Originally Posted by Trabzonspor Allah kahretsin ya bedavaya alıyorum diye Hubocan'ı aldım zenitten adama 3.4 m € vermişiz of offffff. Hemde peşin.Forvet alacaktım ben o parayla. Aynen bende beleşe alıyom sanmıştım ama para ödeniyomuş son anda vazgeçmiştim...Allah yardımcın olsun kanka
Originally Posted by Fearless Coward Aynen bende beleşe alıyom sanmıştım ama para ödeniyomuş son anda vazgeçmiştim...Allah yardımcın olsun kanka Lanet çoktü üzerime resmen.
Türkiye kupası Gurup maçlarını tamamladık. Son maçta Colman ve Jaja 2 ay sakatlandı.Lanet olsun bi şanslık var ama üzerimde hadi hayırlısı.
Originally Posted by Trabzonspor Allah kahretsin ya bedavaya alıyorum diye Hubocan'ı aldım zenitten adama 3.4 m € vermişiz of offffff. Hemde peşin.Forvet alacaktım ben o parayla. rusyadan bedava adam alınmaz ki zaten. oyunun kazığı,alttaki yazıyı okumadan alırsak bedava aldık diye sevinirken öyle oluyor
Originally Posted by mehmetd rusyadan bedava adam alınmaz ki zaten. oyunun kazığı,alttaki yazıyı okumadan alırsak bedava aldık diye sevinirken öyle oluyor Originally Posted by Ümit Rusya'dan alınan oyuncularda var bu. Çünkü lig zamanları farklı olduğu için. Böyle bir kural olduğunu bilmiyordum ve aldım neyse yazık oldu ama yapacak birşey yok artık. Evet abi yazıyı okumadım
Forum Rules