Sayfa 21 / 21 İlkİlk ... 11192021
601 ile 625 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben en başından beri bugün olanlara tepkiliyim, hatta verdiğim tepki fazla olduğu için attığım mesajlar değiştirilmiş yöneticiler tarafından, o kızgınlıkla kurallara aykırı kelimeler kullanmışım. Niyetim herhangi bir kıyaslama yapmak da değildi, ancak sizin mesajınız genelde olduğu gibi yine fazla taraflı, subjektif ve gerçeklerden uzak olmuş. Son verdiğiniz cevap da aynı şekilde bence. O güne ait video;

http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI

İsteyen izler, bilmeyen görür. O gün son düdük geldiği anda yağmaya başlıyor maddeler, bence sizin söylediğiniz kadar basit değildi. Fenerbahçe taraftarı kesinlikle yapmazdı bugünkü olayları demek için, öncesinde sağlam referanslar göstermek gereklidir. Sizin kişisel görüşünüz yetmez. Bugün her takımın taraftarı aynı şeyi yapardı, geçmişte olanlar geleceğin teminatıdır, bende buna eminim, ne yazık ki.
    Taraflı, subjektif ve gerçeklerden uzak biri yazan biri değilim. Amacınız sadece kavga çıkarmak herhalde. Bu yazdığınız gerçekten saçma, daha fazla itidal. Cevap vermek için, haklı olabilmek kimseyi küçümsememeliniz.

Sahaya inen o grup (ki sizden önce bunu ben yazdım) tamamen benchten tribüne gelen küfürden dolayı ve bireysel tartışmalardan dolayı inmiş. Ardından sahaya atlayanlar oldu ama onlar kavga etmek için değil, her zaman olduğu gibi atlayanları takip ettiler. Aynı şey değil ama ortaya çıkanın yakışmadığı elbet. Tribünün tamamını aynı tepkiyi göstermediğini, sadece bench arkasındakilerden dolayı yaşandığını bakan göz görür. Amaç kavgayı gösterip haklı olmak ise 3-5 kişinin kavgasına yakın çekim yapmanız bile yeterli.

Bugün 10000 kişilik salondaki gibi toplu tepki göstermedi Fenerbahçe.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Her şey bir yana değinemyi unutmuşum.. Belki de bu final serisin de Sean May'den ilk kez bu kadar efektif şekilde yararlandık, daha doğrusu kendisi iyi oynadı.. Artık bilmiyorum kalitesi mi böyle yoksa kendini mi aştı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Her şey bir yana değinemyi unutmuşum.. Belki de bu final serisin de Sean May'den ilk kez bu kadar efektif şekilde yararlandık, daha doğrusu kendisi iyi oynadı.. Artık bilmiyorum kalitesi mi böyle yoksa kendini mi aştı ?
    Abi üçlük attı ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Abi üçlük attı ya
    Kariyerinde %100 le oynuyo 1/1 Daha da atmaz sanırım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben bunu Antu'da maçtan önce söylemiştim, uzun rotasyonuna katkı sağlayacağını, maçı getireceğini söylemiştim de kimse inanmamıştı. Konuyu birleştirdiler, bulup uplayacağım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Taraflı, subjektif ve gerçeklerden uzak biri yazan biri değilim. Amacınız sadece kavga çıkarmak herhalde. Bu yazdığınız gerçekten saçma, daha fazla itidal. Cevap vermek için, haklı olabilmek kimseyi küçümsememeliniz.

Sahaya inen o grup (ki sizden önce bunu ben yazdım) tamamen benchten tribüne gelen küfürden dolayı ve bireysel tartışmalardan dolayı inmiş. Ardından sahaya atlayanlar oldu ama onlar kavga etmek için değil, her zaman olduğu gibi atlayanları takip ettiler. Aynı şey değil ama ortaya çıkanın yakışmadığı elbet. Tribünün tamamını aynı tepkiyi göstermediğini, sadece bench arkasındakilerden dolayı yaşandığını bakan göz görür. Amaç kavgayı gösterip haklı olmak ise 3-5 kişinin kavgasına yakın çekim yapmanız bile yeterli.

