Sayfa 1 / 31 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default İspanya La Liga 2015-16 | Transfer Haberleri

Sanchez olmazsa Griezmann

Barcelona Alexis Sanchez'i transfer edemezse Real Sociedad'ın 20 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Antoine Griezmann'a yönelecek.

İspanya: Antoine Griezmann (Real Sociedad) - Lionel Messi (Barcelona) (Getty images)

Barcelona, Udinese'nin Şilili yıldızı Alexis Sanchez'i transfer edememesi durumunda Real SociedadAntoine Griezmann'a yönelmeyi düşünüyor.

Gelecek sezon için özellikle forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Katalan ekibi, bir süredir Sanchez için Udinese'yle görüşüyordu fakat bu görüşmeler tıkanma noktasına gelmişti. Ayrıca Manchester City'nin de Sanchez için teklif yapması, transferi zora sokmuştu.

AS'ın iddiasına göre Barcelona bu transferi bitiremezse Griezmann'ı kadrosuna katma ihtimalini göz önünde bulunduruyor.

20 yaşındaki futbolcunun Bask ekibiyle olan sözleşmesi 2015'te bitiyor ve kontratında 30 milyon avroluk bir serbest kalma bedeli var. Bu transfer için Real Sociedad'ın Barcelona'dan birkaç genç futbolcuyu kiralaması durumunda bonservis miktarında indirim yapması bekleniyor.

--------------------------------------------------------------------------

Bu çocuk çok fena ya çok hoşuma gidiyoru oyunu.Umarım gitmez Barca'ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

39 milyon euro'ya bitmiş transfer.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

28 milyon+11 milyon bonus.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sanchez acayip bir yedek olur Barça için. Hatta Pedro'yu kesip 11'e bile yerleşebilir.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

city'ye derdik piyasayı yükseltiyorlar diye...

sakary Ali Misafir

Barça için iyi bir alternatif oldu.Artık Pedro-Villa'dan biri formsuz olduğu zaman çok rahat şekilde kadroya yeni birini alabilecekler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

müthiş transfer sisteme kısa sürede uyum sağlayıp pedroyu kesceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

El insaf.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok iyi bir adam çok beğeniyorum barçaya gelmeside ayrı bir güzel oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene 11mn€ istediler diye almamıştık. Bu sene 39mn€ ya gitti adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

39 MN €'yu görünce ''Oha!'' dedim birden. Kusura bakmayın...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yeter Barça yeter

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çok para ama geleceğin yıldızlarından biri.

Del Piero_10 Misafir

Jeffren'i de verdikleri söyleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Schuster: Hamit niye alındı anlamadım

20 Haziran 2011 14:54 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, Real Madrid'in Türk transferlerini değerlendirdi. Nuri'ye övgüler yağdıran Schuster, Hamit için, "Niye alındı anlamadım" dedi.

Geride kalan sezonun ikinci yarısında alınan kötü sonuçlar sonrası Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Bernd Schuster, eski takımı Real Madrid'in transferlerini değerlendirdi.
    Beşiktaş'tan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Alman teknik adam, İspanya'da Radyo Marca'ya konuştu. Schuster, son şampiyonluğu yaşattığı eski takımının transferlerini yorumlarken, yine kendine özgü üslubundan ödün vermedi.
    Nuri Şahin için, "İşlenmesi gereken bir mücevher" ifadelerini kullanan Bernd Schuster, Hamit Altıntop transferini ise eleştirdi. Hamit'in Real Madrid'de oynayacak kapasitede olmadığını savunan Schuster, "Altıntop'un yaşı da ilerledi ve neden alındığını açıkçası anlamadım" diye konuştu.
    Transferi gündemde olan Kun Aguero ile ilgili de konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Ronaldo, Higuain ve Mesut'un olduğu takıma çabuk uyum sağlar. İspanya Ligi'ni de iyi biliyor. Bence mükemmel bir seçim olur" şeklinde görüş belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hamit tam bir joker... Ayrıca Real'de oynayabilecek kapasitesi de kesinlikle var bana göre.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

