Sayfa 294 / 480 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
8,791 ile 8,820 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tabata zaten bonservis bedeLi aLtında eziLdi. Eğer adam 1,5 ya da 2 miLyon Euro ya geLseydi şu anda haLa takımda oLur, geLecek sezon Guti nin aLternatifi oLarak düşünüLürdü. Adam çok çok iyi oynamadı ama çok çok kötü de oynamadı. En azından geçen sezonun ikinci yarısında ki Guti den kat ve kat daha iyi oynadı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen Holosko'nun alternatif olarak kalabilme olasılığını ben de düşündüm.Eğer Bebe ile transfer kapatıldıysa Holosko kalabilir aslında.İlk geldiğimiz zamanki ve şampiyon olduğumuz sezonki Holosko'nun her zaman yeri vardır bu takımda.Ama sakatlıktan sonraki hali berbattı.İBB'de biraz toparladı gibi kendisini.Şans verilebilir.Zira Bebe bana çok güven vermiyor açıkcası.İnşallah yanılan ben olurum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tabata parasını hiç kaldıramadı.Bize geldiğinden bu yana galiba 16 asist yapmıştı.Yanlış hatırlamıyorsam.

sakary Ali Misafir

Holosko kimin alternatifi olarak düşünülüyor ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

ST-AMR'de kim oynayacaksa onun herhalde.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HoLosko yu asLında aLternatif oLarak düşünmek gereksiz. HoLosko çift forvet oynarsa etkiLi oLabiLecek bir oyuncu. Tek forvet ve kanatLarda etkisi oLdukça düşüyor. Anca maç çok rahata binerse son 15-20 dakika da etkiLi oLabiLir. Onun dışında çok ekstra katkı vermesi zor. O yüzden onu gönderip tam forvet niteLikLi bir oyuncu aLsak daha çok etkiLi oLuruz sanki.

sakary Ali Misafir

O bölgede alternatif olarak zaten Pektemek bulunmuyor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sivok değil Holosko gidecek bana göre...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Sivok değil Holosko gidecek bana göre...
    ikiside giderse sasirmam

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    HoLosko yu asLında aLternatif oLarak düşünmek gereksiz. HoLosko çift forvet oynarsa etkiLi oLabiLecek bir oyuncu. Tek forvet ve kanatLarda etkisi oLdukça düşüyor. Anca maç çok rahata binerse son 15-20 dakika da etkiLi oLabiLir. Onun dışında çok ekstra katkı vermesi zor. O yüzden onu gönderip tam forvet niteLikLi bir oyuncu aLsak daha çok etkiLi oLuruz sanki.
    Ben Bebe'den sonra forvet transferi yapılmayacağını varsayarak söyledim onu abi.Eğer alınacaksa sağlam bir forvet tabii ki yollansın Holosko.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Bebe nin forvet için aLındığını sanmıyorum. Daha çok Quaresma ve Simao yu yedekLemek amacı iLe aLınmış bir oyuncu. Bebe zaten gerçek bir forvet oyuncusu değiL. Tayfur onu Quaresma ya da Simao oLmayınca her iki kanatta da oynayabiLdiği için değerLendirir. Pektemek te bir yere kadar ALmeida ya aLternatif oLur. AsLında ALmeida yı aLternatif yapacak 1. goLcü bir adam oLsa takımda inanıLmaz başarıLara gideriz. ALmeida da, Pektemek te aLıp, takımı taşıyacak santraforLAr değiL. TamamLayıcı forvet adamLarı bu adamLar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben Bebe nin forvet için aLındığını sanmıyorum. Daha çok Quaresma ve Simao yu yedekLemek amacı iLe aLınmış bir oyuncu. Bebe zaten gerçek bir forvet oyuncusu değiL. Tayfur onu Quaresma ya da Simao oLmayınca her iki kanatta da oynayabiLdiği için değerLendirir. Pektemek te bir yere kadar ALmeida ya aLternatif oLur. AsLında ALmeida yı aLternatif yapacak 1. goLcü bir adam oLsa takımda inanıLmaz başarıLara gideriz. ALmeida da, Pektemek te aLıp, takımı taşıyacak santraforLAr değiL. TamamLayıcı forvet adamLarı bu adamLar.
    Valla Bebe'ye kanat alternatifi olarak ne kadar ihtiyaç vardı,ondan dolayı şüpheliyim.200 bin'e falan kiralansa,belki dediğin şekilde kiralanmıştır diye düşünürdüm abi ama kiralama bedeli olarak 1 milyon az değil.Hele ki yabancı forvet arıyorken,böyle bir ihtiyacın varken.Bebe transferinden önce ben de senin gibi düşünüyordum.Hala da öyle düşünüyorum ama dediğin tarzda bir forvet transferi yapılmayacak gibi görünüyor.Bu da pek tecrübesi olmayan Tayfur hocayı da içine katarsak gelecek sezon için pek umutlanamama neden oluyor doğrusu.İnşallah ben yanılırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bir kere Mehmet Akyüzü hesaptan düşelim.Formayı kapacağına hiç inanmıyorun yahu nedense.Burak kaplan,Veli,Mustafa,Bebe,Holosko,Simao,Q7,takımda kalacağı açıklanmıştı sanırım Ali kuçik.Şimdi ya Bebe ya Holosko lüks olmaz mı?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Geçen sezon Quaresma veya Simao oLmadığı zaman takımın hücuma çıkma konusunda ne kadar sıkıntı çektiğini görmüştük. Bebe bu ikisinden birisi oLmadığı zaman en azından tamamLayıcı oLabiLecek bir oyuncu. Piyasada bu seviyede ki oyuncuLarı zaten bundan daha aşağı bir rakama aLmak zor. Ben eğer beLirLenen isimLer dışından + oLarak Sivok ta giderse bir goLcü geLir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kanat alternatifleri olarak Veli ve Burak varken Bebe de kanat alternatifi olarak düşünülmüş müdür bilmiyorum ama,taraftarın istediği siyahi oyuncu ve Sivok gidecek haberleri dediğin gibi bir forvet transferini işaret ediyor ama bakalım nasıl olacak gelişmeler.Ben pek umutlandırmak istemiyorum kendimi.Hayırlısı olsun diyelim her zamanki gibi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kanat alternatifleri olarak Veli ve Burak varken Bebe de kanat alternatifi olarak düşünülmüş müdür bilmiyorum ama,taraftarın istediği siyahi oyuncu ve Sivok gidecek haberleri dediğin gibi bir forvet transferini işaret ediyor ama bakalım nasıl olacak gelişmeler.Ben pek umutlandırmak istemiyorum kendimi.Hayırlısı olsun diyelim her zamanki gibi.
    + Baskanin açiklamasi, yani o dedikleri futbolcu Bebe degil bence.. Ellimizdeki yabancilari gönderdikden sonra alirlar belki.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Murat Ceylan'ı almak için neyi bekliyorlar ?

Bence orta saha açısından çok iyi bir yerli oyuncu.

Yabancı sıkıntısı çektiğin zamanda orta sahaya koy hiç sıkıntı yaşama.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Muratın değeri haLa 10 miLyon Euro etmiyor. BizimkiLer onun değeri 10 miLyon euro edince transfer edip, Antep i kaLkındırmaya devam etmeyi bekLiyorLar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sivok haberi yalandır umarım, çünkü ondan önce bu takımdan gitmesi gereken bir Hilbert var. Zaten oynamayacak, sürekli tribüne çıkacak bir Hilbert'i yollayıp sağ beke ya da forvete yabancı transferi yapmak varken Sivok'un gitmesi hiç akıllıca bir hamle olarak gelmiyor bana. Holosko da kiralık yollanırsa iyi olur. Bebe kalmazsa, o gittiğinde geri dönebilir takıma daha iyi ve kuvvetli bir şekilde. Ferrari, Fink ve Tabata ise kesinlikle tamamen çıkarılmalı elden, kiralama yoluyla falan değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İlerideki 4 lü de oynayabilecek alternatifler...

Pektemek-Q7-Simao-Guti-Hilbert-Holosko-Veli-Burak-Almeida-Mehmet Akyüz-Bebe...

Bunlardan Hilbert(DR) ve Guti(MC) daha geride de oynayabilirler... Kalanların 3-4 tanesi 21-22 yaşlarında ortalama. 4 mevkiye 8-10 oyuncu, geçen seneki sakatlıklar düşünülünce normal gibi geliyor. Stoperdeki bolluktan dolayı, artık ya Sivok ya da Holosko denmiş de olabilir, talibi çıkmayan takımda kalır gibisinden... Ancak işe bir diğer yönden bakarsak, Q7 ve hatta Simao bile bana göre bu takımda ikinci forvet olarak oynayabilirler ofansif olarak. Ama zaten asıl sorunumuzda defansif anlamda... Yalnız şöyle de birşey var, biz diyoruz ki hem müthiş golcü olsun hem orta sahaya yardım etsin... Zor bence, böyle oyuncu neredeyse Dünya da yok. Bana kalırsa yönetim eğer dendiği gibi Bebe yi opsiyonlu almışsa doğru yapmıştır ancak Bebe iyi bir sezon geçirirse burada kalır mı? Pek sanmıyorum. Açıkcası bu sanki Pektemek in çaylak sezonunda ona rekabet ortamı yaratmaya çalışan bir politika gibi geldi. Tabi ki o mevkide birçok oyuncu var ama aslında herkes biliyor ki, eğer Tayfur Hoca çift forvet oynatırsa ileri ikiliye Pektemek-Almeida yı koyup Hilbert i sağ beke koyacak. Ama olurda tutmazsa diğer alternatifler devreye girecek. Bana kalırsa transfer sezonunun bu evresinden sonra alacağımız oyuncu Holosko dan çok daha iyi olmayacaktır, üstelik hatrı sayılır bir miktar sayılacaktır gelecek oyuncuya. Hiç gerek yok, hem Holosko nun kontratından kurtulmaktan vazgeçelim hem de ileriye alternatif olsun, illa ki forvet aranıyorsa...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Murat Ceylan'ı almak için neyi bekliyorlar ?

Bence orta saha açısından çok iyi bir yerli oyuncu.

Yabancı sıkıntısı çektiğin zamanda orta sahaya koy hiç sıkıntı yaşama.
    seneye sözlesmesi bitmiyorumu, bitiyorsa seneye bedavaya gelsin

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Sivok haberi yalandır umarım, çünkü ondan önce bu takımdan gitmesi gereken bir Hilbert var. Zaten oynamayacak, sürekli tribüne çıkacak bir Hilbert'i yollayıp sağ beke ya da forvete yabancı transferi yapmak varken Sivok'un gitmesi hiç akıllıca bir hamle olarak gelmiyor bana. Holosko da kiralık yollanırsa iyi olur. Bebe kalmazsa, o gittiğinde geri dönebilir takıma daha iyi ve kuvvetli bir şekilde. Ferrari, Fink ve Tabata ise kesinlikle tamamen çıkarılmalı elden, kiralama yoluyla falan değil.
    Hilbert hem sağ beke hem de sağ açığa en iyi yedek alternatifimiz hala, yeni gelenlerin ne olacağı hiç belli değilken, göndermek akıllıca olmaz.

Stoper e bakarsak ama, elde Ersan-Toraman-Egemen-Sidnei-Sezer Özmen-Atınç var... Sivok olmasa da sorun yaşamayız sanki.

Ayrıca Murat Ceylan ın seneye kontratı bitiyormuş sanırım.

Birde kaleci için bir ara bir yerlerde, Umut Kaya düşünülebilir diye birşeyler okumuştum. Aslında bence de bpşuna kaleci arıyoruz. 3. kaleci için bu kadar çabalamaya hiç gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Hilbert hem sağ beke hem de sağ açığa en iyi yedek alternatifimiz hala, yeni gelenlerin ne olacağı hiç belli değilken, göndermek akıllıca olmaz.

Stoper e bakarsak ama, elde Ersan-Toraman-Egemen-Sidnei-Sezer Özmen-Atınç var... Sivok olmasa da sorun yaşamayız sanki.

Ayrıca Murat Ceylan ın seneye kontratı bitiyormuş sanırım.

Birde kaleci için bir ara bir yerlerde, Umut Kaya düşünülebilir diye birşeyler okumuştum. Aslında bence de bpşuna kaleci arıyoruz. 3. kaleci için bu kadar çabalamaya hiç gerek yok.
    Hilbert gidip yerine gelecek adam Bosingwa olacaksa neden olmasın. Ya da taraftarın çok istediği o siyahi oyuncu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hilbert gidip yerine gelecek adam Bosingwa olacaksa neden olmasın. Ya da taraftarın çok istediği o siyahi oyuncu.
    Çok maliyetli oluyor sanki, elimizde 4 tane ekstra yabancı varken, bir tane daha alırsak ayıp olmaz mı? Bu işler o kadar kolay mı, ayıp olmaz mı?

Bosingwa gelecekse yollasınlar Hilbert i

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kale için yeni adaylar

19 Haziran 2011 Pazar 13:50

Standard Liege'in Türk file bekçisi Sinan Bolat için harekete geçen Beşiktaş, Belçika Kulübü'nü ikna edememişti.

Yöneticiler Serdal Adalı ile Cengiz Zülfükaroğlu yurda dönerken, Kartal yeni isimlere yöneldi. Mutlaka yerli bir kaleci alacak olan Beşiktaş’ın gündeminde iki isim var: Serdar Kulbilge ve Özden Öngün. Bonservisi elinde bulunan Serdar ve bonservisi Ankaragücü’nde olan Özden ile önümüzdeki günlerde temasa geçileceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

sakary Ali Misafir

Beşiktaş 3. kalecimi arıyor ? Kaledede rotasyon yapacaklar herhalde.Cenk ile Rüştü yetmedi galiba.Ama sakatlıklardan korkuyor olabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Özden falan uzak dursun da Serdar olabilir 3.kaleci olarak ama.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Özden falan uzak dursun da Serdar olabilir 3.kaleci olarak ama.
    İkisinden de olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Portekizli aşkı

19 Haziran 2011 Pazar 14:23

Beşiktaş yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışıyor.

-ŞİMDİ DE NUNO GOMES VE BOSİNGWA-

Siyah-beyazlı yönetimin Sivok’u da göndererek, sezonu Meksika’nın Puebla takımında geçiren Portekizli Nuno Gomes ve Chelsea’nin yıldızı Bosingwa’yı takibe aldığı öğrenildi. Menajer Jorge Mendes’in her iki ismin transferi için de Beşiktaş’a yeşil ışık yaktığı ve siyah-beyazlıların bu futbolcuları düşük maliyetlerle kadrosuna dahil edebileceği belirtildi. İspanya’nın AS gazetesi de Beşiktaş’ın Nuno Gomes ve Bosingwa için girişimde bulunduğunu doğruladı. Tabata, Holosko, Ferrari ve Fink’in yanı sıra Sivok ve Hilbert’in de sözleşmeleri feshedilebildiği takdirde Beşiktaş Yönetimi, Avusturya kampı öncesinde bu iki ismi de kadrosuna dahil edebilecek.

-Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi-

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Schuster parmağı

Beşiktaş'ta, geçen sezon sonuna doğru, ayrılacağı yönünde açıklamalarda bulunan Guti Hernandez’in kafasını Alman hocanın karıştırdığı ortaya çıktı. Los Angeles Galaxy ile flört eden Bernd Schuster'in, yıldız futbolcuyu da Amerika'ya götürmek istediği, bu nedenle Guti'nin çelişki içinde kaldığı vurgulandı

Beşiktaş’ın, İspanyol futbolcusu Guti Hernandez’in geçen sezon sonunda kafasının karışmasındaki başrolü Bernd Schuster'in oynadığı ortaya çıktı.
    Siyah-beyazlı kulüpten ayrıldıktan sonra Amerika'nın LA Galaxy takımına haber yollayan Alman çalıştırıcının, David Beckham'ın da bulunduğu kulüpte çalışmak istediğini bildirdi. Schuster'in, Galaxy Yönetimi'ne yaptığı öneri paketinde, Beşiktaşlı Guti'nin de isminin bulunduğu ifade edildi. Alman çalıştırıcının bu öneriyi İspanyol yıldıza da söylediği, bundan dolayı twitter mesajlarında ve dost konuşmalarında, "Ayrılabilirim" mesajını ilettiği vurgulandı.
    Galaxy Yönetimi'nin, Bernd Schuster’in kariyerinin son döneminde başarısız olmasının yanı sıra yıllık ücretinin de pahalı olması nedeniyle bu teklifi kabul etmediği öğrenildi. Amerika’da yaşanan bu olumsuz gelişmeler üzerine Guti Hernandez, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde yine yakın çevresine ve twitter hesabında, Beşiktaş’ta kalacağına yönelik ifadeler kullanmıştı.

Schuster takım arıyor
    Kariyerinin son dönemlerini Schuster’in gideceği takıma göre yönlendirmek isteyen İspanyol oyuncunun, Beşiktaş ile olan bir senelik mukavelesini bitirip bitirmeyeceği ise merak konusu oldu. Bernd Schuster’in ise başta İspanya olmak üzere başka ülkelerde de çalıştırmak için takım aramaya devam ettiği bildirildi.
    Haber Kaynağı: Milliyet

Mesaj Yetkileri