Ali Dere Konyaspordan Yıllarca Kiralık oynattık ve bonservisini aldık en sonunda ama beklediğimiz patlamayı yapamadı.

Enes Kaya Aramıza yeni katıldı denilebilir hem AML ant. görüyor hemde ara sıra şans buluyor kendini geliştirirse birazcık iyi paraya satacağız inşallah.

Forvette Ona Şans vermeye çalıştım ara sıra onuda biraz geliştirirsek ve satarsak iyi olucak mali açıdan

Bu Sene Katıldı fakat fazla şans bulamadı onu tanımayan yoktur zaten

Ve Takımın 1 Numarası Duran Topların Usta İsmi 2011'den beri bizimle sadece arada bir sene Nantes'a kiralık gitti ve gelecek yıl ondan çok şey bekliyorum

Hedef Adam olarak kullandıkdan sonra çok verimli olmaya başladı ve bu sezon büyük ihtimalle Kupada Gol Kralı olacak.Onu Marsille'ya giden Stimens yerine almıştık fakat beklediğimiz patlamayı oda yapamadı.

Bu sezon baya şans buldu ve kendini geliştirdi yalnız biraz daha geliştirmesi gerekiyor.

Şimdiden Büyük Klüplerin Gözdesi Özellikle Son 3 Yılın Şampiyonu Trabzon onu ısrarla istiyor fakat bırakmaya niyetimiz yok Sağ Açıkta Güvenimiz ona sonsuz.

Bank Asyaya çıktığımız ilk sezon bize katıldı Yani yaklaşık 3-4 Sezondur bizimle ilk geldiğinde taraftarlar ona karşılama gösterisi bile yaptılar fakat artık şans bulamadığı için mutsuz yani gidici.

Geçen sezon çok beğenip bu sezon takıma kattığımız Taner gerçekten istikrarlı bir oyuncu ve onu 1-2 Sezon içinde iyi bir paraya satmayı düşünüyoruz.

1-2 Oyuncu hariç bütün kadroyu gösterdim arkadaşlar