Sayfa 16 / 21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Kesinlikle öyle, bugün maçta bizim saracoğlunda söylediğimiz besteler söyleniyo halen.. Basketbolda seyircinin amacı takımı havaya sokmaktır.. Sinan Erdem de oyuncular seyirciyi havaya sokmaya çalışıyolar..
    kısa kısa tezahüratlar yapmak lazım aslında uzatmadan top rakipde oldğunda da ıslık bu şekilde oldumu güzel oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    kısa kısa tezahüratlar yapmak lazım aslında uzatmadan top rakipde oldğunda da ıslık bu şekilde oldumu güzel oluyor.
    Bunu biz çok iyi yapıyoruz. Kısa tezahuratlar var ardından top rakibe geçince ıslık. Böyle olunca hem oynayanın hemde taraftarın hoşuna gidiyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bunu biz çok iyi yapıyoruz. Kısa tezahuratlar var ardından top rakibe geçince ıslık. Böyle olunca hem oynayanın hemde taraftarın hoşuna gidiyor.
    Zaten bunu rakip sporcularda söylüyor. Bizim taraftarımız salonda çok iyi baskı kuruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kinsey'de maç sonu açıklamalarında taraftarlarımızı övdü...

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

maçı izlemedim.sadece aygüne mesaj yazıyordum orada bu konuyu gördüm ve tv yi açtım baktım gs önde son periyod az izliyeyim dedim; tv izlemiyorum öyle açık ben internete bakıyorum kaç bilmiyorum 58yada 63e 53 mü neydi öyle bişeydi gs yeniyordu galiba 67-67 bitti bende tv yi kapadım,gs yenmiş.

ben de aygün e yenilcez diyordum maçı izlemediğimi söylüyordum bu arada.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasaray.org'un giriş resmi harika olmuş.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Onu bunu bilmem. Bu konunun başından beri Fenerli arkadaşlar kalite farkına güvenerek 4-0 dan başladılar 1 maç aldığımızda 4-1'e gittiler, şimdiki maçı kazandığımızda da 4-2 yaptılar serinin sonucunu.

Haklı olarak takımlarına güveniyorlar. İşte bu tür şartlara rağmen böyle bir takımdan 2 maç koparmak bile bir başarıdır. Fenerbahçe Ülker bu saatten sonra bize 30 sayı fark atsalar da bizim takımın küçümsenmeyeceğini anlamışlardır artık.

Sabah kalkıp bilet alacağım. Yenilsek de bu çocukları sonuna kadar alkışlayacağım maç bitiminde. Helal olsun sizlere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabah 9 da kalkıp biletixin açılmasını bekledim.Beklediğimede değdi.1 saat içerisinde tükendi biletler.Yine muhteşem atmosfer bizleri bekliyor.Yenmek yenilmek önemli değil sadece tadını çıkaracağız.Geçen maç gibi kaybetsekde yine takımı çağırıp bağrımıza basacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Seri 4-3 biter de...Kimin şampiyon olacağı meçhul.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yaşattığımız bu telaş ve karamsarlık bizim en büyük kazancımız bence Hasta Fenerli bir kardeşim var.Serinin en başından beri her maç şu kadar fark atarız diye konuşuyordu artık sustu Ama ben önümüzdeki maçtan pek ümitli değilim nedense.4-2 vereceğiz seriyi gibi geliyor.Olaya objektif bakan çoğu kişi 2 galibiyet alacağımızı düşünmezdi.Biz şampiyon olamazsak bir şey kaybetmeyiz.Ama Fenerbahçe adına büyük yıkım olur.Gönül ister ki şampiyon olalım.Umarım iki maçı da alıp şampiyon oluruz.Ama olamazsak da canları sağolsun.Onların o aslan yürekleri yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seri 4-2 bitecek demek ki. 4-2 kazanarak şampiyon olduğumuzda da seride zorlandık diyemeyiz, çünkü kazanılan maçlar rahat alınan maçlar, kaybedilenler de son ana kadar başa baş gidenler. Çok yorgundum, bir ara uyumuşum, maç sonu şampiyonluk kutlamalarına bakayım diye uyandım ki, 72-71 yazıyor, tam biterken içim ürperdi herhalde uyandım. Aslında şaşırmadım, koydum kafayı geri yattım. 5 maç oldu 3'ünü izleyemedim, cuma günü baştan sona izlemek istiyorum artık bir maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dunku macin seyircisi basketten bihaberdi maalesef. Bicogu 5 i bi yerde merakina gitmis maca. Futbol odakli tezaruhatlar bi yandan spormaxin futbol benzetmeli anlatimlari bi yandan beni mactan soguttu acikcasi. 3-3 e gelirse seri umarim daha bilincli seyircileri goruruz sinan erdemde.

