-
18.Haziran.2011, 17:42
Biz 9 senedir aynı ligdeyiz.Sürekli bir şey ler dönüyor.Taraftar bile 2 ye ayrıldı şu an'da.Bir taraf maç satıldıgını düşünüyor.Hani bir yoklama yaptıgınız zaman SEYİRCİ etrafında herkes böyle düşünüyor.Yani inanılmaz şey ler oluyor gerçekten.Puan kaybettigimiz maçlar akıl almaz şekilde geçiyor.Ayreten teknik direktörümüz de ayrıldı görevinden.Besim Durmuş.Adam Kasımpaşa süper lige çıkarken sportif direktördü.Hani bir de şöyle bir taraf var.Memleket sahipsiz arkadaş.İçerdeki bir Bandırma maçımız var ki sormayın.Maç 1-0 yeniyoruz dakika 90+5.Bir arapas atılıyor bizim sol bek ıskalıyor kalecimiz yatarak topu alıyor rakip oyuncu kendini yere bırakıyor.Sonuç penaltı ve 1-1 bitiyor.Hakemler ise Marmara bölgesi.3.lig gol kralları 2.lig gol krallı aldık ama sonuç yok.Bu takım ilk yarı öyle bir oynuyorki bank asyanın tozunu artırır diyorsun.Sonra 2.yarı başlıyor.İyi oyuncularınızı postalıyorsunuz daha iyilerini aldık diyorsunuz.3 transfer yaptık biri maç oynamadan sezonu kapattı diger 2 si de 3 er maç sonu yedege bile giremedi.Deplasmanda Bandırma maçı var.Kazanırsak yada berabere biterse Malatya çökecek ve biz playoff a emin adımlar la gidecegiz.Kadroya bir baktım a2 takım oyuncuları falan var.Sonra içerdeki beypazarı maçı.Yenersek playoff tayız.Beypazarılı futbolcular dakika 1 den 90 a kadar yattılar.Arkadaşlarıma mahçup oldum götürdügüme.10 dakika futbol izleyemedik.Bariz penaltılarımızı vermediler ve sonuç olarak stadda koltuk kalmadı ve en önemlisi sizin için söylüyorum;
Şamil Ünal 5 maç men cezası yedi.Hakeme saldırdı futbolcular maç bitmeden Şamil baya bir sinirlendi maç sonu sadece Şamil degil 3-5 futbolcumuz en az 4 er maç ceza yedi.
Mesaj Yetkileri