Sayfa 17 / 25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 737 sonuç

Konu: Eskişehirspor Transfer Haberleri | Engin Bekdemir,Emre Güngör ve Defederico

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Zamanı gelince istenir tamamda şimdi 10 milyon euroluk ne yapmış diyor arkadaşlarda. Her önüne gelen takım bir oyuncu çıkarınca sakız gibi 10 milyon euro istiyor.
    Bende diyorumki Alper kötü bir oyuncu değil. Şimdi Trabzonspor istiyo. Alırlarsa Selçuk'un yerini çok rahat kapatırlar. O kadar söyleyeyim...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok artik 10 milyon ver sana Sissokoyu getirim 6 milyona Hernandezi

Sezeri alin yanina Tayfun Cora 2 de cebinize attimi tamamdir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

10 milyon € çok fazla ama bank asya topçusuda yapmayın. 5-6 rahat verilir Alper için.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALper 10 sa Necip 18-20 rahat ediyor oLması Lazım o zaman Eskişehirspor un mantığına göre.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Fazla zorlamaya gerek yok... Herkes fiyatların yüksek olmasının sebebinin yabancı sınırı olduğunu biliyor. Sezer e de zamanında deli para istemişti Eskişehir yönetimi, hatta Avrupa dan teklif var demişti. Ne olduysa bugünlerde hiç adları geçmiyor... Yanına dahi yaklaşmaz Avrupa dan bir takım bu fiyatların. Henüz hiçbir şey gösterememiş, Türk A Milli Takımı nda dahi oynamayan 20-21 yaşlarında bir oyuncuya, Avrupa dan kimse 3-4 ten yukarı vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yok artik 10 milyon ver sana Sissokoyu getirim 6 milyona Hernandezi

Sezeri alin yanina Tayfun Cora 2 de cebinize attimi tamamdir

Fazla vermişsiniz yahu. 2 dandik alt yapı topçusu verin bide üstüne 100.000 € verin yeter. Siz olayın mantığını kavrayamamışsınızki. Mesela Ronaldo'yuda 1.000.000.000 € getiren alıyo. Yani ne demek bu? Satılık değil demek. Aynı mantık işte. Başkan Alper satılık değil demek istiyo...

Dahada kimseyle polemiğe girmem. Kimseyede Alper'i anlatmak zorunda değilim. Ha şöyle yapalım; Trabzonspor'lusu açsın Trabzonspor maçlarını izlesin, Beşiktaş'lısı Beşiktaş maçlarını...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Eskisehir'in 10 milyon istemesi yerli piyasanin yüksel olmasi ve elindeki iyi oyuncuyu kaybetmemek istemesi. Bu demek olmuyorki Alper'in degeri 10 milyon.

Alper Yeni Jenerasyonun En İyi Ortasaha Oyuncularından Biridir. Bugün Machester United ve Liverpool 18-19 Yaşındaki Gençlere 18M Euro, 24M Euro Veriyorsa Alper'den de En Az 10 M Euro İstemeleri Çok Normal. Geleceği Olan Oyuncu Her Zaman Değerlidir. Bugün Her Takım Bünyesinde Geleceği Olan Oyuncuları Kolay Kolay Bırakmaya Yanaşmaz Bıraksa da Tuzlu Meblağlar Olur.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alper-Necip 2'lisi Milli takımda ve avrupada adından çok söz ettirecek ilerde.piyasayı bu hale getiren 4 büyükler 20 yaşında ve potansiyeli bi hayli çok olan Alper'de 10 eder.Baga'nın dediklerine katılıyorum 11e koyacakları adamada 20 milyon £ veriyorlar İngilterede ilk 18'e giremeyenede.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

halil altıntop ile anlaşmış eskişehirspor.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

taner yalçın transferi noldu acaba ya? eğer geldiyse sezonun en flaş transferi olur şimdilik benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Taner Yalçın ile maddi anlamda hiçbir problem yok. Tek sorun kendisinin Türkiye'ye gelmekteki çekinceleri. Bu yüzden zaten kiralık gelecek (satın alma opsiyonu ile) Büyük ihtimal ikna edilecektir Ümit Karan tarafından. Halil Altıntop ile beraber gelirse şaşırmam...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Es Es baskani 10 milyon bi arada gormusmu hic ?

Alpere kotu diyen yok hatta Selcuktanda iyi olacak eminim ama satmiyorsan sacma rakam sallamasinlar.

Sezeride satmiyordular bi ara simdi pazarlamaya calisiyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

1860 Münih'ten Tarık Çamdal ile anlaşıldı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    1860 Münih'ten Tarık Çamdal ile anlaşıldı...
    FM 2010'da iyi topçuydu. Hadi bakalım hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bilica hayirli olsun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BiLica geLdiyse geLecek sezon Eskişehir stadının penaLtı böLgesinde ki çimLeri temizLemeyin. NasıL oLsa BiLica haLLeder.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bilica'nın çok başarılı olacağını düşünüyorum bende. Bülent Uygun'un oyun tarzını biliyor, kapanan takımlarda ne kadar başarılı olduğunuda gördük. Ön yargılı bakıyoruz bence Bilica'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Daha kesinleşen bişey yok. Neden bu kadar sevindiniz onu anlamadım ama ben size birkaç bilgi vereyim. Eskişehirspor taraftarı şu an böyle söylentilerden dolayı çok tepkili. Bilica geldiğinde verilecek tepkileri düşünemiyorum...
    I'm back...