Bugün 10000 kişilik salondaki gibi toplu tepki göstermedi Fenerbahçe.
    Ben kendi fikrimi söyledim, amacım sizin dayanaksız bir şekilde söylediğiniz iddialı cümlelere tepki vermek. Kavga ile işim olmaz benim. Küçümsediğimi de düşünmüyorum. Benim size verdiğim ilk cevapta seyirciler giriyor yazılmış, siz bunu grup olarak değiştirdiniz ayrıca neyin yarışı bu önce ben yazdım falan, ilginç. Son cümleniz ise sizinle neden anlaşamayacağımızın göstergesi, ben sizin tuttuğunuz takımı değil, o gün o hareketi yapan taraftarı eleştirdim. Yani Fenerbahçe'yi değil, Fenerbahçe taraftarını, tabii onların da hepsini değil o hareketleri yapanları. Tıpkı bugün bütün Galatasaray taraftarını eleştirmediğim gibi.

Ek olarak, o gün muhattap Efes Pilsen kulübüydü, sizce 2009'da yine GS - FB finali olsa tepkiler -sizin ana fikrinizle- münferit mi olurdu, yoksa toplu mu ? Bir de bu açıdan bakmak gerek. Ben bu konu ile ilgili daha fazla mesaj yazmak istemiyorum, ne yazarsanız yazın bu son cevabımdır. Çirkin konular gereğinden fazla uzadı çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    11

5te 5imiz hayırlı olsun.Tebrikler kanaryam...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ben bunu Antu'da maçtan önce söylemiştim, uzun rotasyonuna katkı sağlayacağını, maçı getireceğini söylemiştim de kimse inanmamıştı. Konuyu birleştirdiler, bulup uplayacağım.
    Şimdi düşünmüyor değilim, bi önceki maçta rotasyonda Kinsey'in yerine kullanılsaydı Andric o kadar etkili olabilir miydi? Cevabı da olumlu aslında ama geçti artık, öyle ya da böyle olduk şampiyon..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şimdi düşünmüyor değilim, bi önceki maçta rotasyonda Kinsey'in yerine kullanılsaydı Andric o kadar etkili olabilir miydi? Cevabı da olumlu aslında ama geçti artık, öyle ya da böyle olduk şampiyon..
    Haklısın ama geride kaldı.
    Haklıymışım, aynı faul problemini yine yaşadık. May olmasa yine sıkıntı çekecektik, May skora da katkı verip yükü azalttı.

Şöyle yazmıştım:
    Tomas yerine Sean May tercihi bekliyorum.
    Son maçı kaybetmemizin bir numaralı sebebi uzunların faul probleminden dolayı savunma yapamamasıdır.

Bu laubaliliğin bu maçta olacağını düşünmüyorum‚ niye son dakikaya kadar konsantre olamaz kimse?

Kısaların suçu yok‚ Kinsey yeni çıktı sakatlıktan maç pratiğini kapatana kadar maç bitti.Ömer sakat‚ Tomas sakat.

Maçı kazandıracak hamle budur‚ umarım bu olur. Maçtan sonra uplarsınız.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

11. Default

neden 5'te 5 tekerlikli sandelye şampiyonu Galatasaray oldu neden söylenmiyor sadece normal branşlarmı.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    neden 5'te 5 tekerlikli sandelye şampiyonu Galatasaray oldu neden söylenmiyor sadece normal branşlarmı.
    Fenerbahçe'nin öyle bir branşı yok. 5 branşta mücadele ediyorlar beşinde de şampiyon oldular. GS 8 olması lazım emin değilim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fb nin bildiğim kadarıyla sutopuda olması lazım onda biz şampiyon olduk (gerçi benim bırakın sutopunu futbol azıcıkta basket dışında hiçbişey umrumda değil )

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Fenerbahçe'nin öyle bir branşı yok. 5 branşta mücadele ediyorlar beşinde de şampiyon oldular. GS 8 olması lazım emin değilim.
    Niye. Bunun daha küreği var, yüzmesi var, masa tenisi var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Takım halinde yapılan olimpik 3 branşın 5 takımı olduğu için bu takımların şampiyonlukları söyleniyor. Fenerbahçe Spor Kulübü sadece bu branşlarda değil yüzme, kürek, boks, atletizm, masa tenisi ve yelken sporlarında da faaliyet gösteriyor. Daha önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezon da bu branşlarda bireysel ve takım halinde şampiyonluklar, kupalar ve madalyalar kazandı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

http://www.twitvid.com/IPP9J
    Bu sayı veriliyor ya ben başka birşey demiyorum.

http://www.twitvid.com/HZBUE
    Adamların dediği doğru en kısa şampiyonluk kutlamasını G.S taraftarları sayesinde yaptık.Sağolsunlar 3 saniye falan kutlayabildik...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    http://www.twitvid.com/IPP9J
    Bu sayı veriliyor ya ben başka birşey demiyorum.

http://www.twitvid.com/HZBUE
    Adamların dediği doğru en kısa şampiyonluk kutlamasını G.S taraftarları sayesinde yaptık.Sağolsunlar 3 saniye falan kutlayabildik...

Bunu bir rekor olarak görenler varda . Bunun daha iyiside yapıldı. http://s3.amazonaws.com/twitpic/phot...PXpLzQ1VQ0k%3D

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

O görselde benim için önemli olan asıl şey 5 şampiyonluktan ziyade son 5 sezonda takımlarımızın ya şampiyon ya da ikinci olması. Bu istikrar önemli bir organizasyonun eseri.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

www.twitvid.com/2FHZBUE şu videonun sonu kadar anlamlı bir şey yok soyunma odasının yolunda zıplayan basketbolcularımız

Nesil
    2007

Vallahi ne olmuş tam bilmiyorum, pekte takip edemedim LYS dolayısıyla ama sanırım şampiyonluk kutlamaları yaptırılmamış, madde falan atılmış.

Açık ve net söyleyeyim ben de olsam madde atardım, şampiyon olsanda ezeli rakibinin sahasında sevinmek kolay olamaz.Kendi takımımı alkışlardım, ama sevindirmezdim ezeli rakibimi sahamda.İster fanatik deyin ister ne derseniz deyin.Başka takım olsa alkışlarım ama ezeli rakip farklı.Aynı şeyi Galatasaray'da yapmamalı eğer şampiyon olursa.Fenerbahçe taraftarı da tepki gösterir zaten madde yağdırır mı orasını bilemem ama illa ki bir tepki olur.

Ayrıca sadece bizde olan şeyler değil; Porto'da şampiyonluk kutlamalarını karanlıkta yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam(Benfica stadın ışıklarını söndürmüştü).Tabii ki bizim yaptığımız çok daha kabul edilemeyecek birşey ama ezeli rakibinin stadında/salonunda sevinemessin.

Sonuç olarak yine yaptınız kutlamaları salonumuzda bildiğim kadarıyla, biraz geçte olsa.Bence o bile birşey Türk sporu için...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

FB Ülker, Murat Ülker'i ziyaret etti

18 Haziran 2011 21:42 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Galatasaray Cafe Crown'a 4-2 üstünlük kurarak 2010-2011 sezonu şampiyonu olan Fenerbahçe Ülker'in teknik heyeti ve oyuncuları, takımın sponsoru olan Ülker Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'i ziyaret etti.

Beko Basketbol Ligi'nde 2010-2011 sezonu şampiyonu olan Fenerbahçe Ülker'in teknik heyeti ve oyuncuları, takımın sponsoru olan Ülker Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'i ziyaret etti.
    Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Çamlıca'da bulunan Ülker Grubu İdari Binası'ndaki ziyarete, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yöneticiler Ömer Temelli ve Semih Özsoy ile Fenerbahçe Ülker Şube Koordinatörü Aydın Örs de katıldı.
    Teknik heyet ve oyuncuların, hem şampiyonluk kupası hem de Spor Toto Türkiye Kupası'nı Murat Ülker'e getirdikleri ziyarette konuşan Aziz Yıldırım, Ülker Grubu'na teşekkür ederek, şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik etti.
    Takım kaptanı Ömer Onan ise yaşanan sakatlıklara rağmen sezonu şampiyon olarak tamamlamanın haklı mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve desteklerinden dolayı Aziz Yıldırım'a, yönetim kurulu üyelerine ve Ülker Grubu'na teşekkür etti.
    Ziyarette, şampiyonluk pastası kesilirken, birlikte fotoğraf çektirildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Vallahi ne olmuş tam bilmiyorum, pekte takip edemedim LYS dolayısıyla ama sanırım şampiyonluk kutlamaları yaptırılmamış, madde falan atılmış.

Açık ve net söyleyeyim ben de olsam madde atardım, şampiyon olsanda ezeli rakibinin sahasında sevinmek kolay olamaz.Kendi takımımı alkışlardım, ama sevindirmezdim ezeli rakibimi sahamda.İster fanatik deyin ister ne derseniz deyin.Başka takım olsa alkışlarım ama ezeli rakip farklı.Aynı şeyi Galatasaray'da yapmamalı eğer şampiyon olursa.Fenerbahçe taraftarı da tepki gösterir zaten madde yağdırır mı orasını bilemem ama illa ki bir tepki olur.

Ayrıca sadece bizde olan şeyler değil; Porto'da şampiyonluk kutlamalarını karanlıkta yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam(Benfica stadın ışıklarını söndürmüştü).Tabii ki bizim yaptığımız çok daha kabul edilemeyecek birşey ama ezeli rakibinin stadında/salonunda sevinemessin.

