Giden maç ortaya geldi.
Yalnız çayda çıra dedik de Shipp bayağı bir oyun alanının sınırlarını genişletti.![]()
Giden maç ortaya geldi.
Yalnız çayda çıra dedik de Shipp bayağı bir oyun alanının sınırlarını genişletti.![]()
Fark 1 ancak maç Fenerbahçe'ye daha yakın bence.
Fark Fenerbahçe lehine 2. Top bizde. Fakat psikolojik avantaj onlarda gibi.
Ömer onan yine maçı fenere getircek sanırım
Canınız sağolsun be aslanlarım...
Football is simple,but Football Manager is not
Aslanların her şeye rağmen canları sağolsun. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum.
Gitti maç geçmiş olsun
Ömer geç 5 ledin be biraz erken 5 lesene![]()
Ukic 2/0 attı. Shumpert faulü aldı iki atış kullanacak. En kritiği belki de Ömer Onan 5.faulünü aldı.
Ne kadar var bitime ?
Elimizdeki maçı verirsek üzülüürm..
Berbat bir 47 saniye oynuyoruz.. Daha kötüsü olamazdı sanırım
14 saniye, top FB, FB 1 sayı önde.
9 sn kaldı 3 sayı önde Fenerbahçe
Bu iş biter artık.JJ 2/1 attı.Topu Jasikevicius aldı ve faul ona geldi. 87-85 son 5 saniye.
Tahmin ettiğim gibi oldu, kaybettik ne yazık ki. Son dakikada ağır saçmaladık. Fenerbahçeyi ve Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum.
Sonuna kadar mücadele eden Aslan yüreklilere helal olsun. Futbolda yüreksizlerden çok çektik bu sene, Aslanlar yüzümüzü güldürdü. Benim gözümde, gönlümde şampiyon olmuş kadar değerliler.
Napalım bu kadarmış. Helal size ASLANLAR !
Fenerbahçe Şampiyon , sahaya yabancı madde yağıyor , tebrikler Fenerbahçem
Vay be 88-89 mu bitti?
gelde küfür etme !
fenerbahçe 4-2 alır dedim aldı en iyi cevabı salonda oynayan basketcilerimiz verdi...88-91
Şampiyon !
Ukic ikincisini attı. Süre bitti. Fenerbahçe Ülker Şampiyon... Ve sahaya yabancı madde yağmuru var...
Maç Sonucu: Galatasaray Cafe Crown 88-91 Fenerbahçe Ülker. Fenerbahçe Ülker Şampiyon! (2-4)
Beklediğim sahneler gerçekleşiyor..
Ve sonunda 5te5 oldu maçlar başlamadan 4-1 diye tahmin yapmıştım GS 1 maç şaşırttı ve 4-2 bitti seri.
Yabancı madde atanların yaptıkları yanlış, senin gurur duyman gereken bir takımın varken yapılan iş değil. Yazık.
Bu durum tam tersi olsa, yani biz seriyi 4-3 kazansak aynı durumu yine yaşayacaktık bunu da adım gibi biliyorum.
Fenerbahçemi tebrik ediyorum. Zorda olsa seriyi kazandık. Zor olarak kazanmak daha güzel aslında. Karşında güçlü ve boyun eğmeyen bir rakip vardı. İki takımıda mücadelesinden dolayı kutlarım.
Tutku, Shipp gözyaşlarını tutamıyorlar sanırım. Beni de ağlatacaksınız yahu yeter, siz beklenmeyeni yaptınız. Size şans tanımayanlara günlerini gösterdiniz.
Yine şampiyonuzzzzzgene yabancı maddeler, sarı lacivert şampiyon fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Haziran.2011 at 23:19
Oğuz savaş şampiyonluğu getirdi tebrikler.
Sizler harikasınız çocuklar mücadeleniz yeter.Hepinize helal olsun be ne diyeyim artık.