Sayfa 61 / 149 İlkİlk ... 1151596061626371111 ... SonSon
1,801 ile 1,830 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adrian Mierzejewski Trabzonspor'da

16 Haziran 2011 13:27 | NTVSpor.net
    Trabzonspor, Polonia Warszawa takımının orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Kadrosundan Egemen, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Jaja gibi isimleri kaybeden, Sevilla'nın Fildişi Sahilli oyuncusu Zokora, Bucaspor'dan Sercan Kaya ve Bursaspor'dan Eren Albayrak'ı kadrosuna dahil eden Trabzonspor, Polonia Warszawa'nın orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski ile anlaşmaya vardı.
    2008 yılından itibaren ülkesinin Polonia Warszawa takımının formasını giyen 25 yaşındaki oyuncu, oynadığı 69 maçta rakip filelere 11 gol kaydetti.
    25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Polonya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

"Yönetimden anlayış bekliyorum"

16 Haziran 2011 12:04 | NTV Spor ve Ajanslar
    Fransa'nın Toulouse FC takımının geçen sezon devre arasından bu yana istediği Umut Bulut, Trabzonspor Yönetim Kurulu'ndan anlayış beklediğini söyledi.

Trabzonspor'un milli futbolcusu Umut Bulut, yaptığı açıklamada, Trabzonspor forması altında son derece mutlu günler geçirdiğini ve bordo-mavili kulübün kendisine çok şeyler kattığını söyledi.
    Umut, ''Trabzonspor'a elimden gelen hizmetin en iyisini verdiğime inanıyorum. Futbol yaşantımdaki en büyük ideallerimden biri de Avrupa'da oynamaktı. Şu anda bu fırsatı yakalamış durumdayım'' dedi.
    Son derece ciddi ve önemli bir teklif aldığını vurgulayan Umut, ''Bu şansı değerlendirmek istiyorum. Üstelik giderken kulübüme ciddi bir ekonomik girdi sağlayacağımdan ayrıca vicdanen müsterihim. Böylelikle kulübümün bana verdiklerinin karşılığını da ödemiş olacağım. Başta yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz olmak üzere herkesten bu konuda anlayış bekliyorum'' ifadelerini kullandı.
    Umut, taraftarlara da mesaj göndererek, ''Onların gittiğimiz her yerde bize verdikleri büyük desteği hiçbir zaman unutmayacağım. Hepsine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bana bir adam söyleyin ki, geçtim Trabzonspor'u, tüm Türkiyede, adı sanı duyularak gelmiş, süper işler yapmış birini söyleyin. Bir elin parmaklarını geçmez. Film çekmek için başrol oyuncusu aramıyoruz, adı sanı bilinmese de olur.

Lakin Szykoviak, Şota, Lee Young da pek bilinmiyorlardı, ama süper iş yaptılar. Trabzonspor Zokora dan çok önce Romaric ile anlaşmıştı, ama Şenol Hoca Adrian'ı istediğinden Romaric askıya alındı. Şenol Hoca istediyse vardır birşeyler.

İsmi Adrian olduğundan o şekilde seslenirler sanırım. Ama Soy adını telafuz etmek isterseniz 'Miyarjevski' diye okunuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

umut gidebilir artık
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nannar View Post
    umut gidebilir artık
    Bu transfer olduysa Umutla bir alakası yok abi.Bu adam oyun forvet arkasdı diye biliyorum.Şayet Turgay veya Cenk'ten birisi gelirse Umut gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    trabzon sampiyonlar liginde ön eleme oynayacak getirdikleri adama bakin polonya liginden adi sani duyulmamis adami getiriyorlar tamam trabzona oyuncu getirmek zor ama en azindan elindeki kadroyu bozmasaydin ne olurdu 3-5 verseydin selcuga egemene? trabzonlular bu sene fazla ümitlenmesinler..
    Adı duyulmasına gerek yokki dostum.Yattara'yı kim biliyordu?Simkovyak'ı kim biliyordu?Arçil,Şota kim biliyordu?Dahada çok isim var saymaya gerek yok.Şuan takımda bulunanlardan Colman'ı kim biliyordu?