Sonuç olarak yine yaptınız kutlamaları salonumuzda bildiğim kadarıyla, biraz geçte olsa.Bence o bile birşey Türk sporu için...
    sana katılıyorum ama tutku açık [Gs'de oynuyor] ömeri tebrik etmeye gidemedi ilk denemesinde madde! yeyince vazgeçti yaani bence abartı oldu bu kupayı kaldırıp yollamaları makbuldu

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

5. maçın son saniyesinde Shipp'in el üstü basketini saymazsak seri tam kafamda şekillendirdiğim gibi geçti. Hatta sezon... Son maçı canlı izlemedim; gece eve gelince 23:30'da FB Tv'nin tekrar yayınından izledim. (Bu satırları yazarken de aynı maç yayınlanıyor.)

Aralık 2011 tarihinde bu forumda:

-"Bu lige Fenerbahçe-Galatasaray finali yakışır" dedik.

Tahmin ettiğimiz gibi oldu. Olması gereken buydu. Galatasaray burayı zorlayacağının sinyalini vermişti.

Galatasaray aynı günlerde -biz Karşıyaka'ya kaybettiğimizde sanırım- liderliğe yükselmişti.

-"Ligi kaçıncı sırada bitireceğimiz önemli değil. Bu takımı 7 maçlık bir final serisinde hiç bir takım dört defa yenemez" dedik.

Yenemediler ve yenmeleri kolay değil. Basketbol mucizesi olurdu. Şapka çıkartırdım.

Seri öncesi bazı Galatasaraylı arkadaşlar arasında "deplasmanda bir maç alırsak içeride taraftar desteği ile kazanırız" muhabbetleri döndü.

-"Olmayacak işler olur ve bu takım ama içeride ama dışarıda, hesapta olmayan bir mağlubiyet alabilir. Saha avantajını bile ilk maçta yitirebilir. Ama mühim değil... Saha avantajı filan hikaye; bu takıma sökmez" dedik.

Nitekim kazandığımız 4 maçın 2 tanesini deplasmanda kazandık ve şampiyonluğa 13 bin ateşli Galatasaray taraftarının gözleri önünde uzandık.

Yine;

-"Bu takım bu seride bir maç kaybedecekse bu muhtemelen 3. maç olur" dedik.

Öyle oldu.

3. maçı kaybettikten sonra;

-"Türkiye liginde hiç ama hiçbir takım Fenerbahçe Ülker'i iki kere üst üste yenemez" dedik.

Yani 4. maçtan emindik. Öyle oldu.

-"Seri 4-1 biter" dedik.

Shipp'in son şutu ve Kaptan'ın hastalığı hesapta yoktu. Sağlık olsun.

1 maç gecikmeli de olsa kupa daha sezon başından belli olduğu adrese gitti.

Tarihimizin ilk şampiyonluğu 1991 yılındaydı. O zamanlar final serileri 5 maç üzerinden ve tarafsız sahalarda oynanıyordu. Rakip TOFAŞ'tı. Seri 2-2 olmuştu. 5. maç Antalya'daydı. 16 yaşına yeni adım atmıştım. Antalya Atatürk Spor Salonu o güne kadar görmediği ve göremeyeceği coşkuyu o gün yaşamıştı. Bir dakika oturmamış, yıkmıştık salonu, yıkmıştık. Tarihimizin ilk şampiyonluğu idi. Çok özeldir.

2007 Şampiyonluğu 100. yılımızdaydı. Aydın hoca önderliğinde Fenerbahçe'ye fazla şans veren yoktu. Rakip Oktay Mahmudi'li Efes'ti. 4-0'la süpürdük. 4 maçın üçünde Mahmudi'nin takımını 50 sayı civarında tuttuk. O da çok özeldir. Hiçbir saniyesi aklımdan çıkmaz.

2008 ve 2010 şampiyonlukları var arada ama beklenen şampiyonluklardı zaten. (En azından benim için... Mesela geçen yıl normal sezonu kötü geçirsekte, takımdan hiç ümidini yitirmeyenlerdendim. Üstelik yardımcı koçla şampiyon olduk.) Fakat bu 2011 şampiyonluğu daha ayrı, daha güzel oldu. 1991 ve 2007 şampiyonluğu en özelleridir ama rakip Galatasaray olduğu için, heyecan bakımından değil de, nitelik bakımından tarihin unutulmayacak şampiyonlukları arasına geçecektir.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post

Yok yok kesmek lazım...

Sayfa 21 / 21 İlkİlk ... 11192021

Mesaj Yetkileri