Originally Posted by
ABOOO
Yöneticiyim demiyorum, yönetici de değilim şu an. Neredeyse site kurulurken vardım, programcılık bilgilm dahi var artık. Mustafa ne zaman isterse yardımcı olur, hepsi benim samimi arkadaşlarım. Ayıracak vaktim de yok zaten, bununla hava atmanın hiçbir mantığı da yok.
Bir dönem güncellemedim imzayı, çünkü yerine yazdığım hata veriyordu, kabul edilmiyordu. Mustafa veritabanını elle düzeltti, sonra hata VBulletin sürüm güncellenince geçti sanırım.
Avutkatlık yapmak gibi bir niyetim yok ama ne yapmak istediğiniz önce kendiniz sorgulamalısınız? Madem hatalı değildiniz, neden yazdıklarınız silindi az önce? Hatalı olduğunuzu, itidalli davranmanız gerektiğinizi öğrenmelisiniz. Önce üslup önemlidir, bir kişiye kibar davranmadan saygısızlık yaptığını anlatmanız da saygısızlık olur. Bürokratik davranmayı öğrenmeden yöneticilik yapılamaz.
Forumda yöneticilik, fiili bir yöneticilik değil. İmtiyaz sağlamaz insana, dolayısı ile bununla gururlanmak doğru değil. Dolayısı ile konuya dalıp ona ceza veririm, bunu asarı onu keserim ile insanları istediğiniz cevaba yönlendiremez, sözlerini engelleyemezsiniz. Kimsenin kimseye ne saygısızlık yaptığı var, ne küçük düşürdüğü.
Zaten arada bir yazıyorum, çok fazla da yazmam. Ne bu yazdıklarım ile küçülürüm, ne de bu kadar önemlidir. Forumda 2 kelam yazı yazmışsın, karşısındaki küçük düşürsen ne yazar, gereksiz atışmalarla zaman öldürmenin kime ne yararı var. Bu yaşları aşalı çok oldu, bu sözlerim de bu tartışmanın sonu olsun.
Yine de büyüklük bizde kalsın, özür dilerim, ki manası sürü lisan ettim ise affolla.