İlk alındıgını duyduğum zaman bana da süpriz gelmişti açıkçası.Hamit'in futbol yeteneğiyle ilgili değil,genellikle Münih'te yedek kalışından dolayı neden aldı ki Madrid dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hamit'in zaten banko oynaması takımı kurtarması için alınmadığını herkes biliyor. Zaten Mourinho'nun işine karışmak günah olur Hamit umarım herkesi utandırıp en azından bir maç yedekse 1 maç ilk 11de çıkar maçlara...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bunu söyleyen Hiddink, Ferguson falan söylemiş olsaydı bi bildiği vardır derdik ama bence Schuster Mourinho'nun tercihlerini eleştirecek kapasitede değil hani Ama Hamit'in Real'e gitmesine bende şaşırdım ama Hamit gerçekten çok iyi bir alternatif. Nereye koysan oynar. Sağ bek oynar, sağ açık oynar, ofansif orta saha oynar, orta sahanın ortasında oynar ön libero oynar. Hiçbirinde de sırıtmaz, daha kompleksini mi bulcak Jose
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bunu söyleyen Hiddink, Ferguson falan söylemiş olsaydı bi bildiği vardır derdik ama bence Schuster Mourinho'nun tercihlerini eleştirecek kapasitede değil hani
    Aynen katılıyorum.Bende seni kim teknik direktör yaptı onu anlamadım Schuster.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Aynen katılıyorum.Bende seni kim teknik direktör yaptı onu anlamadım Schuster.
    Dostum Schuster'in kariyeri Beşiktaş'la sınırlı değil.Geçmişteki başarılarından haberin yok sanırım hocalığını sorguladığına göre.Hamit'in Real Madrid'e transfer olmasına ben de şaşırmıştım ama Jose istemişse bir bildiği vardır demek düşer bana.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dostum Schuster'in kariyeri Beşiktaş'la sınırlı değil.Geçmişteki başarılarından haberin yok sanırım hocalığını sorguladığına göre.Hamit'in Real Madrid'e transfer olmasına ben de şaşırmıştım ama Jose istemişse bir bildiği vardır demek düşer bana.
    Şemsi abi biliyorum yaptıklarını da ben fazla abartıldığını düşünüyorum Schuster'in.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Şemsi abi biliyorum yaptıklarını da ben fazla abartıldığını düşünüyorum Schuster'in.
    Getafe ile UEFA'yı kazandı,aynı takımla Barcelona'yı kral kupasında eleyip kupayı kazanmışlardı.(İlk maç farklı bir şekilde kaybedip) Sonra Real Madrid ile en son şampiyon olan ve Barcelona'yı en son yenen Real Madrid hocası ünvanlarına sahip şimdilik.İyi hocadır,kötü hocadır tartışmasına girmeksizin seni kim hoca yapmış diye düşünenler için cevabım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aman Schuster sen anlama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mourinho 60'ların futbolunu oynatmak için almış Hamit'i.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Mourinho 60'ların futbolunu oynatmak için almış Hamit'i.
    ahah iyiydi bu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şili milli takım kampından Barselona'ya gitmek için izin istemiş verilmiş.İmzayı atıp dönecek sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Biz oyuncularımızı bu paraya satamıyoruz. İlginç. Şuan bu haliyle Türk veya Türk takımlarından birinde olsaydı 8 M euro'ya giderdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Biz oyuncularımızı bu paraya satamıyoruz. İlginç. Şuan bu haliyle Türk veya Türk takımlarından birinde olsaydı 8 M euro'ya giderdi.
    Abi öyle de düşünmemek lazım Servet bile 8M euro'ya gidiyordu vaktinde.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by DisCo View Post

abartmayalım bence o kadar da değil

arda en formsuz haliyle 11 milyon euroluk teklif aldı. sanchez geleceğin agüero'su rooney'si ronaldo'su gibi birşey.

Sayfa 1 / 31 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri