Galatasaray, Bülent Tulun'la sportif koordinatör olarak sözleşme imzaladı. http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=159363
Tribündergi
Adnan Polat "Son Nokta"da
Galatasaray kulübü eski başkanı Adnan Polat suskunluğunu Serhat Ulueren’e bozacak..
Kimlere kırgın, kimlere kızgın? Futbol’da neden başarız oldu? Kulübü borç batağında mı bıraktı?
Genel kurulda neler yaşandı? Ünal Aysal 3 ayda kaçar dedi mi? Stat açılışı sonun başlangıcı mı?
Serhat Ulueren soracak Galatasaray eski başkanı Adnan Polat canlı yayın son nokta’da yanıtlayacak..
SERHAT ULUEREN’LE SON NOKTA BU AKŞAM SAAT 23.30’DA KANALTÜRK’TE..
Polat amacın ne, Yandık ortalığı karıştıracak.. Mali komgre varya tutuştu.
Bizim gençler Drogba sayfasını işgal etmiş http://www.facebook.com/DidierDrogba...wall&filter=12
![]()
![]()
Çok güldüm yav
Ünal Aysal utanmasa Atl.Madrid'i alıp gelecekBu ne yahu
Football is simple,but Football Manager is not
FORMALARIN ÇIKIŞ TARİHİ
Formalarımız hakkında birçok dedikodu ve haber var ancak şahsım adına aldığım duyumlar şöyledir.
Temmuz ise tanıtım tarihi; formalarımız 5-15 Temmuz arası kesin olarak çıkacaktır.
Eylül ise tanıtım tarihi; Eylül'ün ilk haftasında çıkacaktır
Bu tarihler dışında başka bir tarih ummuyorum çünkü sezon çalışmaları ve edindiğim bilgiler bu yönde. Ancak bazı sorunlar var onları burada açıklayamam, fakat şöyle diyebiliriz ki Nike'ın ön üretimi sadece futbol takımı ve altyapı takımlarımız için. Yani taraftarlar için yeterli kapasitede üretim yapılmadı.
Türkiye'deki birçok Nike mağazasının ana şube olan Hollanda Nike ile tartıştığını duyumladım. Nike, arz-talebi yükseltmek için Eylül'e çekmek istiyor olabilir. Önce futbolcuların üzerinde gösterip, taraftarı heyecanlandırıp, GSSTORE'a ürünleri da sonra göndererek bir anda üst üste satışları patlatmak istiyor olabilirler.
Sonuç olarak formalarımızın çıkış tarihleri bu 2 tarihten birisi.
Tasarımlarımızdan 3'ü bu sezon yeni üretilen kalıplarla yapılmıştır.
13 Haziran 2011 Pazartesi
NIKE İLE İLK MAÇ
Twitter'ın nimetlerinden sonuna kadar yararlanıyoruz. Sbtzk nickli twitter kullanıcısı Hollanda'da PAF takımımızın da katıldığu turnuvada Nike markası ile ilk kez sahaya çıktığımız maçtan fotoğraflar paylaşmış. Twitter olmasa zor öğrenebileceğimiz güzel bir detay.
Esasında şu resimlere bakıp formalarımız hakkında konuşmak saçma. Nike'ın forma kumaşlı spor tişörtlerine armamızın basıldığı basit bir uygulama. Bu gibi formalar geçiş dönemlerinde yapılır, yapılmak zorundandır. Heerenveen maçında kırmızı renkli geçiş formasını giymişiz. Bunların siyah-beyaz ve sarı renkli olanları da varmış. A takımın da oynayacağı hazırlık maçlarında büyük ihtimalle bu formalar giyilecek. 4 tane hazırlık formasına ne gerek var, hepsi giyilir mi bilemem. A takım oynarken üzerlerine reklam da basılır bunların, daha bir formaya benzerler. Armaya da dikkat çekmek lazım. Boyutu biraz daha büyük sanki. Dikiştir herhalde. Şu 2 fotoğrafta anlamak zor tabi. Zaten esas formalarımızda da aynı armalar kullanılacak diye bir durum yok.
Hazırlık formaları, geçiş formaları vs... Sonuçta takım ilk kez Nike ile sahada.
http://galatasarayformalari.blogspot.com
Screw you guys, I'm goin' home
SON DAKIKA Galatasaray'da Altyapi Direktorlugune Mufit Erkasap getirildi. Yardimciligini Faih Ibradi yapacak.
Tribündergi
Müfit Erkasap çok iyi olmuş gerçektende tebrik ediyorum yönetimi...
Güzel seçim tebrikler
1996'da yaptığını deneyecek yine Fatih Hoca. İnşallah,hadi bakalım
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Arda ve Reyes'den ekstra savunma katkısı lazım gelir 4-4-2'de. Ayrıca Selçuk ve müstakbel diğer orta sahanın da 75-80 metrenin her bölgesine ayak basacak şekilde çift ciğer olması lazım.
Doni
Sabri Ujfalusi Servet H.Balta
Selçuk Muntari
Arda Elmander Reyes
Forlan
olursa tadından yenmez yani.
---------------Transfer-------------
-Sabri--Ujfalusi--Servet--Çağlar-
-Reyes-Transfer-Selçuk-Arda--
---------Baros-----Forlan--------
ya da
--------------Transfer-------------
-Sabri--Ujfalusi--Servet---Çağlar-
---------------Cana------------------
-------Selçuk-------Transfer--------
-Reyes-------------------------Arda-
--------------Forlan------------------
Gönlüm birincisi (Baros), mantığım ikincisi diyor.
Forlan aslında 10 numara gibi de oynayabiliyor. 4-4-1-1 olabilir. Böyle tam 10 numara AMC değil de forvetin biraz gerisinde ikinci forvet tadında olabilir. Hem en azından orta sahayı daha kalabalık tutarız savunmada.
mehmetd, Çağlar talihsiz bir hata yaptı. Ama o hatasına rağmen iyi bir maç çıkarttı. Ve çok da iyi bir oyuncu.
Cana mutlaka kalmalı bence. Forvet hattı böyle olacaksa ortasahayı toparlayacak üst düzey bir adama ihtiyacımız var.
Yoksa Beşiktaş vol 2 oluruz. O yüzden sadece hücum hattını düşünmemeliyiz.
Çağlar kadar kendine güvenmeyen adam görmedim.Neredeyse benden az özgüveni var.
Takimda hangi yabancilar kalacak merak ediyorum.
Tugay noldu harcamasın adamı bukadar çabuk
Sol bek lazım takıma kesnlikle.....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc