Sayfa 541 / 1204 İlkİlk ... 414414915315395405415425435515916411041 ... SonSon
16,201 ile 16,230 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Allahım,geyikler başlamış .

http://twitpic.com/5cfl7l
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

güzel oldu... şimdi muntari yi bekliyorum.bide hasan ali kesinlikle...bi kaç genç oyuncuda alsak keşke türk.fatih hoca için alternatif istedği bildiği isimler.malum türk milli takım havuzundan...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dediğim gibi,Fatih Terim günlük iş yapmaz.Türklerden mutlaka bir iskelet hazırlıgındadır ancak kısa vadede başarı için bu isimleri alıyorlar.Bence yabancı transferini tamamaldıktan sonra milli takım havuzundaki türk oyunculara yönelecekler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Herhangi bi basarisizlikta cok kotuye gider. InsAllah basarili olurlar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray ve Türk futbolu açısından gerçekten müthiş transferler. Tebrik etmek lazım, hayırlı olsun. Ligimizin kalitesi de arttı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@nannar

Forlan'ın kaçırdığı gol bombaymış fakat bu adamın Machester United dönemine bakmak pek akıl karı değil. Manchester'a taç atamadan veda etmişti fakat şimdi kalecilerin korkulu rüyası.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Müthiş yetenek

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6_A6QHdWcXg]İŞTE YENİ FORVET ADAYIMIZ [/youtube]
    Sabahtan beri yemeden içmeden bu transferi takip ediyorum ve şu an bütün şefkim kırıldı yani söküp aldı bu video içimdekileri resmen istemiyorum artık forlanı

Şaka bi yana gerçektende fırtına gibi esicez önümüzdeki sezon kesin şempiyonuz inşallah bu kadroylada aynen avrupa kupalarına gidebilirsek fatih terim faktörüylede güzel başarılar yakalıyabiliriz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 saat evden çıktık 3 adam KAP'a bildirildi. Gözünüz totem görsün
    Bu arada Forlan'ın 3 yıllık maliyeti 21,5M€'ysa gelmesin, yıllık 7M€ nedir arkadaş o kadar para da verilmez. Eğer seneye şampiyonluk en azından şampiyonlar ligi gelmezse yandığımızın resmidir, cidden batarız, BAL'a kadar yolumuz olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Ben bu Ujfalusi'ye,Euro 2004'de Urfalı Hagi diyordum ne alakaysa çocukluk zamanı işte

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çeşitli spekülasyonlar var;

öncelikle birincisinden başlayalım. reyes'in bonservisi 8 m avro, yıllık ücret net değil. forlan'ın ise bonservisi 4.5 m avro kendisine 3 yıllık toplam 21.5 m avro. *
    Ekşi sözlükten.

Eğer doğruysa Galatasarayın kasasından çok büyük bir para çıkacak bir kısmı sponsorlar falan karşılanır ama Seneye ŞL görmez ise GS çok büyük sıkıntılar çekebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Beni bir taraftar olarak verilen paralar ilgilendirmiyor açıkçası,cebimizden cıkmıyor ya,sahada karnımızı doyursunlar yeter!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yıllık 7 mn £ bu devirde kim alıyor yahu yok artık .!

9 mn £ civarı rooney alırken 7 mn £ forlan saçmalık olur.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Selçuk için de neler deniliyordu.Hiç sanmıyorum uçuk ücret alacaklarını.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

forlan transferinden sonra gs ile bjk nin arasi acilir büyük ihtimalle

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    45 milyon € banka kredisi çekilmiş yeni yönetim tarafından. Bu kredi çekilirken sponsor gelirleri temlik altına alınmış ve bankaya teminat gösterilmiş. Ve bu çekilen paranın hepsini 3 oyuncu için verecekler. Daha bu takımın 400 milyon € gibi bir borcu var. UEFA Standartlarımı demiştiniz ?

İlk seçildiği günde söyledim, hala söylüyorm Ünal Aysal günlük düşünüyor.
    400 milyon euro yavas biraz. Ayrica Ntvspor'da Haluk Yürekli söyledi 30 milyon euro borc alinmis. Allahtan adnan polat gitti de dinlemiyoruz uefa kriterlerini ayrica siz bizi pek düsünmeyin Ünal Aysal iyi bi is adami kulübü ekonomik olarak iyi yönetecektir. Bu arada bilgileri nereden aldin ögrenebilir miyim?

