Sayfa 536 / 1204 İlkİlk ... 364364865265345355365375385465866361036 ... SonSon
16,051 ile 16,080 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Sanki Galatasaray la anlaşıldı demişlerdi, Ersan konusunda bir anlaşmadan bahsetmemişlerdi. Benim hala en çok güvendiğim haber kaynaklarından biridir.
    Onu dedikten sonra, Adanaspor başkanı Galatasaray'la hiçbir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Beşiktaş için en güvenilir kaynak olabilir ama sadece Beşiktaş için.

Ben özellikle, maaş konusunda Galatasaray'ın KAP'a yaptığı bildirimden başkasına da güvenmiyorum. NTVSpor'a kalsa Selçuk 5 yılda 21 Milyon € alacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Bu isimler gelecekse varsın Larsson kaçsın.

Reyes'i alacağıma Larsson'u alırdım ben. Dünyanın en overrated adamlarından birisi Reyes. Forlan gelirse müthiş olur ama Ujfalusi ve Reyes'i alacaklarsa hiç gerek yok. Onun yaptığı işleri Kazım, Pino hatta Culio bile yapar. İsim peşinde koşuyo Ünal Aysal.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

3ünü de alıp gelecekler bence
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Reyes'i alacağıma Larsson'u alırdım ben. Dünyanın en overrated adamlarından birisi Reyes. Forlan gelirse müthiş olur ama Ujfalusi ve Reyes'i alacaklarsa hiç gerek yok. Onun yaptığı işleri Kazım, Pino hatta Culio bile yapar. İsim peşinde koşuyo Ünal Aysal.
    Bence Reyes her türlü daha iyi Larsson'dan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sana kesinlikle katılmıyorum İsmail abi. Atletico Madrid'in kaç yıldır en önemli oyuncularından biri Reyes. Gelmesini çok isterim. Yalnız felaket tellallığı yapmak istemem ama İspanya'dan yapılan hangi transfer tuttu şu ana kadar Türkiye'de?

Ayrıca forumlarda "Arda Atletico'ya gitmek istiyordu, biz ona Atletico'yu getiriyoruz değerini bilsin." diyenler var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Reyes'i almasalar iyi olur bizim için. şimdi bu adam sezon boyunca maçlarda görünmez gelir Fener maçında alır 2 tane 90'a çakar. ondan istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Reyes her türlü daha iyi Larsson'dan.
    Larsson alır

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Larsson alır
    Reyes götürür.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Paulao menejeri tarafından seni Galatasaray istiyo diye kandırılmış. Fiyat yükseltme çabaları olabilir. Paulao Galatasaraay'a gitmek istiyo ama kendisine Galatasaray'dan bir teklif yok. Bizde Paulao'nun ona Galatasaray'dan teklif olmadığını anlamasını bekliyoruz.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Paulao menejeri tarafından seni Galatasaray istiyo diye kandırılmış. Fiyat yükseltme çabaları olabilir. Paulao Galatasaraay'a gitmek istiyo ama kendisine Galatasaray'dan bir teklif yok. Bizde Paulao'nun ona Galatasaray'dan teklif olmadığını anlamasını bekliyoruz.
    Burada kadrolara bile yazmıştım adamı

Bu arada ben hala gelse gelse Reyes-Ujfalusi'nin geleceğine inanıyorum. Ama bence sadece Reyes gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Menejerler piyasayı çok karıştırıyo Kaan.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Reyes,Forlan ve Ulfaluji.... Bu 3 adam da şu anda Trükiye'de hangi takıma koyarsanız koyun direk ilk 11 oynar. Yok Reyes bitmişmiş, Ulfaluji sıradanmış Neill geldiğinde de bu tür konuşmalar yapıldı ama adam gelince konuşanlar çekildi kenara. Adı geçen isimler sıradan isimler değil.Tamam Ulfaluji belki bir Nesta değil ama ben onu canlı olarak birçok kez izledim ve bizim Bülent Korkmaz-Song karışımı bir hırsı var. Ve çok faullü giren bir oyuncu da değil.Topu oyuna sokma konusunda da Servet'ten kat kat iyi. Reyes konusunda ise, tek sıkıntı istikrar gibi görünüyor.Ama eğer başta Fatih hoca varsa bu tür meseleleri halleder.Forlan zaten tek başına rakibi yıkacak tarzda bir adam. Yani enteresan yorumlar yapılıyor,komiğime gitti