Ben isme değil oyuna bakarım.Tamam gönül isterki gidip bildiğimiz izlediğimiz iyi oynayan bir adam alınsın ama bu adamın kötü olduğu ne malum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şenol hoca istediyse bu adamı vardır bir şey lig başlayınca görürüz...Forvet ve stopere adam almalı Trabzonspor...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Galatasaray'da hep bilinen isimler geliyor. Sonuç ne oluyor ? Arada adı duyulmamış isimlerde gelince anlayış gösterelim. Biz futbolu FM'den veya gazetelerden takip ediyoruz. Ama onlar belkide 1 yıldır bu oyuncuyu izliyorlar...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Miyerjiyevski diye okunuyor galiba Hayırlı Olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şenol hoca istediyse bu adamı vardır bir şey lig başlayınca görürüz...Forvet ve stopere adam almalı Trabzonspor...
    Aynen bir stoper alırsak ve Umut'ta giderse bir forvet tamamdır.

Buda şuanda oynadığım ts kariyeri hemen oyunun başı adam Catania'ya gitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

23 yaşında olması iyi. FM'de fena değil gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok Egemene su verilseydi , Selcuka su verilseydi.

Sampiyonluk yarisindaki takimlarini dusunmeyip ocak aylarinda baskalari ile gorusen adamlar bunlar.

Selcuk, avrupa dedi, sozum sennetir dedi Galatasaraya gitti. Sonra anlasilan sebep Trabzon sosyal yasantisi yetmiyormus, senelik tavan ucret garantisi verildi arti primler, 1+1 kontrat ama gitti.

Egemen, haksizliklarda yapildi bu adama burda kaptanligi alindi ama sonra sahipte cikildi fazlasi ile. Trabzonun 1.6 garanti parasini degilde , Bjknin 1.1 garanti arti mac basinayi secti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adrian'nın bonservisine 5.25 verilmiş diye yazılıyor çok fazla bence ve doğruysa polonya liginin transfer rekoru galiba önceki rekor 4.5 ile Lewandowskiye aitti.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

henrique istanbul'a geliyormuş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Adrian'nın bonservisine 5.25 verilmiş diye yazılıyor çok fazla bence ve doğruysa polonya liginin transfer rekoru galiba önceki rekor 4.5 ile Lewandowskiye aitti.
    Bende 2.2 diye okudum ama herşey olabilir.Brozeklerin ikisine o kadar para vermedik o kadar vermez ama ya başkan.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Henrique

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Adı duyulmasına gerek yokki dostum.Yattara'yı kim biliyordu?Simkovyak'ı kim biliyordu?Arçil,Şota kim biliyordu?Dahada çok isim var saymaya gerek yok.Şuan takımda bulunanlardan Colman'ı kim biliyordu?

Ben isme değil oyuna bakarım.Tamam gönül isterki gidip bildiğimiz izlediğimiz iyi oynayan bir adam alınsın ama bu adamın kötü olduğu ne malum.
    benim anlatmak istedigim sey tam tersi yildiz oyuncu adi duyulmus oyuncu getirsinler demedim böyle türkiye liginden cok cok kötü olan bir ligden adi sani duyulmamis performansi bilinmeyen bir oyuncuyu getireceklerine ona verecekleri bonservisi bir kenara koyup verecekleri yillik ücret ile selcugun maasini arttirip onu takimda tutsalardi daha iyi olmazmiydi sence? selcugun performansi belli hemde trabzon sehrine alismis birisi takima uyumu 100%.. ayrica colman oyun kalitesi türkiye ligine neredeyse esit olan bir ligden belcika liginden geldi lige uyum saglamasi uzun sürmedi... senol hocanin simdiye kadar yaptigi transferler hep böyleydi daha öncede trabzona geldiginde ayni sekilde transferler yapiyordu yaptigi transferlerin %90 i elinde patliyordu kendisini aslinda suclamak dogru degil fakat yönetim jaja gibi colman gibi adamlari getirirken gidipte polonya liginden adam aliyor alinan brozek kardeslerin performansini begendinizmi? begendiyseniz o zaman sorun degil bu adamda topa vurmayi biliyorsa sizi memnun eder... senol hocaya daha iyi imkanlar sunulmali sunulamiyorsada yapilan kadronun bozulmasina izin vermemelilerdi.. sampiyonlar liginde hedefleri en azindan gruplara kalmak olmali ama trabzon yönetiminde ve teknik heyetinde böyle bir hedefin oldugunu sanmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

