Gayet iyi gidiyorsun Mustafa. Benim oyundaki Trabzon olmaya başlamışsın. Hayırlı olsun.![]()
Gayet iyi gidiyorsun Mustafa. Benim oyundaki Trabzon olmaya başlamışsın. Hayırlı olsun.![]()
TariboWest
Manisa maçında sahada futbol mu var dı savaş mı?![]()
TariboWest
Gergin Ortam![]()
Kayseri bende küme düştü sende MaşAllah çoşuyorama 2. devre seri galibiyetlerle şampiyon olursun kanka...
Ne seri galibiyeti takımın alayının peşinde kurtlar var işimiz zor.
Glowacki Olimpiakos'ta!
Kulübümüzün 31 yaşındaki Polonyalı savunma oyuncusu Glo 1 m € bonservis bedeli ile Yunan ekibine katıldı.Oyuncumuza kalan futbol yaşamında başarılar dileriz.
Allah kahretsin ya bedavaya alıyorum diye Hubocan'ı aldım zenitten adama 3.4 m € vermişiz of offffff.
Hemde peşin.Forvet alacaktım ben o parayla.
Rusya'dan alınan oyuncularda var bu. Çünkü lig zamanları farklı olduğu için.
TariboWest
bu tarz şeylere dikkat etmek lazım.
mesela bende fm 2010 da webber diye bi adamı alacaktım 230 k değeri 230 kya gelicek
tam kabul edecektim geliyordu;ne zaman geleceğine baktım aralık 2010 mu ne, ama adam 6 ay sonrasına serbest kalıyor zaten. bende teklifi iptal ettim,bunlara dikkat etmek gerek.
zaten çok ta gerekmeyen bi adamdı genç ve ve pa sını tutturabilirse eğer yedek kalacak bi adamdı.
yada o kadar bile değilde olabilir.
Sakatlıklar kötü olmuş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İlk kez böyle yaptım zaten abi.Genelde ben hata yapmazdım neyse sağlık olsun.Bu adamı da bedava iyi bir adam diye aldım yoksa daha önce oynadığım bildiğim değil.Onu bedava alıp Glo'dan 1 m kazandım sayacaktım kendimi.
Hiç sorma ya acayip sinir oldum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kontrat önerme ekranında altta küçük yazılarla yazıyorbende Hubocan'ı son anda iptal etmiştim
![]()
Ne hubocanmış arkadaş herkese sorun olmuş![]()
Türkiye kupası Çeyrek finalinde rakip Gençlerbirliği oldu.
Cangele 7 m € bedel ile kayseriden Cska kulübüne gitti.Kayseri iyi para aldı bu transferden.