-
18.Haziran.2011, 16:39
Göztepe’mizden 3 transfer daha
Bugün kulüp binamızda gerçekleşen basın toplantısında Çaykur Rizespor’dan...
Bugün kulüp binamızda gerçekleşen basın toplantısında Çaykur Rizespor’dan Evren Kürkçü, Körfezspor’dan Ulaç Çağlayan ve Almanya 3.lig ekiplerinden Sandhausen takımında forma giyen Emre Öztürk kendilerini Göztepe’mize bağlayan resmi imzayı attılar.
Geçen hafta itibarıyla başlattığımız transfer çalışmalarına bugün itibarıyla devam ettiklerini belirten Futbol Direktörümüz Ali Gültiken; “Süper lige çıkmak istiyoruz. Bunun için kulübümüz ve camiamız adına çalışmalarımız sürüyor. Her ligin ayrı bir zorluğu var. Her mesafeyi aynı araçlarla kat edemezsiniz. Hedeflerimize uygun araçlar seçip bizde yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu amaçla yeni transferlerimizinde bize katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
Çaykur Rizespor’un kaptanlığını yapmış Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa’da şampiyonluk yaşayan 1982 doğumlu oyuncumuz Evren Kürkçü Göztepe’mizle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Atılan imzanın ardından duygularını dile getiren Evren Kürkçü “İlk olarak bu transferde emeği geçen Ali Gültiken ve Özcan Kızıltan hocama çok teşekkür ediyorum. Göztepe geçtiğimiz yıllarda hak etmediği yerlerde mücadele etti. Biz tüm enerjimizi Göztepe’yi layık olduğu yere çıkarmak için harcayacağız. Büyük Göztepe taraftarı bunu hak ediyor” dedi.
Ardından 3 yıllık sözleşme imzaladığımız Körfezspor’dan transfer olan Fenerbahçe altyapısında yetişmiş, Bank Asya 1.ligde Mersin İdman Yurdu ve Malatyaspor’da oynamış 1983 doğumlu Ulaç Çağlayan duygularını dile getirdi. Çok büyük bir Kulübe transfer olduğunu belirten Ulaç “Bana bu görevi verenleri utandırmayacağım. Şampiyonluğa inanmış bir kulüp bende şampiyonluk için terimin son damlasına kadar elimden geleni yapacağım” dedi.
Son olarak Wolsburg altyapısında yetişen geçen yıl almayı planladığımız sözleşmesi nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Sandhausen’den transfer edilen 1986 doğumlu Emre Öztürk çok heyecanlı olduğunu belirtirken “Çok mutluyum, heyecandan diyecek söz bulamıyorum. 3 yıllık sözleşme imzaladım. Bu süreçte Göztepe’ye faydalı olup şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.
Mesaj Yetkileri