benim anlatmak istedigim sey tam tersi yildiz oyuncu adi duyulmus oyuncu getirsinler demedim böyle türkiye liginden cok cok kötü olan bir ligden adi sani duyulmamis performansi bilinmeyen bir oyuncuyu getireceklerine ona verecekleri bonservisi bir kenara koyup verecekleri yillik ücret ile selcugun maasini arttirip onu takimda tutsalardi daha iyi olmazmiydi sence? selcugun performansi belli hemde trabzon sehrine alismis birisi takima uyumu 100%.. ayrica colman oyun kalitesi türkiye ligine neredeyse esit olan bir ligden belcika liginden geldi lige uyum saglamasi uzun sürmedi... senol hocanin simdiye kadar yaptigi transferler hep böyleydi daha öncede trabzona geldiginde ayni sekilde transferler yapiyordu yaptigi transferlerin %90 i elinde patliyordu kendisini aslinda suclamak dogru degil fakat yönetim jaja gibi colman gibi adamlari getirirken gidipte polonya liginden adam aliyor alinan brozek kardeslerin performansini begendinizmi? begendiyseniz o zaman sorun degil bu adamda topa vurmayi biliyorsa sizi memnun eder... senol hocaya daha iyi imkanlar sunulmali sunulamiyorsada yapilan kadronun bozulmasina izin vermemelilerdi.. sampiyonlar liginde hedefleri en azindan gruplara kalmak olmali ama trabzon yönetiminde ve teknik heyetinde böyle bir hedefin oldugunu sanmiyorum.

Selçuk avrupa avrupa diye bas bas bağırırken Galatasaraya gitti, ki adnan polat bu transferi kendi yapmış önceden, aziz yıldırım da devre arasında bize geldi dedi, adam bir bizimle görüşmemiş anlayacağın. Egemen de ligin bitmesine 3 hafta kala Beşiktaşa protokol yapacak kadar çok gitmek istiyormuş. İkisinin de derdi para değil. Zaten egemenin aldığı Trabzonspor'un önerdiğinden çok fazla değil.

Polonyalı oyunculardan Piotr fena değildi, ama Pawel şans bulamadı. O da Teofilo gibi patlama yapabilir. Fakat bu iki oyuncunun toplam değerinin 2 milyon olduğu unutulmasın. Öte yandan bana kalırsa biz bu dönem şu anda iyi transfer yapıyoruz. Kaliteli oyuncular aldık. Defans hariç geçen seneden daha iyi durumdayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tamam dediklerinde haklısın.Ancak göz ardı ettiğin bir durum var.Bu adamalra biz para vermedik değil onlar gitmek istediler.Selçuk'a 2 milyon teklif edildi yılllık.Egemen'e ne verdiler onu bilmiyorum yalan yok ancak oda kalmak istemedi ne kadar verirsen ver kafaya koymuş bir kez.Jaja,sezon ortasında sorun yaratan bir adamdı zate ve bunun yanında 2. devrede alkollü araba kullanmalar falan işi iyice batırmııştı yani.

Pawel ve Piort fazla fırsat bulamadı ki beğenip yada beğenmemek konusunda fikir edineyim.Bana sorarsan alınmamalılardı ama alındı tabi izleyemedik.

