Allahım,geyikler başlamış .
http://twitpic.com/5cfl7l
Allahım,geyikler başlamış .
http://twitpic.com/5cfl7l
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
güzel oldu...şimdi muntari yi bekliyorum.bide hasan ali kesinlikle...bi kaç genç oyuncuda alsak keşke türk.fatih hoca için alternatif istedği bildiği isimler.malum türk milli takım havuzundan...
Dediğim gibi,Fatih Terim günlük iş yapmaz.Türklerden mutlaka bir iskelet hazırlıgındadır ancak kısa vadede başarı için bu isimleri alıyorlar.Bence yabancı transferini tamamaldıktan sonra milli takım havuzundaki türk oyunculara yönelecekler.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Herhangi bi basarisizlikta cok kotuye gider. InsAllah basarili olurlar
G.Saray ve Türk futbolu açısından gerçekten müthiş transferler. Tebrik etmek lazım, hayırlı olsun. Ligimizin kalitesi de arttı.
@nannar
Forlan'ın kaçırdığı gol bombaymış fakat bu adamın Machester United dönemine bakmak pek akıl karı değil. Manchester'a taç atamadan veda etmişti fakat şimdi kalecilerin korkulu rüyası.
Sabahtan beri yemeden içmeden bu transferi takip ediyorum ve şu an bütün şefkim kırıldı yani söküp aldı bu video içimdekileri resmen istemiyorum artık forlanı![]()
Şaka bi yana gerçektende fırtına gibi esicez önümüzdeki sezon kesin şempiyonuz inşallah bu kadroylada aynen avrupa kupalarına gidebilirsek fatih terim faktörüylede güzel başarılar yakalıyabiliriz
3 saat evden çıktık 3 adam KAP'a bildirildi. Gözünüz totem görsün
Bu arada Forlan'ın 3 yıllık maliyeti 21,5M€'ysa gelmesin, yıllık 7M€ nedir arkadaş o kadar para da verilmez. Eğer seneye şampiyonluk en azından şampiyonlar ligi gelmezse yandığımızın resmidir, cidden batarız, BAL'a kadar yolumuz olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Ben bu Ujfalusi'ye,Euro 2004'de Urfalı Hagi diyordum ne alakaysa çocukluk zamanı işte![]()
Ekşi sözlükten.çeşitli spekülasyonlar var;
öncelikle birincisinden başlayalım. reyes'in bonservisi 8 m avro, yıllık ücret net değil. forlan'ın ise bonservisi 4.5 m avro kendisine 3 yıllık toplam 21.5 m avro. *
Eğer doğruysa Galatasarayın kasasından çok büyük bir para çıkacak bir kısmı sponsorlar falan karşılanır ama Seneye ŞL görmez ise GS çok büyük sıkıntılar çekebilir.
Beni bir taraftar olarak verilen paralar ilgilendirmiyor açıkçası,cebimizden cıkmıyor ya,sahada karnımızı doyursunlar yeter!
Yıllık 7 mn £ bu devirde kim alıyor yahu yok artık .!
9 mn £ civarı rooney alırken 7 mn £ forlan saçmalık olur.
Football is simple,but Football Manager is not
Selçuk için de neler deniliyordu.Hiç sanmıyorum uçuk ücret alacaklarını.
forlan transferinden sonra gs ile bjk nin arasi acilir büyük ihtimalle![]()
400 milyon euro yavas biraz. Ayrica Ntvspor'da Haluk Yürekli söyledi 30 milyon euro borc alinmis. Allahtan adnan polat gitti de dinlemiyoruz uefa kriterlerini ayrica siz bizi pek düsünmeyin Ünal Aysal iyi bi is adami kulübü ekonomik olarak iyi yönetecektir. Bu arada bilgileri nereden aldin ögrenebilir miyim?
Bonservis icin Gökmen Özdemir toplam 13-14 milyon euro dedi ki iyi bi miktar bence
15 gün önce Forlan'dan vazgeçildi.
Forlan iyi oyuncu anlatmaya gerek yokUjfalusi defansi toparlar ama Reyes'i bilemem.
Drogba'nin uzuntusunun ardindan Cisse vs. gelse cogu insan tatmin olmayacakti ancak Forlan, Drogba'nin adini aratmayacak bir isim isteAma gonul isterdi ki Drogba olsun.
AS gazetesi, Galatasaray'ın Atletico Madrid'in üç yıldızı Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi ile görüşmelere başladığını yazdı. İspanyol gazete, Galatasaray'ın üç oyuncunun bonservisi için yaklaşık 40 milyon avro teklif ettiğini belirtti.
Eurosport
Galatasaray, Atletico Madrid'in 3 yıldızı Reyes, Ujfalusi ve Forlan'a talip oldu. Yapılan tranfer görüşmesinin ardından Galatasaray görüşmelerin başladığını duyurdu; ancak İspanyol Kulübü Reyes'i kesin olarak satmayacağını, Ujfalusi ve Forlan'la ilgili kararı ise futbolcların kendilerini vereceğini açıkladı.
REYES MÜMKÜN DEĞİL
Diario AS Gazetesi'nin Atletico Madrid Yazarı Dani Hidalgo, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada ''Atletico Reyes'ten kesin olarak vazgeçmeyecek. Tranferden sorumlu yöneticilerin hepsi gazetemize yaptıkları açıklamada aynısını söylediler'' dedi.
FORLAN TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR
Hidalgo, Ujfalusi ve Frloan için ise ''Atletico'nun Galatasaray'dan gelen teklif için kararı bu futbolculara bıraktı. Ancak, biz Forlan'ın yakın çevresiyle konuştuk. Bize Türkiye'den gelecek bir teklifi kabul etme ihtimalimiz yok. Bu konuda bizden pozitif bir yaklaşım beklemeyin. Forlan için başka konular gündemde' diye konuştu.
UJFALUSİ, MADRİD'TE MUTLUYUM
Tecrübeli savuma oyuncusu Tomas Ujfalusi ise Özgür Sancar' yaptığı açıklamada '' Baros ve Simao'dan Türkiye hakkında konuştuğumuzda hep olumlu referanslar alıyorum. Türk futbolunun gelişmekte olduğunu biliyorum. Ancak şu anda Madrid'de mutluyum. Ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.
Çek futbolcu geçen sezon içerisinde Atletico Madrid'le 2013 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi uzatmıştı.
kaynak radyospor
Nasıl yani? Bu haber doğru mu, var mı böyle bir şeyden haberi olan?
Eger transferler gerceklestiyse KAP'a aciklanana dek ben hicbir rakama guvenmiyorum. Selcuk olayini biliyoruz.
Başkan 10 dk içinde jetiyle inecekmiş havaalanına.Umarım açıklama yapar iyi kötü de netleşir her şey.
Ntvspor , Lig Tv hava limanında.
Acaba Jetin içinde oyuncular da varmı![]()
Ne diyor başkan dinleyen var mı?
Daha inmedi.Jet rötar yaptı galiba![]()