1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Futbolcusu En Az Sakatlanan Takim

Default Futbolcusu En Az Sakatlanan Takim

herkese selam arkadaşlar,
    football manager 2005'ten soğumamın en büyük sebebi ingiltere premier liginde aldığım takımların ilk hafta en az 5 oyuncusunun sakatlanmasıydı. bazen takımın yarısı sakatlanıyordu. hangi takımı aldıysam böyle oldu. sonra italya ligine geçtim, orada da aynı sorun. sonra hollandaya geçtim, yine sakatlıklar sakatlıklar... yahu antreman programı yapıyorum, sezon öncesi hazırlıklara önem veriyorum, rehebilitasyona gönderiyorum ama sakatlanmayı bir türlü çözemiyordum. artık bıktım, çünkü tat vermiyordu. şimdi football manager 2006 oynamaya başladım, chelsea ile sezona başladım, başladığım gibi 4 sakat... yani 2006'nın da, 2005'ten kalır bir yanı yok demek ki?
    bari oyuncusu en az sakatlanan takım var mı?
    son yamayı da yaptım bu arada, yani bir sorun olsaydı o yamayla düzelmesi gerekirdi, hala takır takır sakatlanıyorlar...
    lütfen cevapsız bırakmayın.
    herkese iyi eğlenceler.

Talking

vieri isimli arkadaşımızın hazırladığı antreman programını kullan ben kullanıyorum maşallah

Quote Originally Posted by still
    herkese selam arkadaşlar,
    football manager 2005'ten soğumamın en büyük sebebi ingiltere premier liginde aldığım takımların ilk hafta en az 5 oyuncusunun sakatlanmasıydı. bazen takımın yarısı sakatlanıyordu. hangi takımı aldıysam böyle oldu. sonra italya ligine geçtim, orada da aynı sorun. sonra hollandaya geçtim, yine sakatlıklar sakatlıklar... yahu antreman programı yapıyorum, sezon öncesi hazırlıklara önem veriyorum, rehebilitasyona gönderiyorum ama sakatlanmayı bir türlü çözemiyordum. artık bıktım, çünkü tat vermiyordu. şimdi football manager 2006 oynamaya başladım, chelsea ile sezona başladım, başladığım gibi 4 sakat... yani 2006'nın da, 2005'ten kalır bir yanı yok demek ki?
    bari oyuncusu en az sakatlanan takım var mı?
    son yamayı da yaptım bu arada, yani bir sorun olsaydı o yamayla düzelmesi gerekirdi, hala takır takır sakatlanıyorlar...
    lütfen cevapsız bırakmayın.
    herkese iyi eğlenceler.
    arkimiz doru demiş sakatlık çok oluo fakat antreman demişsiniz malesef oda bi yere kdr yine sakatlanıolar yine sakatlanıolar

http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28309

bu antremandan mı bahsediyorsunuz dostlar?

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

sakatlıklar kullandığın antreman programından aynaklanır büük ihtimalle

maçtan birgün önce veya birgün sonra yada maç günü antreman verirsen sakatlık kaçınılmaz olacaktır.oyuncularının özelliklerinide gözönüne alarak kendi programını kendin üretmeni tevsiye ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

fazla yüklenme oyunculara apdullahın dediği gibi özellikle maçtan bir gün sonra dinlendir

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

maçtan sonra dinlendir diye bi seçenek yok fm 2006 da manuel olarak yapabilirsiniz...ayrıca benim da başta çok sakatlanıyodu ama antrenman programımı sil baştan yarattım yaklaşık 1,5 saatte..şimdi canavar gibi hem gelişiyo futbolcularım hem sakatlık minimum..

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Kullandığın antrenman prog. Abdullah'ın yazdıı etkenler ile futbolcularının fiziksel özellikleride buna birer etken.

Nesil
    2005
    Yer
    Fenerbahçe

ben 2005'te bir sorun görmedim. Kendi programımı kullanıyorum ama hiç bir sorun yoq benim açımdan

Dedikleir gibi Vieri'nin antreman paketini kullan.

Ben sadece screenshot'unu gördüm çok ii bi program emin olabilirsin.