Alınan adamlar da o kadar kötü değil ya.Zokora,Henrique(Bizim lige eşdeğer lig dediğin Belçika'da 22 gol atmış),Barış(GS 11'inden bir adam),Adrian(kapalı kutu ama madem isteniyor bi bilinen birşey var,SZymek'te olduğu gibi)

Şenol hoca'da ister elbet üst düzey adamlarla çalışmayı.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Tamam dediklerinde haklısın.Ancak göz ardı ettiğin bir durum var.Bu adamalra biz para vermedik değil onlar gitmek istediler.Selçuk'a 2 milyon teklif edildi yılllık.Egemen'e ne verdiler onu bilmiyorum yalan yok ancak oda kalmak istemedi ne kadar verirsen ver kafaya koymuş bir kez.Jaja,sezon ortasında sorun yaratan bir adamdı zate ve bunun yanında 2. devrede alkollü araba kullanmalar falan işi iyice batırmııştı yani.

Pawel ve Piort fazla fırsat bulamadı ki beğenip yada beğenmemek konusunda fikir edineyim.Bana sorarsan alınmamalılardı ama alındı tabi izleyemedik.

Alınan adamlar da o kadar kötü değil ya.Zokora,Henrique(Bizim lige eşdeğer lig dediğin Belçika'da 22 gol atmış),Barış(GS 11'inden bir adam),Adrian(kapalı kutu ama madem isteniyor bi bilinen birşey var,SZymek'te olduğu gibi)

Şenol hoca'da ister elbet üst düzey adamlarla çalışmayı.
    Aman Aman Ne Kadar da Pozitif Ne Kadar da Ilımlısın Gözlerimi Yaşarttın Be Mustang Valla Hayranım Ilıman İklimine

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Aman Aman Ne Kadar da Pozitif Ne Kadar da Ilımlısın Gözlerimi Yaşarttın Be Mustang Valla Hayranım Ilıman İklimine
    Vurup kırmanın bi anlamı yokki.Ne yapayım?Sağa sola mı söveyim abi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1854826446657

Henrique nin gelisi ama bence asil dikkat edilmesi gereken sey yoneticimiz Tuncay Bekiroglu. Keske daha cok boyle yoneticiler yettise, ses tonu ve ingilizcesi super Nevzat Sakar ve Hasan Yenere saygisizlik degil tabiki onlar daha eski bi nesil ama Tuncay bey gibi adamlar yetismesi lazim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Anladığım kadarıyla Umut giderse Necati geliyor.

Bu arada

Profesyonel futbolcu Paulo Henrique Carneiro Filho ile yapılan anlaşmaya göre kendisine;

-2011-2012 futbol sezonu için 700.000 Euro garanti ücret,
    -2012-2013 futbol sezonu için 700.000 Euro garanti ücret,
    -2013-2014 futbol sezonu için 700.000 Euro garanti ücret,
    -2014-2015 futbol sezonu için 700.000 Euro garanti ücret,
    -2015-2016 futbol sezonu için 800.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Bonservis 4 m Euro

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonspor'da 11 yabancı oldu

18 Haziran 2011 12:12 | NTV Spor ve Ajanslar
    Trabzonspor'un yeni sezon öncesi anlaşılan Polonyalı Adrian Mierzejewski ile birlikte 11 yabancı oyuncusu bulunuyor.

