-
07.Temmuz.2006, 17:00
15'lik golcüye teklif yağıyor
İddaa Lig (B) takımlarından Yalovaspor'un 15 Yaşaltı Milli Takım oyuncusu Doğukan Genç'e, aralarından Ankaraspor ve Trabzonspor gibi Turkcell Süper Ligi takımlarının da yer aldığı birçok ekibin transfer teklifinde bulunduğu bildirildi.
Kulüp başkanı Nusret Karaalioğlu, yaptığı açıklamada, 15 yaşında santrfor mevkiinde oynayan Doğukan'a birçok takımdan teklif geldiğini söyledi.
Teklif yapan takımlar arasında, Ankaraspor ve Trabzonspor'un da bulunduğunu belirten Karaalioğlu, "Bu takımlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Doğukan'a gelen teklifler, bizleri son derece gururlandırdı. Yalovaspor yönetimi olarak milli oyuncumuzun önünü açmak için her türlü fedakarlığı yapacağız. Doğukan'ın iyi yerlere geleceğine inanıyoruz" dedi.
Doğukan ise genç yaşta gelen transfer teklifleri karşısında duyduğu şaşkınlığı ifade ederek, "Bu teklifler benim ve kulübüm Yalovaspor açısından gurur verici. Transfer tekliflerini, beni Doğukan Genç yapan Yalovaspor yönetiminin takdirine bırakıyorum. Yalova ve Yalovaspor'u gittiğim yerde başarıyla temsil edeceğime inanıyorum" diye konuştu.
Mesaj Yetkileri