13. Default

Havaalanında aralarında konuşurken gülüyorlar falan birde bu kadar kişi ve en başta başkanın gitmesi birşeylerin olacağını gösteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ayrıca hiçbir Avrupa kupasına katılamayacak bir takıma bu isimlerden daha iyi isimleri getirebilecek olan babayiğit yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Havaalanında uçağa giderken görüntüler var Ünal Aysal'a maşallah Adam kameraları farkettiği için öyle atiklikle gitti ki uçağa doğru, biri kalkıp bu adam 70 değil 50 yaşında dese gözüm kapalı inanırım. Para var huzur var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ayrıca hiçbir Avrupa kupasına katılamayacak bir takıma bu isimlerden daha iyi isimleri getirebilecek olan babayiğit yoktur.
    Hocam daha dur gelmediler

Unutmadan söyleyeyim, Ujfaluisi gelirse Türk Spikerleri arasında yeni bir kaos yaratır

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Uyfalusi Uyfaluşi Ujfalusi Ujfaluşi Ujfalji Uyfaluji.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Keşke gelse de söylemesi kalsa
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

O değil de Arda Atletico'ya gitmesin diye Atletico'yu Arda'ya getiriyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sana kesinlikle katılmıyorum İsmail abi. Atletico Madrid'in kaç yıldır en önemli oyuncularından biri Reyes. Gelmesini çok isterim. Yalnız felaket tellallığı yapmak istemem ama İspanya'dan yapılan hangi transfer tuttu şu ana kadar Türkiye'de?

Ayrıca forumlarda "Arda Atletico'ya gitmek istiyordu, biz ona Atletico'yu getiriyoruz değerini bilsin." diyenler var
    O değil de Arda Atletico'ya gitmesin diye Atletico'yu Arda'ya getiriyoruz.
    Yorumsuz...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bir de Ünal aysal ve çetesi Arda'nın transferi için gitmiş oluyrolarmış Dönüşte Borsaya Arda gitti diye bildiriyorlarmış

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yorumsuz...
    Yalan mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arda belki bu transferlerde takas olarak istenebilir diye düşünüyorum.Eğer başkan Madrid'e gittiyse kesin ortada bir görüşme vardır ki transfersiz gelmeyeceğini düşünüyorum oradan Ünal Aysal'ın.Reyes çok iyi bir oyuncu.Elmander ve Baros'u çok iyi oyuncular beslemiş olacak.Ortadan Selçuk,soldan Arda,sağdan Reyes,belki de Kallström
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bir de Ünal aysal ve çetesi Arda'nın transferi için gitmiş oluyrolarmış Dönüşte Borsaya Arda gitti diye bildiriyorlarmış
    Aman diyim hocam

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

hocam zaten atletico madrid arda dan vazgeçmiş zaten isteselerde alcaklarını sanmıyorum

26. Default

Şimdi Agüero Ream Madrid'e gitme ihtimali yüksek reyes'i Galatasaray'a verdi.Hadi Ujfaluisi verdi. Bu adamlar ilk 3'e gircek kadro kurcaz diyip duruyorlar bu adamları satarlarsa ne yapacaklar.Yerlerine bunlardan daha iyi oyuncu alacakları için bunları satıyor olabililrler.Arda'yı istemiyoruz dediler ama takas olarak kullanılabilme ihtimali var gibi sanki.

sakary Ali Misafir

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'ta forma giyen orta saha oyuncusu Morten Gamst Pedersen'i Galatasaray'ın transfer etmek istediği iddia edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'ta forma giyen orta saha oyuncusu Morten Gamst Pedersen'i Galatasaray'ın transfer etmek istediği iddia edildi.
    Bu adam da her sene yazılıyor zaten bize
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bu adam da her sene yazılıyor zaten bize
    morten gamst pedersen iyi oyuncu ama bizim aradığımız bence böle bişi değil

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

benim görüşüm ardaya karşılık forlan,reyes,ujfalusi den bir yada birkaçının isteneceği.
    yani gs nin yaptığı transferlere bakarsak hep free,bi adam 5 öbürüne 8 sonra senelik birine 5 falan veremez bence takas olabilir.

Mesaj Yetkileri