Yok artik 10 milyon ver sana Sissokoyu getirim6 milyona Hernandezi
Sezeri alin yanina Tayfun Cora 2 de cebinize attimi tamamdir![]()
ALper 10 sa Necip 18-20 rahat ediyor oLması Lazım o zaman Eskişehirspor un mantığına göre.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fazla zorlamaya gerek yok... Herkes fiyatların yüksek olmasının sebebinin yabancı sınırı olduğunu biliyor. Sezer e de zamanında deli para istemişti Eskişehir yönetimi, hatta Avrupa dan teklif var demişti. Ne olduysa bugünlerde hiç adları geçmiyor... Yanına dahi yaklaşmaz Avrupa dan bir takım bu fiyatların. Henüz hiçbir şey gösterememiş, Türk A Milli Takımı nda dahi oynamayan 20-21 yaşlarında bir oyuncuya, Avrupa dan kimse 3-4 ten yukarı vermez.
Fazla vermişsiniz yahu.2 dandik alt yapı topçusu verin bide üstüne 100.000 € verin yeter. Siz olayın mantığını kavrayamamışsınızki. Mesela Ronaldo'yuda 1.000.000.000 € getiren alıyo. Yani ne demek bu? Satılık değil demek. Aynı mantık işte. Başkan Alper satılık değil demek istiyo...
Dahada kimseyle polemiğe girmem. Kimseyede Alper'i anlatmak zorunda değilim. Ha şöyle yapalım; Trabzonspor'lusu açsın Trabzonspor maçlarını izlesin, Beşiktaş'lısı Beşiktaş maçlarını...
I'm back...
Eskisehir'in 10 milyon istemesi yerli piyasanin yüksel olmasi ve elindeki iyi oyuncuyu kaybetmemek istemesi. Bu demek olmuyorki Alper'in degeri 10 milyon.
Alper Yeni Jenerasyonun En İyi Ortasaha Oyuncularından Biridir. Bugün Machester United ve Liverpool 18-19 Yaşındaki Gençlere 18M Euro, 24M Euro Veriyorsa Alper'den de En Az 10 M Euro İstemeleri Çok Normal. Geleceği Olan Oyuncu Her Zaman Değerlidir. Bugün Her Takım Bünyesinde Geleceği Olan Oyuncuları Kolay Kolay Bırakmaya Yanaşmaz Bıraksa da Tuzlu Meblağlar Olur.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Alper-Necip 2'lisi Milli takımda ve avrupada adından çok söz ettirecek ilerde.piyasayı bu hale getiren 4 büyükler 20 yaşında ve potansiyeli bi hayli çok olan Alper'de 10 eder.Baga'nın dediklerine katılıyorum 11e koyacakları adamada 20 milyon £ veriyorlar İngilterede ilk 18'e giremeyenede.
eto'o bitmiş.
halil altıntop ile anlaşmış eskişehirspor.
(/s)
taner yalçın transferi noldu acaba ya? eğer geldiyse sezonun en flaş transferi olur şimdilik benim için.
Taner Yalçın ile maddi anlamda hiçbir problem yok. Tek sorun kendisinin Türkiye'ye gelmekteki çekinceleri. Bu yüzden zaten kiralık gelecek (satın alma opsiyonu ile) Büyük ihtimal ikna edilecektir Ümit Karan tarafından. Halil Altıntop ile beraber gelirse şaşırmam...
I'm back...
Es Es baskani 10 milyon bi arada gormusmu hic ?
Alpere kotu diyen yok hatta Selcuktanda iyi olacak eminim ama satmiyorsan sacma rakam sallamasinlar.
Sezeride satmiyordular bi ara simdi pazarlamaya calisiyorlar...
1860 Münih'ten Tarık Çamdal ile anlaşıldı...
I'm back...
Bilica hayirli olsun
BiLica geLdiyse geLecek sezon Eskişehir stadının penaLtı böLgesinde ki çimLeri temizLemeyin. NasıL oLsa BiLica haLLeder.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Daha kesinleşen bişey yok. Neden bu kadar sevindiniz onu anlamadım ama ben size birkaç bilgi vereyim. Eskişehirspor taraftarı şu an böyle söylentilerden dolayı çok tepkili. Bilica geldiğinde verilecek tepkileri düşünemiyorum...
I'm back...
Bilica Eskişehirspor a faydalı olacaktır, hayırlı olsun..
Yönetim transferi onayladıktan sonra taraftar istediği kadar tepki göstersin ne olur?Adaları mı bombalayacaklar ne olacak yani Bilica transferi gerçekleşirse?Es-Es taraftarının bu kadar tepki göstermesine anlam veremiyorum.Lucio, Carvalho trensferi falan mı bekliyorlar.Bilica gayet Eskişehir standartlarına uyacak bir stoperdir bana göre ve Bülent Hocanın eski oyuncusu olmasından, Sivas'ta sergilediği performans göz önünde bulundurulduğunda ben de başarılı olacağını düşünüyorum.Kaldı ki partneride hemşerisi olacak.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Tepkili olmalari normal ama teknik adam istedimi sonuc degismiyor, ornek Bulent Uygunun Eskisehire gelisi
Sergiyeleyeceği performans kimsenin umrunda değil. İyi oynar kötü oynar. Maksat karakter meselesi. Sorunlu oyuncuları takımdan yollamaya çalışıyolar örnek; Sezer, Batuhan ama Bilica gibi bir ismi getirmek saçma olur. Hele Nadarevic gibi bir karakter abidesi varken takımda onu yollayıp yerine Bilica'yı almak düşüncesi taraftarı delirtiyo...
I'm back...
umarım kendini geliştirip tekrar döner fenerbahçe'ye birgün.
bir 6-7 yıl sonra kendisini almak için sezer + para veririz artık.![]()
(/s)
Yönetim taraftardan korkup Bilica'yı aldık veya almadık diyemiyor yahu. Bunlar bu kadar işte...
I'm back...
Tarık Çamdal, Es Es'e imzayı attı
19 Haziran 2011 18:06 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor, Almanya'nın 1860 Münih takımından Tarık Çamdal'ı (20), üç yıllığına renklerine bağlayarak, resmi imzayı attırdı.
![]()
Eskişehirspor, Almanya'nın 1860 Münih takımından Tarık Çamdal'ı (20), üç yıllığına renklerine bağlayarak, resmi imzayı attırdı.
Kırmızı-siyahlı takımın tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, Almanya'nın 1860 Münih takımında forma giyen Tarık Çamdal, kendisini 3 yıllığına Eskişehirsporlu yapan resmi imzayı attı. Almanya'dan gurbetçi futbolcuları transfer etmeye devam eden Es-Es, Deniz Vural ve Mehmet Boztepe'nin ardından üçüncü gurbetçi futbolcu Tarık Çamdal'ı da renklerine bağladı.
Bu yıl gurbetçi futbolculara yönelen Eskişehirspor, bir başka gurbetçi futbolcu olan Halil Altıntop transferinde de ısrarlarını sürdürüyor.
fırat günayerEskişehirspor Başkanı Halil Ünal: ''Halil Altıntop ile her konuda anlaşmaya vardık''
Gelsin Halil faydalı olabilir.Güzel Türk futbolcular alınıyor yanına kaliteli yabancılar gelirse seneye eskisehir antepin yaptığı çıkışı yapabilir.
@tribundergi: Eskisehirspor Baskani: "Halil Altintop ile anlastik. Sadece ailesinde kayinvalidesi ile ilgili bir rahasizlik sözkonusu"