Quote Originally Posted by Varonil View Post
Mehmet Ali Aydınlar'ın tarafsızlığına sonuna kadar güvenirim,kendisi gerçekten çok düzgün bir insandır.Basın,kamuoyu,yöneticiler Aydınlar'ın Fenerbahçeli olmasıyla çok uğraşacaklardır.Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor ve Bursaspor'lu yöneticiler her puan kayıplarına Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçeli olmasına yükleneceklerdir.Galatasaraylı Haluk Ulusoy döneminde bile Fenerasyon muhabbeti dönüyordu haliyle.Buna rağmen Galatasaray,Beşiktaş ve özellikle Trabzonspor'un da Mehmet Ali Aydınlar'ı desteklemesi oldukça ilginç.
Tarafsızlığına neye dayanarak güveniyorsun, şahsen tanıştın mı ? Ben aksini iddia etmiyorum, tarafsız olabilir, ancak bu kadar emin olmanız beni şaşırtıyor. Kendisinin tarafsız olduğunu gösterebilecek veriler var da ben mi kaçırdım ? Eleştri olarak algılama, merak ettiğim için soruyorum. Uğraşma kısmına katılıyorum, ek olarak Fenerbahçe tarafından da tepki görecek zamanı geldiğinde, haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz zaman böyle federasyon mu olur, resmen hakkımız yeniyor, bir de Fenerbahçe'li olacak şeklinde tepkileri göreceğimizi düşünüyorum. Destekleyen kulüpler günü geldiğinde verdikleri desteği unutur, atıp tutmaya başlar, istisnasız.