Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 84 arası toplam 84 sonuç

Konu: Trabzonspor FIFA'ya başvurdu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre kendinden çok emin konuşuyor. Bunları yapmış adam böyle konuşamaz. Emre aklandıktan sonra Trabzonspor yönetiminin,Trabzonlu milletvekilinin,Ahmet Gökçek ve saz arkadaşlarının nasıl duruş sergileyeceklerini çok merak ediyorum. Kağan bile söyledi Emre abi değildi,şakaydı onlar diye.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Millet olarak öküz altında buzağı aramaya çok meyilliyiz.Ama en çok da Fenerbahçe'nin başarısı söz konusu olduğunda itinayla aranıyor o buzağı her seferinde.Adım gibi eminim ki geçen sezon son maçta şampiyonluğu kaybetmeseydik, bu tip karalama çalışmaları olacaktı yine.Hele böyle basit bir mesaj mevzusundan işi FIFA'ya kadar götürmek rezillik bir durum.Emenike transferini de örnek vermek kaptırılan şampiyonluğun kuyruk acısından kaynaklandığını ispatlayan bir tutum.Biz niye böyle yapmıyoruz arkadaş?Biz neden 1-0'larla zar zor geçilen ve çok zorlandığımız Gaziantep-Karabük maçlarını, Trabzon 3-0, 4-0 kazırken altında birşey aramıyoruz?Diğer takım camialarının Fenerbahçe yönetimine (ki yönetimide genellemeyelim bundan kasıt Aziz Yıldırım'ın olduğunu biliyoruz hepimiz) duydukları antipati Fenerbahçe'yi neden etkiliyor?Ben de bir Fenerbahçe'li olarak Aziz Yıldırımın birçok sivri çıkışından rahatsız oluyorum.Ama hiç birbirimizi kandırmayalım, çünkü bu kronikleşen bir kuyruklu yalan.Aziz Yıldırım veya diğerlerini bahane gösterip Fenerbahçe'ye sallamak daha kolayına geliyor insanların.Mevzu Fenerbahçe sadece.Aziz Yıldırım değil, Fenerbahçe antipatisi-çekememezliği.Samimiyetimle söylüyorum, sezon başında Sadri Şener'i Aziz Yıldırım'dan daha fazla severdim.Ama aradaki 9 puan fark kapandıkça o şeffaf, matrak, babacan başkan gitti yerine bambaşka biri geldi.Daha uzun uzun yazılır, tartışılır bu konuda ama uzatmanın anlamı yok.Hiçbirşey çıkmayacak çünkü.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

TFF reddetmiş tsnin başvurusunu sadri şenerden bir atak daha bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türkiye'de şike olsa bile üstüne gidilmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Türkiye'de şike olsa bile üstüne gidilmez.
    Yok o öyle değil,Türkiye'de hakkıyla şampiyon olan takımı kutlamak yerine köstek olunur,iftira atılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Yok o öyle değil,Türkiye'de hakkıyla şampiyon olan takımı kutlamak yerine köstek olunur,iftira atılır.
    Sana göre hakkıyla ama Trabzonspor'a göre haksızlıkla gelen bir şampiyonluk oldu.Benim merak ettiğim yada demek istediğim federasyon neden bu konuyu araştırmıyor ve neden Trabzonspor'un başvurusunu reddediyor?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@bursa_mc

Trabzonspor'un elle tutulur ve hayal ürünü olmayan kanıtları olsaydı elbette üstüne gidilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yenilen takımlar hiçbir zaman karşı tarafın hakkıyla kazandığını kabul etmez, oyun oynarken kaybeden çocuklar gibi mazeret arıyoruz. Bir soruşturma olması için ciddi bir kanıtının olması gerekir, her spekülasyonda arama olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mesajlar kanıt değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O mesajların hiçbirşeyi kanıt oluşturmaz bana kalırsa. Kağan'ın menajeri Ekrem'in söylediği gibi de o mesajların tamamı okunduğunda neyin ne olduğu ortadaymış. Şike teklifi yapan bir adam mesajının sonuna " " ekler mi sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    O mesajların hiçbirşeyi kanıt oluşturmaz bana kalırsa. Kağan'ın menajeri Ekrem'in söylediği gibi de o mesajların tamamı okunduğunda neyin ne olduğu ortadaymış. Şike teklifi yapan bir adam mesajının sonuna " " ekler mi sizce?