Maca gelirsek bence GS boyali alani cok iyi kapatti ve bizi 3luklere zorladi. 3lukler de girmeyince GS iyice gomuldu. Ilk defa seride 71 sayida kaldik bu nedenle. GS hucumda daha etkili olabilse macin skoru daha farkli olabilirdi.
    Sphajia nin son dakkadaki stratejisini de anlayabilmis degilim. Ondeyken sureyi son saniyeye kadar tuketip son hucumu rakibe biraktin madem, sayiyi bulamayinca neden faulu yapmadin. Kurbanlik kuzu gibi bekledik acikcasi, cezayi da kesti nitekim GSCC. Son dakikaya 71 67 onde girip de nasil maci verdiler izah edilebilir yani yok. GSCC nin son hucumundan once zorlama bi 3luk yerine iceriye penetre bi hucum bekliyodum, en kotu faul alirdik oyun da sogurdu. 24 saniyeyi doldurmanin da bi manasi yoktu ustelik. Son hucumu rakibe birakmamaliydi, daha hizli bi hucumu dusunmeliydi. Nasil bi hucum cizdi Sphajia, gercekten plani bu muydu bilmek isterdim. Hele evlere senlik son 1sn kala hucumu vardi ki hic sormayin. Bari bi sut cikarsaydiniz. Oylece ativerdiler topu sahaya

2-0 dan beri maclarin kolay gecicegi yanilgisindan kurtulamadik. Bu psikoloji pahaliya patlayabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe Ülker Maçının Biletleri Tükenmiştir
    Galatasaray Cafe Crown'un Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker ile oynayacağı final serisinin altıncı maçına ait biletler tükenmiştir.

Satışa çıkarıldıktan sonraki ilk saat içinde tamamen tükenen maç biletlerine yoğun ilgi gösteren Galatasaray'ın büyük taraftarına teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü!

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
    Last edited by A.FaruK : 16.Haziran.2011 at 02:22

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    İnancım tam Allahın izniyle son maçıda alıp 5. halkayı tamamlıcaz. Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
    Şu totemi boooooz, tutuyor o ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şehir dışına çıkacağım için gidemiyorum maça, kahroldum resmen. Neyse geçen maça gittim kazanamadık, bunu alırız belki deyip totemi koyayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu totem olayını getirmekle iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2 Maç izledim 2'sini de yendik Cuma gününki maçta da boş zamanım olur umarım onu da izleyebilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forum adeta totem oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk çeyreği başladıktan sonra maçı takip ettiğimde kazandık . İlk çeyrek biterken 8 dakika kala maçı izlemeye başlayacağım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

1. maçı , 2. maçı , 4. maçı yazlık evde , 3. maçı kışlık evde izledim son maçı izleyemedim . Dememekki kışlık evde bir uğursuzluk var .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şu totem olayını getirmekle iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
    senin yüzünden üyenin biri her maç öncesi ''bu maçı kazanacağız lamı cimi yok'' yazmaktan helak oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Durumumdan memnunum öyle helak falan olmadım rahat ol. Bu totemde kimsenin babasının malı değil birçoğumuz Aşk tutulması filminde görmüşüzdür onun haricinde kimseden özenerek öyle bişey yapmadım.Totemi icat etmiş gibi konuşuyosunuz.Neyse uzatmaya gerek yok . Gerçi tamam hani ben totem yaptım diye kazanacağız diye bişey tabikide yok sadece bi nevi uğur işte öyle inanmışız pozitif düşünelim pozitif olsun.
    Last edited by A.FaruK : 16.Haziran.2011 at 15:05

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nekop View Post
    senin yüzünden üyenin biri her maç öncesi ''bu maçı kazanacağız lamı cimi yok'' yazmaktan helak oldu.
    Böyle olacağını tahmin edemedim, üzgünüm.. Ama pişman değilim, yine olun yine yaparım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maç ne zaman bu arada ? Yarınmı ? Araştırmaya üşendim şimdi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Maç ne zaman bu arada ? Yarınmı ? Araştırmaya üşendim şimdi
    Yarın, 20:00'de.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Totem yüzünden tartışıyorsunuz yahu Totem ilk bu forumda çıkan bişey değil ki. İsteyen yapar isteyen yapmaz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Totemden rahatsız olan var

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Rancik oynayacakmış.Bu çok ilginç.

Nesil
    2010