1 ile 30 arası toplam 546 sonuç

Konu: Yuvaya Dönüş Yaptık ! [ Fenerbahçe SK - 8. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kadrona bakıyorumda Ümit abi kanatta pek alternatif yok.Stoç ve Dia ile ŞL'de fazla ilerlemen zor.Onlarıda 'yenilemelisin'.Savunma,ST ve orta alan gayet bol

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Bence kanatları yenilemek lazım
    Stoch ve Dia 1 sezonda çok iyi gelişim gösterdiler. Şu anda anterman sahamızın da gelişeceğini düşünürsek Stoch ve Dia çok iyi konuma geleceklerdir. Fakat bu sezon memnun kalmazsam seneye takımı fazla bozmadan iki yabancı kanat oyuncusu ve genç Türk oyuncular alacağım.
    Quote Originally Posted by vego View Post
    Kadrona bakıyorumda Ümit abi kanatta pek alternatif yok.Stoç ve Dia ile ŞL'de fazla ilerlemen zor.Onlarıda 'yenilemelisin'.Savunma,ST ve orta alan gayet bol
    Stoch ve Dia'ya güveniyorum. Fakat sakatlık olursa sıkıntı yaşayabiliriz. Alternatif isimleri daha kaliteli alacaktım ama fazla para harcamak istemedim.
    Quote Originally Posted by ancar View Post
    Güzel kadro olmuş Ümit ama dedikleri gibi kanatlara 1 yıldız daha almalıydın rotasyon için Avrupa'da kupa gelir bu sene diye bekliyorum lig klasik olur bizim için
    Valla böyle devam edecektim ama aklımı çeldiniz. Kanat için transfer görüşmelerine başlıyorum.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri