Evet sayın seyirciler TSI Haber Bülteni'ne hoşgeldiniz.
Furkan Berkay Özcan'ın yaptığı açıklamadan sonra Fırathan Bakır'ın kaçırıldığı öğrenildi. Bu haberin doğruluğu yüzünden polisler bu işe çok önem veriyor. Fidye olayında ise paralar hazırlandı. Sıra Furkan Berkay Özcan'ı bulmakta. Inter başkanı ise bir yandan bu işe fazla girmiyor. Sırf menajer parası için ''Antrenörümüzde iyidir. Hakan hocamın yerini tutuyor.En kısa zamanda bulunur, eğer bulunmazsa 1 aylık maaşını alırım.'' dediği öğrenildi.
Bazı Hakan Körpe fanları ise ''GS teknik direktörü 2 menajeri kaçırdı ama bulunamadı, böyle birşey olamaz !!'' diyerek protesto ediyorlar durumu. Açlık grevi ise 1 saat sonra başlayacak. Şimdi Hakan Körpe fanlarının yanında olan muhabirimiz Muhittin Nettin'e bağlanıyoruz.
P:Polis
S:Sunucu
M:Muhittin Nettin
O:Osman
S: Evet Muhittin söz sende.
M: Evet sayın seyirciler şuan yanımda Hakan hocanın fazları var. Mikrofonu birisine uzatıyoruz.
(Birisine mikrofon uzatılır) Evet bayım adınız nedir?
O: Adım Osman.
M: Neden açlık grevi yapıyorsunuz? Zaten polisler çalışıyor.
O: Efendim şimdi polisler çalışıyor. Ama neden İtalya'da? Kaçıran kişinin Türkiye'de olduğu belli. Kaçıran kişi GS teknik direktörü.
M: Haklısınız aslında. Bu düşünceyi polislere bildirebiliriz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M: Necmi abi sen polistin değil mi?
P: Evet, ne oldu?
M: Kaçıran kişi Furkan Berkay Özcan kulübünün başında olması lazım. Onun yanına gidebiliriz.
P: Aslında başkanı arayalım telefonla. Geçen hafta telefonunu vermişti.
M: Tamam.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
B:Başkan
B: Aloooo?
P: Sayın başkanım ben Necmi Kuşyemi. Hani geçen hafta buluşmuştuk.
B: Hee, hatırladım. Ne oldu peki?
P: Başkanım teknik direktörünüz 2 teknik direktörü kaçırdı ve fidye istiyor.
B: Valla teknik direktörümüz ağır hastayım diye İtalya'ya gönderildi.
P: Sizi kandırmış başkanım, 2 kişiyi kaçırdı.
B: Buralara gelirse haberdar ederim.
P: Peki başkanım.