bu olay olmuş gibi konuşsak,ben arkadaşıma şike yapması için rica da bulunsam yani arada samimiyet varsa mesela ''hacı şu maçı bize bağlayalım ya hadi ayarlarsın sen ''gibi diyebilirim yani niye sonuna gülücük koymasın ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike için ricada mı bulunulur sizce? Adam Emre'nin kara kaşı, kara gözü için mi şike yapacak? Hadi mesajdaki gibi olsa, Fenerbahçe'ye aldıracak olsa Kağan'ı -ki bu tamamen saçmalık ötesi- bunu birden bire "Kağan oğlum ben Emre abin başkanla konuştum seni aldıracak buraya" mı der? Şifreli konuşur en basitinden. Bu kadar pisliğe giren bir adam onu da akıl eder merak etmeyin. Fol yok yumurta yok hayali şeylerden başvurular dönüyor. Yazık vallahi, bu olayların buraya gelmesinde sebebi olan herkes şapkasını önüne alıp düşünsün.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Haziran.2011 at 21:12

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post

bu olay olmuş gibi konuşsak,ben arkadaşıma şike yapması için rica da bulunsam yani arada samimiyet varsa mesela ''hacı şu maçı bize bağlayalım ya hadi ayarlarsın sen ''gibi diyebilirim yani niye sonuna gülücük koymasın ki
    http://www.facebook.com/video/video....46682582023536

Senin düşüncene göre bununda peşine düşelim o zaman şimdi.

Sizin Valiniz çıkıp demedimi geçen sene; "Bu lig temiz değil, bu ligte şike var". Son maçta şampiyonluğu verdik çıkıp birşey dedikmi?

Ben artık futbol konuşmaktan sıkıldım. Sahada herkese gereken cevabı veriyoruz.

Ha bu arada avrupa maçları başladığında alınacak her olumsuz sonuçta; "Burası avrupa, ligte maç satın almaya benzemez." tarzı açıklamalar duyarsak şaşırmamak gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onur'da gofret istemiş..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post

Ha bu arada avrupa maçları başladığında alınacak her olumsuz sonuçta; "Burası avrupa, ligte maç satın almaya benzemez." tarzı açıklamalar duyarsak şaşırmamak gerekli.
    Bu açıklamaları duymadığımız sezon var mı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hey Allah'ım adamlar sadece soruşturulsun dedi bir şey varsa ortaya çıksın yoksa yok derler zaten niye bu kadar kastınız analmadım

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hey Allah'ım adamlar sadece soruşturulsun dedi bir şey varsa ortaya çıksın yoksa yok derler zaten niye bu kadar kastınız analmadım
    Adamlar sadece soruşturulsun demedi. Sadri Şener açıklamalarında diyor ki "bizim için şampiyon Fenerbahçe değil, biziz." Bunu demesinde birşey yok aslında arkasından ekliyor "Federasyonun ligi tescil etmemesi gerekir. Ama edeceklerini biliyorum." Sen bir kanıt sundun mu tescil etmemesi için? Sadece duyumlar, söylentiler üzerine federasyon ligi tescil etmeyecekmiş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zamanında Taurasi'nin doping kontrolünün Köln'de yapılmasını istediğimizde bizi vatan haini ilan etmişlerdi. Buna rağmen birşey demedik yinede. Ama Sadri Şener haddini aşan açıklamalar yapıyor hala.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beyler bazı şeyleri gereksiz bulup, kaale almayınca hayat o kadar güzel ki.. Ben hala kutluyorum içimde şampiyonluğu..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Geçen seneki Fenerbahçe'nin 2. olduğunda neden hiç birşey yapmadı?
    Eğer TS'yi yenseydi Fenerbahçe şampiyon olcaktı ama 2. oldu sorun kalmadı fesatlıklarından rahatsızlanıyoruz varmı daha ötesi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu şike yapacak adam gidip telefonda gülücük koyarak mı teklif yapar :S Akıl var mantık var. Ben bir şike yapacak olsam maçı bağlamak istesem aklımı çalıştırıp mesajların kaydedildiği, bir soruşturmada hemen ispat edilebilir bir sistemden gülücüklerle teklif yapmak yerine o arkadaşımı getirir başkanın odasına veririm parayı yollarım ki bu iddia bile çok saçmadır.

Komiktir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet şike yaptık kaanın sayesinde ankaragücüne dört deyil beş deyil tam evet tam altı gol attık
    insanlara çamur atmak bu kadar mı kolay
    emre taze çocuğu üzerine yemin ediyor bundan sonra hala şike var demek terbiyesizlikten öte bir şey değil
    sadri şener ilk yarıda kendi eliyle meydana getirdiği sempatizanlığı bianda yok etmiştir bi fenerbahçeli olarak gerçekten üzülüyorum bu hale düşmelerine.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Insallah sorusturma açılır ve Emre'nin temiz oldugu ortaya çıkar. Daha sonra soruşturma açanlara, iftira atanlara da yüklü bir tazminat davasi açar Emre.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya başlığı okudum da sakın trabzon FİFA12 için EA ya başvurmuş olmasın profillerimizi güzel yapın diye

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri