Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Ben Bebe nin forvet için aLındığını sanmıyorum. Daha çok Quaresma ve Simao yu yedekLemek amacı iLe aLınmış bir oyuncu. Bebe zaten gerçek bir forvet oyuncusu değiL. Tayfur onu Quaresma ya da Simao oLmayınca her iki kanatta da oynayabiLdiği için değerLendirir. Pektemek te bir yere kadar ALmeida ya aLternatif oLur. AsLında ALmeida yı aLternatif yapacak 1. goLcü bir adam oLsa takımda inanıLmaz başarıLara gideriz. ALmeida da, Pektemek te aLıp, takımı taşıyacak santraforLAr değiL. TamamLayıcı forvet adamLarı bu adamLar.
Valla Bebe'ye kanat alternatifi olarak ne kadar ihtiyaç vardı,ondan dolayı şüpheliyim.200 bin'e falan kiralansa,belki dediğin şekilde kiralanmıştır diye düşünürdüm abi ama kiralama bedeli olarak 1 milyon az değil.Hele ki yabancı forvet arıyorken,böyle bir ihtiyacın varken.Bebe transferinden önce ben de senin gibi düşünüyordum.Hala da öyle düşünüyorum ama dediğin tarzda bir forvet transferi yapılmayacak gibi görünüyor.Bu da pek tecrübesi olmayan Tayfur hocayı da içine katarsak gelecek sezon için pek umutlanamama neden oluyor doğrusu.İnşallah ben yanılırım.