Bonservis icin Gökmen Özdemir toplam 13-14 milyon euro dedi ki iyi bi miktar bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    forlan transferinden sonra gs ile bjk nin arasi acilir büyük ihtimalle
    Bu transferden dolayı açılacağını sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla Forlan'ı önerdiğimiz fiyata ikna edemeyince vazgeçmiştik transferden.Vazgeçmesek bile Gs'nin Forlan ile ilgilenmesi normal.Bunda aranın açılmasını gerektirecek bir şey yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

15 gün önce Forlan'dan vazgeçildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Forlan iyi oyuncu anlatmaya gerek yok Ujfalusi defansi toparlar ama Reyes'i bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba'nin uzuntusunun ardindan Cisse vs. gelse cogu insan tatmin olmayacakti ancak Forlan, Drogba'nin adini aratmayacak bir isim iste Ama gonul isterdi ki Drogba olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu transferden dolayı açılacağını sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla Forlan'ı önerdiğimiz fiyata ikna edemeyince vazgeçmiştik transferden.Vazgeçmesek bile Gs'nin Forlan ile ilgilenmesi normal.Bunda aranın açılmasını gerektirecek bir şey yok.
    ben daha dün bjk transfer komitesinin forlan transferi icin madride uctugunu okumustum ligtv de ondan dedim stoch olayina döndü sandim.

sakary Ali Misafir

AS gazetesi, Galatasaray'ın Atletico Madrid'in üç yıldızı Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi ile görüşmelere başladığını yazdı. İspanyol gazete, Galatasaray'ın üç oyuncunun bonservisi için yaklaşık 40 milyon avro teklif ettiğini belirtti.

Eurosport

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Galatasaray, Atletico Madrid'in 3 yıldızı Reyes, Ujfalusi ve Forlan'a talip oldu. Yapılan tranfer görüşmesinin ardından Galatasaray görüşmelerin başladığını duyurdu; ancak İspanyol Kulübü Reyes'i kesin olarak satmayacağını, Ujfalusi ve Forlan'la ilgili kararı ise futbolcların kendilerini vereceğini açıkladı.

REYES MÜMKÜN DEĞİL
    Diario AS Gazetesi'nin Atletico Madrid Yazarı Dani Hidalgo, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada ''Atletico Reyes'ten kesin olarak vazgeçmeyecek. Tranferden sorumlu yöneticilerin hepsi gazetemize yaptıkları açıklamada aynısını söylediler'' dedi.

FORLAN TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR
    Hidalgo, Ujfalusi ve Frloan için ise ''Atletico'nun Galatasaray'dan gelen teklif için kararı bu futbolculara bıraktı. Ancak, biz Forlan'ın yakın çevresiyle konuştuk. Bize Türkiye'den gelecek bir teklifi kabul etme ihtimalimiz yok. Bu konuda bizden pozitif bir yaklaşım beklemeyin. Forlan için başka konular gündemde' diye konuştu.

UJFALUSİ, MADRİD'TE MUTLUYUM
    Tecrübeli savuma oyuncusu Tomas Ujfalusi ise Özgür Sancar' yaptığı açıklamada '' Baros ve Simao'dan Türkiye hakkında konuştuğumuzda hep olumlu referanslar alıyorum. Türk futbolunun gelişmekte olduğunu biliyorum. Ancak şu anda Madrid'de mutluyum. Ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.
    Çek futbolcu geçen sezon içerisinde Atletico Madrid'le 2013 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi uzatmıştı.

kaynak radyospor

Nasıl yani? Bu haber doğru mu, var mı böyle bir şeyden haberi olan?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    AS gazetesi, Galatasaray'ın Atletico Madrid'in üç yıldızı Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi ile görüşmelere başladığını yazdı. İspanyol gazete, Galatasaray'ın üç oyuncunun bonservisi için yaklaşık 40 milyon avro teklif ettiğini belirtti.

Eurosport
    belkide sadece arda icin istendi bu oyuncular üstünede biraz para önerildi ve madridte kabul etti? galatasarayin resmi aciklamasini beklemeden emin olmamak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eger transferler gerceklestiyse KAP'a aciklanana dek ben hicbir rakama guvenmiyorum. Selcuk olayini biliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başkan 10 dk içinde jetiyle inecekmiş havaalanına.Umarım açıklama yapar iyi kötü de netleşir her şey.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ntvspor , Lig Tv hava limanında.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Acaba Jetin içinde oyuncular da varmı

Nesil
    2008