsun.. Tamamen Yönetimsel hatalardan kaynaklı.. GS yönetimi satıyor karşı tribünü 12 liraya bizimkiler satıyor 30-40 liraya.. Kafa değişmedikçe çok zor Abdi ipekçideki atmosferin olması.. Zaten salon yapı itibariyle de kötü..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yöneticiyim demiyorum, yönetici de değilim şu an. Neredeyse site kurulurken vardım, programcılık bilgilm dahi var artık. Mustafa ne zaman isterse yardımcı olur, hepsi benim samimi arkadaşlarım. Ayıracak vaktim de yok zaten, bununla hava atmanın hiçbir mantığı da yok.

Bir dönem güncellemedim imzayı, çünkü yerine yazdığım hata veriyordu, kabul edilmiyordu. Mustafa veritabanını elle düzeltti, sonra hata VBulletin sürüm güncellenince geçti sanırım.

Avutkatlık yapmak gibi bir niyetim yok ama ne yapmak istediğiniz önce kendiniz sorgulamalısınız? Madem hatalı değildiniz, neden yazdıklarınız silindi az önce? Hatalı olduğunuzu, itidalli davranmanız gerektiğinizi öğrenmelisiniz. Önce üslup önemlidir, bir kişiye kibar davranmadan saygısızlık yaptığını anlatmanız da saygısızlık olur. Bürokratik davranmayı öğrenmeden yöneticilik yapılamaz.

Forumda yöneticilik, fiili bir yöneticilik değil. İmtiyaz sağlamaz insana, dolayısı ile bununla gururlanmak doğru değil. Dolayısı ile konuya dalıp ona ceza veririm, bunu asarı onu keserim ile insanları istediğiniz cevaba yönlendiremez, sözlerini engelleyemezsiniz. Kimsenin kimseye ne saygısızlık yaptığı var, ne küçük düşürdüğü.

Zaten arada bir yazıyorum, çok fazla da yazmam. Ne bu yazdıklarım ile küçülürüm, ne de bu kadar önemlidir. Forumda 2 kelam yazı yazmışsın, karşısındaki küçük düşürsen ne yazar, gereksiz atışmalarla zaman öldürmenin kime ne yararı var. Bu yaşları aşalı çok oldu, bu sözlerim de bu tartışmanın sonu olsun.

Yine de büyüklük bizde kalsın, özür dilerim, ki manası sürü lisan ettim ise affolla.

Çok kısa tutucam, özür diLeyen herkesin özrünü kabuL ederim.Ayrıca sende kırıLdıysan ve aLındıysan bende özür diLerim. Bir diğeri de ben bu forumda yöneticiLer arasında cezayı en az kuLLanan kişiyimdir. Ben probLemLeri ve meseLeLeri konuşarak çözme taraftarı birisiyim. O yüzden uyarıLarı tehdit oLarak aLgıLamak sizLerin probLemidir. O yüzden tartışmayı sonLandırmak en mantıkLısı. HayırLı akşamLar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu sezon hiç bir zaman müthiş olmadı ki bugün olsun.. Tamamen Yönetimsel hatalardan kaynaklı.. GS yönetimi satıyor karşı tribünü 12 liraya bizimkiler satıyor 30-40 liraya.. Kafa değişmedikçe çok zor Abdi ipekçideki atmosferin olması.. Zaten salon yapı itibariyle de kötü..
    Daha çok futboL seyircisinin BasketboL seyiricisi oLmasından kaynakLı bir durum asLında. Ligte ki bütün takımLarın geneL probLemi de diyebiLiriz. Taraftarın %90 ı futboLdan geLme oLduğundan doLayı bu durumun oLması doğaL asLında. BasketboL seyirciLiği farkLı. Sahada ki gibi bağırarak, çağırarak oLmuyor, daha biLinçLi BasketboL seyircisi oLunmaLı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

her malubiyetten sonra bir teselli arıyoruz
    6. maçta kupayı almak da bizim için iyi olur tesellimiz bu olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Daha çok futboL seyircisinin BasketboL seyiricisi oLmasından kaynakLı bir durum asLında. Ligte ki bütün takımLarın geneL probLemi de diyebiLiriz. Taraftarın %90 ı futboLdan geLme oLduğundan doLayı bu durumun oLması doğaL asLında. BasketboL seyirciLiği farkLı. Sahada ki gibi bağırarak, çağırarak oLmuyor, daha biLinçLi BasketboL seyircisi oLunmaLı.
    Kesinlikle öyle, bugün maçta bizim saracoğlunda söylediğimiz besteler söyleniyo halen.. Basketbolda seyircinin amacı takımı havaya sokmaktır.. Sinan Erdem de oyuncular seyirciyi havaya sokmaya çalışıyolar..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gerçekler ile gerçekleri uygulayabilme arasında fark vardır. Bugün bunun dersini Galatasaray güzel bir şekilde verdi.

Açıkçası Fenerbahçe şımartılmaya devam edildikçe Galatasaray adım adım ilerliyor ve kendine güveni de arttı. Seride Fenerbahçe önde 3-3 olsa bile Fenerbahçe'nin saha avantajı var. Ama Galatasaray psikolojik olarak farkı açtı. Fenerbahçe rahat rahat alır deyip sırtı sıvazlamaya devam edildikçe bu seri uzar. Açıkçası kendi adıma zevk alarak izliyorum. Kazansakta kaybetsekte.

Sayfa 15 / 21 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri