1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hepsini takip ediyorum, bu kadar aşırı olmadı. Bir iki uyarı ile dağıldı yapanlar.
    Tek yaşanan olay, Ergin Ataman vardı sanırım bir seyirci ile kavga etmesi sonucu arkasından atlayanlardan dolayı olmuştı. Bastırılması biraz uzun sürdü, kızgın taraftar grubu Ergin Ataman ile ağız dalaşını bitirmediler.
    Ben en başından beri bugün olanlara tepkiliyim, hatta verdiğim tepki fazla olduğu için attığım mesajlar değiştirilmiş yöneticiler tarafından, o kızgınlıkla kurallara aykırı kelimeler kullanmışım. Niyetim herhangi bir kıyaslama yapmak da değildi, ancak sizin mesajınız genelde olduğu gibi yine fazla taraflı, subjektif ve gerçeklerden uzak olmuş. Son verdiğiniz cevap da aynı şekilde bence. O güne ait video;

http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI

İsteyen izler, bilmeyen görür. O gün son düdük geldiği anda yağmaya başlıyor maddeler, bence sizin söylediğiniz kadar basit değildi. Fenerbahçe taraftarı kesinlikle yapmazdı bugünkü olayları demek için, öncesinde sağlam referanslar göstermek gereklidir. Sizin kişisel görüşünüz yetmez. Bugün her takımın taraftarı aynı şeyi yapardı, geçmişte olanlar geleceğin teminatıdır, bende buna eminim, ne yazık ki.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben en başından beri bugün olanlara tepkiliyim, hatta verdiğim tepki fazla olduğu için attığım mesajlar değiştirilmiş yöneticiler tarafından, o kızgınlıkla kurallara aykırı kelimeler kullanmışım. Niyetim herhangi bir kıyaslama yapmak da değildi, ancak sizin mesajınız genelde olduğu gibi yine fazla taraflı, subjektif ve gerçeklerden uzak olmuş. Son verdiğiniz cevap da aynı şekilde bence. O güne ait video;

http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI

İsteyen izler, bilmeyen görür. O gün son düdük geldiği anda yağmaya başlıyor maddeler, bence sizin söylediğiniz kadar basit değildi. Fenerbahçe taraftarı kesinlikle yapmazdı bugünkü olayları demek için, öncesinde sağlam referanslar göstermek gereklidir. Sizin kişisel görüşünüz yetmez. Bugün her takımın taraftarı aynı şeyi yapardı, geçmişte olanlar geleceğin teminatıdır, bende buna eminim, ne yazık ki.
    Taraflı, subjektif ve gerçeklerden uzak biri yazan biri değilim. Amacınız sadece kavga çıkarmak herhalde. Bu yazdığınız gerçekten saçma, daha fazla itidal. Cevap vermek için, haklı olabilmek kimseyi küçümsememeliniz.

Sahaya inen o grup (ki sizden önce bunu ben yazdım) tamamen benchten tribüne gelen küfürden dolayı ve bireysel tartışmalardan dolayı inmiş. Ardından sahaya atlayanlar oldu ama onlar kavga etmek için değil, her zaman olduğu gibi atlayanları takip ettiler. Aynı şey değil ama ortaya çıkanın yakışmadığı elbet. Tribünün tamamını aynı tepkiyi göstermediğini, sadece bench arkasındakilerden dolayı yaşandığını bakan göz görür. Amaç kavgayı gösterip haklı olmak ise 3-5 kişinin kavgasına yakın çekim yapmanız bile yeterli.

Bugün 10000 kişilik salondaki gibi toplu tepki göstermedi Fenerbahçe.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Taraflı, subjektif ve gerçeklerden uzak biri yazan biri değilim. Amacınız sadece kavga çıkarmak herhalde. Bu yazdığınız gerçekten saçma, daha fazla itidal. Cevap vermek için, haklı olabilmek kimseyi küçümsememeliniz.

Sahaya inen o grup (ki sizden önce bunu ben yazdım) tamamen benchten tribüne gelen küfürden dolayı ve bireysel tartışmalardan dolayı inmiş. Ardından sahaya atlayanlar oldu ama onlar kavga etmek için değil, her zaman olduğu gibi atlayanları takip ettiler. Aynı şey değil ama ortaya çıkanın yakışmadığı elbet. Tribünün tamamını aynı tepkiyi göstermediğini, sadece bench arkasındakilerden dolayı yaşandığını bakan göz görür. Amaç kavgayı gösterip haklı olmak ise 3-5 kişinin kavgasına yakın çekim yapmanız bile yeterli.

Bugün 10000 kişilik salondaki gibi toplu tepki göstermedi Fenerbahçe.
    Ben kendi fikrimi söyledim, amacım sizin dayanaksız bir şekilde söylediğiniz iddialı cümlelere tepki vermek. Kavga ile işim olmaz benim. Küçümsediğimi de düşünmüyorum. Benim size verdiğim ilk cevapta seyirciler giriyor yazılmış, siz bunu grup olarak değiştirdiniz ayrıca neyin yarışı bu önce ben yazdım falan, ilginç. Son cümleniz ise sizinle neden anlaşamayacağımızın göstergesi, ben sizin tuttuğunuz takımı değil, o gün o hareketi yapan taraftarı eleştirdim. Yani Fenerbahçe'yi değil, Fenerbahçe taraftarını, tabii onların da hepsini değil o hareketleri yapanları. Tıpkı bugün bütün Galatasaray taraftarını eleştirmediğim gibi.

Ek olarak, o gün muhattap Efes Pilsen kulübüydü, sizce 2009'da yine GS - FB finali olsa tepkiler -sizin ana fikrinizle- münferit mi olurdu, yoksa toplu mu ? Bir de bu açıdan bakmak gerek. Ben bu konu ile ilgili daha fazla mesaj yazmak istemiyorum, ne yazarsanız yazın bu son cevabımdır. Çirkin konular gereğinden fazla uzadı çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    11

5te 5imiz hayırlı olsun.Tebrikler kanaryam...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri