-
17.Haziran.2011, 17:54
Aydınlar: “Hep birlikte karar vereceğiz”
- SPORX ÖZEL - Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına kesin gözüyle bakılan Mehmet Ali Aydınlar yabancı sınırlamasının kalkalacağı konusunda yapılan spekülasyonların doğru olmadığını belirtti.
17 Haziran 2011 Cuma - 12:54
Sporx.com
TFF Genel Kurul Kurulu öncesi tek aday olan ve başkanlığına kesin gözüyle bakılan Mehmet Ali Aydınlar Sporx’e konuştu…
Aydınlar göreve geldiği takdirde yabancı sayısını sınırı kaldıracağı yönündeki haberleri yalanlayarak, “Benim yabancı futbolcu kontenjanı ile ilgili herhangi bir açıklamam ve görüşüm olmadı. Bu sadece benim görüşümle olacak bir şey değil. Burada yönetim kurulumuz, kulüpler bir araya geliriz ve bunun kararını hep birlikte alırız” dedi.
Aydınlar, bu olayın kendisinin voleyboldaki yabancı sayısı konusundaki düşüncesinden ortaya çıkmış olabileceğini belirterek, “Bu konuda da yanlış bir algılama olmuş. Ben voleybolda da yabancının sınırsız olsun istemedim. Dediğim gibi bu ne sadece kulüplerin ne de TFF yönetim kurulunun tek başlarına karar verebileceği bir şey. Her iki taraf bir araya gelir görüş alış verişinde bulunur ve ortaya Türk futbolu için daha çok hangisinin faydası olacaksa o şekilde karar alınır” açıklamasını yaptı.
Haber: Tahir Kum
Mesaj Yetkileri