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi anlaşılan Polonyalı Adrian Mierzejewski ile birlikte 11 yabancı oyuncusu bulunuyor.
    Bordo-mavili takımda geçen sezondan kadroda bulunan Alanzinho (Brezilya), Arkadaiusz Glowacki (Polonya), Gustavo Colman (Arjantin), Hrvoje Cale (Hırvatistan), Jaja (Brezilya), Pawel Brozek (Polonya), Piotr Brozek'in (Polonya) yanı sıra geçen yıl Ankaragücü'nde kiralık olarak oynayan Drago Gabric (Hırvatistan) ve yeni transferler Didier Zokora (Fildişi Sahili), Paulo Henrique (Brezilya) ve Adrian Mierzejewski (Polonya) ile birlikte yabancı oyuncu sayısı 11'e yükseldi.
    Bordo-mavililerin Jaja'nın bonservisinin verilmesi konusunda Katar'ın Al Ahli Kulübü ile anlaşmasına rağmen futbolcunun bu kulüple fiyat konusunda şu ana dek anlaşma sağlayamaması, transferin de henüz gerçekleşememesine neden oldu.
    Futbolda 6+2 kontenjanı düşünüldüğünde bu konuda sıkıntı yaşayan bordo-mavililer, yabancı oyuncu sınırının kaldırılması halinde rahatlayacak.
    20 HAZİRAN'DA TOPBAŞI
    Bu arada, Trabzonspor'un 20 Haziran Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak sezonun ilk çalışmasını gerçekleştireceği bildirildi.
    Bordo-mavililer, kendi tesislerinde bir hafta çalıştıktan sonra futbolculara 2 gün izin verilecek ve 29 Haziran-18 Temmuz tarihleri arasında ise hazırlıklarını Hollanda'da sürdürecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Jja'yı saymayalım o gidecek,Gabric'in sözleşme dondurulabilir.Cale'de gidiyor olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by vego View Post
    Anladığım kadarıyla Umut giderse Necati geliyor.
    Hasan Yener Necati gündemimizde yok demişti Ntvspor'da umarımda yoktur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Necati Umut'tan daha cok is yapar Trabzonda.. Kulübede de sorun cikartmaz ayrica.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Necati Umut'tan daha cok is yapar Trabzonda.. Kulübede de sorun cikartmaz ayrica.
    Ben şuan Burak'ı istemiyorum Necati gol kralı olacak deseler yine istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bence tam tersi durum söz konusu. Necati sorunlu bir oyuncudur.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonspor istiyor, G.Antepspor vermiyor
    Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Trabzonspor'da Cenk Tosun ısrarı sürüyor.

19 Haziran 2011 Pazar - 14:39
    DHA

Trabzonspor'da yönetimin forvet arayışları tüm hızıyla sürerken, taraftarlar en çok Gaziantepspor'lu Cenk Tosun'u kadroda görmek istiyor.

Bu futbolcu için bir çok hayran sayfası açan taraftarlar, yönetimin bu transfer için gerekeni yapmasını istiyor. Cenk Tosun'u transfer etmeyi çok isteyen Trabzonspor yönetimi ise, Gaziantepspor engeline takıldı. Kırmızı siyahlı ekibin gelecek sezon ligde zirveye oynayacak bir ekip kurmak istediği ve bu nedenle Cenk'i bırakmayı düşünmediği öğrenildi. Ancak bu transferde ısrarcı olan Trabzonspor fiyat artırımına gitmeyi planlıyor.

KEMAL TOKAK VE AYKUT AKGÜN'LE TEMASLAR SÜRÜYOR

Bu arada bordo mavili yönetimin kadro alternatifi oluşturmak için transfer etmeye çalıştığı Aykut Akgün ve Kemal Tokak'ın kulüpleri ikna edilmeye çalışılıyor. Karşıyaka kulübüyle yapılan görüşmelerde önemli bir aşama kaydedildiği ve Aykut'un da Trabzonspor'da oynama isteği karşısında bu transfere kolaylık sağlanabileceği belirtildi. Ancak Samsunspor'un Kemal'i düşük bir bedelle elinden çıkarmaya yanaşmadığı ve bu nedenle sürekli olarak fiyat artırma politikası içerisinde olduğu vurgulandı.

TURGAY BAHADIR İPLERİ KOPARMAK ÜZERE

Trabzonspor'un Bursaspor'dan transfer etmek istediği Turgay Bahadır, bordo mavili formayı giymeyi çok istiyor. Yeşil beyazlı ekibin teklif ettiği yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan Turgay Bahadır'ın, Trabzonspor'a gelmek için yöneticilerinden izin isteyeceği belirtildi. Ancak Bursaspor'da yönetim bazında yaşanan karışıklıklar nedeniyle muhatap bulmakta zorlanan bordo mavililerin bu transfer için bir süre daha bekleyebileceği öğrenildi. Trabzonspor, aynı takımda forma giyen Ozan İpek'i de kadrosuna katmayı planlıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

tribundergi: İspanyol basınına göre Trabzonspor, Romariç transferinden vazgeçti.

Mesaj Yetkileri