1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Oynadığınız en sıkıcı lig?

Hybrid View

avustralyadaki yaşayan biri için geçerli mi sizce bu?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    FM'de aslında herkes farklı ligleri dener sever ama illa ki boş yere yapılan liglerde vardır.Evet bu olmasada olurmuş,gereksiz,hiç bir özelliği yok dediğimiz ligleri söyleyelim.

Bence Avustralya ligi.
    Sen Avustralya'da yaşasaydın ve o ligi çok iyi tanısaydın ne olacaktı ? Aksine ben de Dünya üzerindeki tüm liglerin olması taraftarıyım. Herkes seçip oynuyor zaten. Dilemediğini seçme.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sen Avustralya'da yaşasaydın ve o ligi çok iyi tanısaydın ne olacaktı ? Aksine ben de Dünya üzerindeki tüm liglerin olması taraftarıyım. Herkes seçip oynuyor zaten. Dilemediğini seçme.

Aynen böyle düşünüyorum.Yabancılarda böyle bir konu açılsa ve Türkiye dense ne yapardın ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Aynen böyle düşünüyorum.Yabancılarda böyle bir konu açılsa ve Türkiye dense ne yapardın ?

güzel nokta, ben de bunu diyecektim. Sürekli ingiltere ligini oynayan bir ingiliz için de Türkiye ligi gereksiz olabilir. Bu görecelidir. Ama ne kadar çok lig açarsan o kadar saklı hazineler bulursun. Ben fm çıkışından beri çeşitli serilerde güney kore, amerika, güney afrika ve avustralya liglerinde 1-2 sene oynamıştım. ve gerçekten onların da tadı başka oluyor. hatta her zaman oyunlarımda bu ligleri açık tutarım, arada 1-2 sene avrupadan uzaklaşmak istediğimde o ligleri oynarım.

Mesaj Yetkileri