Ama ben kendi programımı kullanıyorummm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by apaydin2148
    maçtan birgün önce veya birgün sonra yada maç günü antreman verirsen sakatlık kaçınılmaz olacaktır.
    sana katılıyorum bende de aynı sorun wardı bi dinldireyim dedim maç öncesi we maç sonrası nerdeyse ayda bi hafif sakatlık oluyo artık maşallah

Nesil
    2005
    Yer
    Fenerbahçe

Quote Originally Posted by apaydin2148
    sakatlıklar kullandığın antreman programından aynaklanır büük ihtimalle

maçtan birgün önce veya birgün sonra yada maç günü antreman verirsen sakatlık kaçınılmaz olacaktır.oyuncularının özelliklerinide gözönüne alarak kendi programını kendin üretmeni tevsiye ediyorum.

işte tüm olay bu

Nesil
    2005
    Yer
    ankara

koçların kalitesinin de etkisi olabilir. bi de antreman sahasının koşulları olabilir.
    ama bunlar en son akla gelen şeyler.
    öncelikli olanları zaten yazmış arkadaşlar.

eğer üsttekiler işe yaramazsa -ki büyük ihtimalle yarar- benim dediklerimi gözden geçir.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Oyuncuları ne kadar çalıştırdığınla ilgili. Benim antrenmanlarımda(her pozisyona ayrı) worload en fazla Heavy oluyor. Genelde bi çizgi var sağda, ortanın en üstü, oraya kadar ayarlıyorum.

Bunun kesinlikle takımla alakası yok. Liglerle ve antrenman programınla ilgili.

Premier Lig'de fikstür çok yoğun. Lig'deki maç aralıkları çok az ve FA Cup ve Lig Kupası olmak üzere iki kupaya katılıyorsun. Avrupa Kupaları da işin içine girince kondüsyonlar yerlere düşüyor.

Daha ilk haftadan 5 adamın sakatlanması da antrenman programınla ilgili tahminim. Sezon öncesi fiziksel antrenmanlara çok yükleniyim, kondüsyona önem veriyim diyip Aerobic ve Str'yi fullersen patır patır dökülürler Bence belirli bir antrenman programı bul ve ligin her döneminde onu kullan.

İyi doktorlar al bir de. Yalnız doktorlar sanırım oyuncularının sakatlanmasını değil, sakatlık sürelerinin uzamasını önlüyor.

Yardımcı olmuştur umarım

15. Default

takunya haklı.Çünkü kendimden biliyorum biraz Str'i arttırıyım dedim Galatasaray'da 7 asımdan yoksun bir maça çıktım.2 kaleci sakatlandı.Maç kadrosundaki kalecilerim U18'dendi...

bu konu hakkında başka kişilerin de fikirlerini alabilir miyim

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

programla falan olmuyo bu sen antremanları azalt sonra da sakatlıklar azalsın

demirhanın antremanını kullanıyorum ama yınede cok sakatlık oluyordu. az sakatlanan oyuncu dersenız 2 sezon boyunca ne kart cezası ne bır sakatlık görmeyen malik fathiyi sölerim.

juventus u bu konuda tek gecerim inanılmaz saktlanıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Arkadaşlar hileli antremanları kullanın yani şut ortalar taktikler diğerleri çok yoğundayken antreman yükü hafifde olanları...Bir de sahi o şekilde nasıl yapılıyor bir anlatırsa bilen iyi olur... Zaten sakatlanmadan futbol oynanmaz bazı oyuncuların sağlık puanı düşükse çok çabuk sakatlanıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

roma ve atl. madrid.

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    demirhanın antremanını kullanıyorum ama yınede cok sakatlık oluyordu. az sakatlanan oyuncu dersenız 2 sezon boyunca ne kart cezası ne bır sakatlık görmeyen malik fathiyi sölerim.
    demirhan'ın antreman programını nereden indirebilirim değerli dostum?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Arkadasim bu takimlara bagli degil senin fizyoterapistlerine bagli ve antrenman programina bagli.

ben antremanlarla nasıl uğraşacağım ki? kime nasıl yaklaşmam gerekiyor? bunu nereden öğrenebilirim. antreman eğitimi veren bir yazı var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by still
    ben antremanlarla nasıl uğraşacağım ki? kime nasıl yaklaşmam gerekiyor? bunu nereden öğrenebilirim. antreman eğitimi veren bir yazı var mı?
    Taktik Ve Antrenmanlar bolumunde bircok antrenman programi var onlari dene

deli oluyom bu sakatlıklara neden fm 2005 cok sakatlık oluyo sorun mu var yoqsa anteremandanmı

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli - sapanca

bide milli maçlara gönderirken ya kadrodan çek ya da maç başına 45 dk yap yoksa çok yorgun oluyorlar sende maça çıkarıyorsun adam da tak diye sakatlanıyodur

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

tabiki sakatlanacak futbolcular ama vieri arkadaşımızın yaptığı antreman güzel sakatlanıyo ama çok deil

Mesaj Yetkileri