Sheriff Misafir

Bilica Eskişehirspor a faydalı olacaktır, hayırlı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yönetim transferi onayladıktan sonra taraftar istediği kadar tepki göstersin ne olur?Adaları mı bombalayacaklar ne olacak yani Bilica transferi gerçekleşirse?Es-Es taraftarının bu kadar tepki göstermesine anlam veremiyorum.Lucio, Carvalho trensferi falan mı bekliyorlar.Bilica gayet Eskişehir standartlarına uyacak bir stoperdir bana göre ve Bülent Hocanın eski oyuncusu olmasından, Sivas'ta sergilediği performans göz önünde bulundurulduğunda ben de başarılı olacağını düşünüyorum.Kaldı ki partneride hemşerisi olacak.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tepkili olmalari normal ama teknik adam istedimi sonuc degismiyor, ornek Bulent Uygunun Eskisehire gelisi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Yönetim transferi onayladıktan sonra taraftar istediği kadar tepki göstersin ne olur?Adaları mı bombalayacaklar ne olacak yani Bilica transferi gerçekleşirse?Es-Es taraftarının bu kadar tepki göstermesine anlam veremiyorum.Lucio, Carvalho trensferi falan mı bekliyorlar.Bilica gayet Eskişehir standartlarına uyacak bir stoperdir bana göre ve Bülent Hocanın eski oyuncusu olmasından, Sivas'ta sergilediği performans göz önünde bulundurulduğunda ben de başarılı olacağını düşünüyorum.Kaldı ki partneride hemşerisi olacak.
    Sergiyeleyeceği performans kimsenin umrunda değil. İyi oynar kötü oynar. Maksat karakter meselesi. Sorunlu oyuncuları takımdan yollamaya çalışıyolar örnek; Sezer, Batuhan ama Bilica gibi bir ismi getirmek saçma olur. Hele Nadarevic gibi bir karakter abidesi varken takımda onu yollayıp yerine Bilica'yı almak düşüncesi taraftarı delirtiyo...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

umarım kendini geliştirip tekrar döner fenerbahçe'ye birgün.

bir 6-7 yıl sonra kendisini almak için sezer + para veririz artık.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yönetim taraftardan korkup Bilica'yı aldık veya almadık diyemiyor yahu. Bunlar bu kadar işte...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tarık Çamdal, Es Es'e imzayı attı

19 Haziran 2011 18:06 | NTV Spor ve Ajanslar
    Eskişehirspor, Almanya'nın 1860 Münih takımından Tarık Çamdal'ı (20), üç yıllığına renklerine bağlayarak, resmi imzayı attırdı.

Eskişehirspor, Almanya'nın 1860 Münih takımından Tarık Çamdal'ı (20), üç yıllığına renklerine bağlayarak, resmi imzayı attırdı.
    Kırmızı-siyahlı takımın tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, Almanya'nın 1860 Münih takımında forma giyen Tarık Çamdal, kendisini 3 yıllığına Eskişehirsporlu yapan resmi imzayı attı. Almanya'dan gurbetçi futbolcuları transfer etmeye devam eden Es-Es, Deniz Vural ve Mehmet Boztepe'nin ardından üçüncü gurbetçi futbolcu Tarık Çamdal'ı da renklerine bağladı.
    Bu yıl gurbetçi futbolculara yönelen Eskişehirspor, bir başka gurbetçi futbolcu olan Halil Altıntop transferinde de ısrarlarını sürdürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Sergiyeleyeceği performans kimsenin umrunda değil. İyi oynar kötü oynar. Maksat karakter meselesi. Sorunlu oyuncuları takımdan yollamaya çalışıyolar örnek; Sezer, Batuhan ama Bilica gibi bir ismi getirmek saçma olur. Hele Nadarevic gibi bir karakter abidesi varken takımda onu yollayıp yerine Bilica'yı almak düşüncesi taraftarı delirtiyo...
    Güzel düşünce katılıyorum...
    Herşeyden önce takımı takım yapan topçuların karakterlerinin sağlam olmasıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal: ''Halil Altıntop ile her konuda anlaşmaya vardık''
    fırat günayer

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gelsin Halil faydalı olabilir.Güzel Türk futbolcular alınıyor yanına kaliteli yabancılar gelirse seneye eskisehir antepin yaptığı çıkışı yapabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

@tribundergi: Eskisehirspor Baskani: "Halil Altintop ile anlastik. Sadece ailesinde kayinvalidesi ile ilgili bir rahasizlik sözkonusu"

Sayfa 17 / 25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri