Tolga Zengin'in sözleşmesi bu sezon mu bitiyordu ?
Tolga Zengin'in sözleşmesi bu sezon mu bitiyordu ?
Jaja önemli kayıp Trabzon için... 5 MN € oldukça az.
Şu komplo teorisi hiç mantıksız değil..
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre Profesyonel futbolcumuz Jackson Avelino Coelho'nun Al Ahli kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Yetişme tarzlarından hacı ya bak Kaka nasıl bir adam oda Brezilyalı.
Başkanında işi zor ugün baktığımızda Tevez Manchesterde mutsuzsa Trabzon'a adam getirmek emek ister.
Bahsettiğiniz Tevez konusu çok ayrı bir dünya. Tevez futbolu futbol olduğu için oynayan nadir insanlardan biri. Manchester City'e imza attığı için pişman ve genç futbolcuların ellerine ilk aldığı cep telefonu ile futbolcu olduklarını sandıklarını savunuyor.
Zaten Tevez başka bir açıklamasında da Avrupa üst düzey 5 yıl daha futbol oynadıktan sonra tuttuğu takıma, Boca Juniors'a döneceğini belirtmişti.
Kaka ise çok dinine bağlı bir Brezilyalı ve çok başka bir insan.
Benim Tevezle bir derdim yok ben Trabzona adam getirmenin zor olduğunu söylemek istedim.
Bazı yerlerde sıkı pazarlıklar sonucu 5 m €'ya sattığımız yazıyor Jaja'yı bu kadar kötü mü bu adam yahu.
Hasan Yener Ntvspor'daydı spor gecesinde.
Umut,yerine sağlam bir transfer yapılmadığı sürece satılmayacak dedi.
Adrian için son bir kez görüşülecek dedi.
Colman ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz dedi.
Olcan ve Cenk transferleri imkansız dedi.
Turgay için girişimlerimiz oldu dedi.
Yabancı bir isimle anlaşacaz dedi.
Ama burası çok önemli konuşmalar arasında bir tane avunmacı geçmedi bende ona şaştım kaldım.
Giray ve Glowacki ile bana şimdiden dördüncülüğü versinler razıyım.
O kadarına razı oluruzda daha kötüsüde olabilir ama Şenol hocanın bu ekilde yola çıkacağını düşünmüyorum.
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=159387
Transfer olabilir mi acaba?![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Henrique yarın imzalayacak ama onun dışında ne olabilir bilgim yoık.Belki Romanic transferi oluyordur![]()
Jaja ne oldu arkadaş sitede bi görüşmelere başlandı dedi hala görüşülüyor mu ne görüşmeymiş bu.... Yattara işine dönecek bu mesele...
Paulo Henrique: "Trabzonspor başka Brezilyalı oyunculara da sahip ve oldukça ateşli taraftarları var. Takımlarından önemli başarılar bekliyorlar. Bu anlaşma benim kariyerim için ileri bir adım olacak."
Jaja'da böyle diyordu
Bu arada Adrian alınabilirmiş her an öylebilgiler dolaşıyor ve ayrıca Heinze ismi geçiyor ortalarda.
Trabzonspor Tolga ile nikah tazeliyor
15 Haziran 2011 14:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, iç transferde yarın kalecisi Tolga Zengin ile sözleşme imzalayacak.
![]()
Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, iç transferde anlaşmaya vardıkları kaleci Tolga Zengin ile yarın 5 yıllık sözleşme yenileyeceklerini söyledi.
Şakar, Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ın, oğlunun Trabzonspor'u sevdiği ve 2 yıl daha bordo-mavili formayı giyeceği yönünde yaptığı açıklamalara ilişkin olarak ise ''Kendisine teşekkür ediyoruz. Burak, Trabzonspor için önemli bir oyuncu. İç transferde Burak, Engin Baytar gibi oyuncularla da sözleşmelerinin uzatılması konusunda bir araya geleceğiz'' dedi.
Anlaşmaya vardıkları Brezilyalı golcü oyuncu Paulo Henrique Carneiro Filho'nun yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olacağını da belirten Şakar, ''Henrique, gece Trabzon'da olacak. Ertesi sabah da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisiyle sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu.
Jaja işi için görüşmeler sanırım arap klübünün Jajayla anlaşması ile bitecek gibi.
Lig tv'de Olcan+Cenk için Trabzonspor'un Gaziantep'e 7 milyon önerdiğini yazmış. Turgay için de 2 milyon önerildiğini okumuştum. Sağlam para harcayacağız ama iyi kadro olacak gibi duruyor. Burak ile de 2 yıl daha anlaşılmış.
Onları bizden aldı amaGaziantep en azından bu sezon satmamalı onları.AL'de lazım onlar.
alıcı biz olursak fiyatlar yükselmez pekama tabi satarlarmı bilmiyorum.
Tribun Dergi
SON DAKIKA Polonyali futbolcu Adrian Mierzejewski Trabzonspor'da
Lig Tv şu anda Polonya'nın Varşova takımında oynayan Mierzejewski ile prensip anlaşması yapıldığını yazdı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
iyimidir kötümüdür bu adam?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yeni bi Şimkovyak krizi olucak sanırım![]()
trabzon sampiyonlar liginde ön eleme oynayacak getirdikleri adama bakin polonya liginden adi sani duyulmamis adami getiriyorlar tamam trabzona oyuncu getirmek zor ama en azindan elindeki kadroyu bozmasaydin ne olurdu 3-5 verseydin selcuga egemene? trabzonlular bu sene fazla ümitlenmesinler..