Reyes , Forlan gelsin . 1 flaş isim daha gelirse store'larda forma kalmaz.
Reyes , Forlan gelsin . 1 flaş isim daha gelirse store'larda forma kalmaz.
Neden hep Arda'yı transfer etmek isteyen klüplerde ki oyuncularla ilgilendiğimiz hakkında haberler çıkıyor anlamış değilim .Para artı Arda takası mı gündem de.
Ben de onu düşündüm. Atletico Madrid'in en önemli 3 oyuncusundan 2sini alacağız da adamlara sadece para mı vereceğiz? Eğer haberler doğruysa Arda da yolcu diyebiliriz.
Takas yok, içimden bir ses Ünal Aysal Türkiye'ye Ujfalusi, Reyes, Forlan üçlüsüyle dönecek diyor.
Yalçın Dümer: FORLAN REYES VE MUSLERA...önce ispanya sonra.... bakıyorum şimdi tüm tv kanaları geçiyor ben sizE kaçta verdim... HAYIRLI OLSUN GALATASARAYIMIZA
Yalanladılar beyler, geçmiş olsun.
Yalçın Dümer varsa, kolpa haber için var Berk.Zaten az ihtimali vardı bu işin benim için şimdi hiç kalmadı
![]()
Hiç belli olmaz. Reyes, Forlan tamam bence.
Bu adamlar şampiyonluk için yarışacak bir Atl. Madrid kurmak için uğraşıyoruz diye açıklama yaptılar. En önemli 3 isimlerini mi satacaklar ?? Agüero ' nunda R.Madrid ile anlaştığı söyleniyor. Kim kaldı ki A.Madrid de ?
Football is simple,but Football Manager is not
Reyes belki gelir diyordum ama yalçın dümer transferin içindeyse sarsılarak üzüldüm bu transferlerin gerçekleşmeyeceğine.
Reyes, Muslera Galatasaray'a yaramaz, Forlan iş yapar ama onu da alamayız. Zaten başkanın açıklaması var, bu şekilde transfer falan yapamayız diyor. Bonservisi elinde olan veya maksimum 1 milyon euroluk oyunculara dikkat edin, gerisi fasa fiso.
Reyes geniş alan oyuncusu, gelsede burdaki savunmalara karşı nasıl oynar emin değilim. Kanat oynayacaksa etkili olabilir, forvette zor diyorum. Ama Türkiye'de ki oyun felsefesinin değişmesi adına bu tür forvetlerin gelmesini çok olumlu karşılarım. Belki 2-3 çalım yerler 2-3 kırmızı kart görürlerde takoz modundan çıkarlar.
Transferler 9 Temmuz'dan sonra netleşecek diyenler de var. Mali Kongre'de bazı kararlar alınacakmış.
Aynen kimse 9 temmuzdan önce boşuna Reyes falan beklemesin bence en fazla Muslera açıklanır o da takas yoluyla olduğu için kasadan fazla para çıkmaz o nedenle.
Screw you guys, I'm goin' home
footbaLLove
Chelsea Drogba'ya yeni sözleşme önerdi.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...-two-good.html
drogba zaten hayaldi.
(/s)
umutofkeli Umut Öfkeli
Lig Tv Son Dakika: "Ünal Aysal ve yöneticiler Diego Forlan için Madrid'e gidiyorlar."
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Saat 11'de ,yani birazdan Ünal Aysal ve yöneticiler İspanya'ya gidiyormuş.NTV spor veriyor şu anda. Sülalecek gidiyorlar valla. Ünal Aysal,Bülent Tulun,Abdürrahim Albayrak vs vs...
Başkan gidip Atl. Madrid başkanına " Eldekilerin en iyi 3 tanesini paket et,parası neyse veririz" falan mı diyecek yaww ?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
forlan getirilmeyecek adam değil bence. 5 milyon euro bopnservis + 3 senelik anlaşma ve her sene başına 5 milyon euro kemiksiz(primler hariç) para verirseniz mutlaka gelir. ama 33 yaşındaki bir adama o kadar para bağlamak ne kadar mantıklı?
Yıllık 3.5'tan fazla alacaksa gelmesin daha iyi. Takımda Servet, Arda olduğu sürece her türlü sıkıntı yaratır. Şimdi bazı arkadaşlar bana tepki gösterecek ama gerçek bu. Elano'nun verimsiz olmasının sebebinin takım içinde arkadaşlarıyla anlaşamaması olduğunu da ben bazı tanıdıklarımdan duydum. Bu yüzden Servet'ten nefret ediyorum.
Kartal geri çekildi, Cimbom tek kaldı
15 Haziran 2011 Çarşamba 23:40
Transfer sezonuna hızlı giren Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri Forlan ve Reyes transferindede karşı karşıya geldi. Ancak her iki futbolcununda yüksek maliyetleri Beşiktaş cephesinde Serdal Adalı'nın geri adım atmasına sebep oldu. Bebe transferinden sonra santrafor bölgesine yeni bir oyuncu transfer etmeyeceğini belirten Adalı her iki transferide rafa kaldırdı.
Serdal Adalı'nın Forlan ve Reyes transferlerinden vazgeçmesinden sonra ibre Galatasaray'a döndü. Galatasaray'lı yöneticilerin Forlan için 3 sene sözleşme yıllık 5 milyon euro maaş ve 4,5 milyon bonservis bedeli, Reyes içinde 8 milyon euro bonservis bedeli teklifte bulunduğu, her iki futbolcunun Sarı kırmızılı takıma çok yakın olduğu öğrenildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Reyes tamam da Forlan a bu para çok değil mi?
Haber1903'e göre biz Adanaspor'u da bağlamış, Ersan'ı almıştık. Mümkünse sadece Beşiktaş haberlerini yapsınlar, bizimkileri pek tutturdukları söylenemez. 2 lafından biri kurumsallaşma olan Ünal Aysal'ın böyle işler yapacağına inanmıyorum.
NTVSpor Haber Müdürü Haluk Yürekli, Galatasaray'ın 30 Milyon €'luk kredi çektiğimize dair söylentiler olduğunu da söyledi. Bir de Hasan Hüseyin Hocam'ın dediği gibi sülalecek gitmişiz Madrid'e. Ayrıca Ahmet Bulut da Madrid'e gitmiş. Arda takası olabilir.
Ünal Başkan ve Çetesi Madrid'e gitmiş.
Üçünü de alalım eğer alabileceksek... Ujfalusi'ye burun kıvırıyor taraftarımız ne güzel.![]()
Kaaaaaaaaaan, Larsson Sunderland'e gitmiş
Screw you guys, I'm goin' home
Mutlaka birini alırlarda o ne öyle.Bina mı nasacaklar.Beni de alsalardı bari
.
Bu isimler gelecekse varsın Larsson kaçsın.![]()
Hop dedik, Larsson ne demek kaçsın?Gelse çok iyi olurdu şaka maka
![]()