1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Threaded View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Zaten ben senin aciklamalarin dolayisiyle fikrimi belirttim. Bizim takimda da duzeltilmesi gerekenler var. Duzgun bi 5 numaralari yok demissin sanki bizde var mi. Kaya skoru yok, Lavrinovic hayal kirikligi, Sean May soru isareti. Obur taraftan Kinsey muzmin sakat, Ukic gelgitleri olan bi guard, Mirsad kariyerinin sonunda vs vs. Fikrimin arkasindayim, bu GSCC bi kac takviyeyle basa oynar.
    Mirsad bu sezon sakatlanana kadar nereyse kariyerinin en iyi sezonuna yaklaşıyordu.

Ukic bırak ligi Avrupa'daki sayılı bir kaç en iyi guarddan biri. Tartışılmaz bile bu, sezon boyunca mükemmele yakındı.

Vidmar gibi kaliteli bir pivot varken nasıl pivot yok? Sean May sezon sonuna kadar yerine idareten geldi.

Kaya rotasyon için kalite bir uzundur, sürelerini kısaltırsan verim alırsın. Oğuz'un da süreleri kısalınca verimin daha da artar, Oğuz genç ve yetenekli bir oyuncu. Henüz daha 23 yaşında, gelişimi devam edecektir. Süreleri kısaltarak oynadığın zaman nasıl iyi basketbol oynadığın ortada: bkz. Barcelona ve Olympiakos galibiyetleri.

Kinsey nasıl müzmin sakat? Kinsey'in tartışılır hiçbir yanı yok. Son sakatlığına kadar minimum sakatlık yaşadı ve çok verimliydi hem hücumda, hem savunmada level atlattı.

Ömer Onan kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi kaptan. Tomas'ın alışma süreci uzun oldu, başta dalgalı performansı ama çok özel bir oyuncu olduğu kesin, ligin ikinci yarısında gerçek performansına yaklaştı.

Lavrinovic sezonun ilk maçlarından sonra iyi oynadı, sezon ortasından sonra çok düştü. Yerine çok kaliteli bir uzun gelecektir kesinlikle, çalışmaları olduğundan eminim. Rytas'ı gitmesi an meselesidir.

Bu takımın temeli çok sağlam. Chuck Eidson konuşuluyor, Euroleague'in en değerli 3 numarası. Ben üzerine düşülünülecek, karamsarlığa kapılacak hiçbir yönü olmadığını düşünüyorum.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Kadro kalitesini felan bilmemde bu taraftar bu takıma gelecek sezon yine final oynatır.Bir başkayız taraftarımız ile.Ama takviyeler şart.1,4 ve 5 numaralarda eksiğimiz var.Evren son derece kötü bir sezon geçiyor.Haluk belki bırakır basketbolu.Shumpert'ın türk statüsünde olması büyük avantaj.Yerliler arasında Ender Arslan,Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir'in ismi geçiyor.Ben gelecek sezon basketbola daha fazla yatırım yapılacağını düşünüyorum.Bu sene finale kadar çıkmak herksin iştahını kabartmıştır.Bakalım neler olacak.
    Drafta da girmekten vazgeçmiş sanırım. 100. yılında Karşıyaka göndermeyecektir, yoksa yönetim taraftarlarıının taşkınlarına cevap veremez ve yerinde daha fazla kalamaz. Furkan'ın da 1 sene daha kalma konusunda özverili davranacağına şüphem yok, daha fazla süre alabileceği sevdiği bir takımda kalarak kendisini geliştirmesi gerektiğinin farkında.

Geçene sene 1 M Euro istiyorken, bu sene kapıyı en az 2,5 M Euro'dan açacakları düşünülürse satmamak isteyebilecekleri ihtimali en yüksek olanı. Satmak istediği zaman Efes Pilsen ve Fenerbahçe de talip olacaktır (ki öyle bir çalışmaları da var), ki hiç de o kadar kolay olmaz transferi.

Ender Arslan'ın oyunundan hiç hazetmiyorum, Efes Pilsen'e de zarar verdiğini düşünüyordum. Çok fazla topla oynayarak hücum sürelerini aşırı eritiyor. Galatasaray için faydalı olabilir mi bilemiyorum. Kerem mantıklı ama eğer Efes tekrar ikna ederse başka da yerli oyuncu kalmaz. Efes'in de yerli rotasyonu dar gerçekten.
    Last edited by Cengo : 18.Haziran.2011 at 01:35
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri