Ölene kadar West Ham'lıyız helal sana Endo devam süper gidiyorsun![]()
Ölene kadar West Ham'lıyız helal sana Endo devam süper gidiyorsun![]()
Film seni nasıl gaza getirmiş be
Helal olsun aynen devam![]()
No One Likes Us, No One Likes Us, No One Likes Us – We Don't Care!
We Are Millwall, Super Millwall, We Are Millwall From The Den!
No One Likes Us, No One Likes Us, No One Likes Us – We Don't Care!
We Are Millwall, Super Millwall, We Are Millwall From The Den!
http://www.youtube.com/watch?v=T-4ce7bfvIk
Küme düş küme![]()
Tomkins'i satmayacaktın (:
Filmi bende izledim ama Fm tutkusunu asıl ateşleyen "The Damned United", izlemediysen tavsiye ederim.
Başarılar Endop güzel gidiyorsun.
Başarılar Emir.![]()
Senin hevesin Millwall'a da gider .
BAşarılar.Fena başlamamışsın![]()
Güzel gidiyoruz güzelAynen böyle devam et
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İyisinHadi bakalım
Güzel kariyer oluyor sonuçlar da güzel herhalde hedefin orta sıralarda bitirmek olur ama devre arasındaki gidişata göre hedef de yükseltebilirsin belki? Başarılar dilerim...
Teşekkürler. Tahmin ettiğimizden iyi başladık
Ediyoruz
Teşekkürler.
Bilemiyorum. Yönetim kümede kalmamızı istemişti. Şuan ki performansımız gayet iyi. Hedefi yükseltirsekte performansın düşmesinden korkuyorum![]()
Heves kırma mı ? Boşuna takılmasaydık . Git ve Kaan'ın kariyerine bak , onun hevesi kırılmıyorsa artık .
Son yorum , son söz : ) .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başarılar.Asil renkli bir kulüp![]()
Kümede kal kümede kal kümede kal West haaaaamm
EPL 9. Hafta
3 CCC yakaladık ama kötü bitiricilik yüzünden 1'ini gole çevirebildik. Bitiricilikte sorunumuz var. Ya dağa taşa vuruyor yada çok yumuşak vuruyor bizimkiler.
EPL 10. Hafta
Maçın hakkı beraberlikti. Kornerden 2 gol yedik. Kısmet değilmiş.
EPL 11. Hafta
Aradaki kalite farkı ortaya çıktı. Kalemize gelemediler şutlarının neredeyse tamamı uzaktandı.
EPL 12. Hafta
Çok sıkıcı bir maç oldu. 3 puanı cebe koyduk.
EPL 13. Hafta
Açıkça söylemek gerekirse en az 3-4 farkla bizim kazanmamız gereken bir maçtı. Suarez kornerden attığı golle 1 puanı Liverpool'a getirdi.
EPL 14. Hafta
Maçın hakkı bu değildi. Sıkıcı maçtı ve berabere bitmeliydi. Torres'i tutamayınca bu skor ortaya çıktı.
EPL 14. Hafta Puan Durumu
Hedeflediğimiz yerin üstündeyiz. Son maçtan beraberlikle ayrılsak 4. sırada olacaktık. Arsenal'le aramızdaki puan farkı 1. Formumuzu korursak ilk 7 sürpriz olmayacak.
Önümüzdeki 5 Hafta
Maçlar iyi geçmiş yenmen gerekenleri yenmişsin zaten büyük takımlarla oynadığın maçta da çıkardığın her puan önemli fakat yenilmen de sürpriz değil sonuçta... Liverpool beraberliği güzel olmuş fakat dikkatimi çeken dediklerine göre takım daha iyi oynuyor fakat sonuçlara yansımıyor eğer ligin ikinci yarısı takımın birbirine daha çok alışmasıyla bu sonuçlara yansırsa ilk 7 gerçekleşir ama şunu da hesaba katmak lazım ki bazen de sakatlıklar vs. oyuncuların formsuzluğu takım çöküşe de geçebiliyor
Eğer zor olmayacaksa maçlarla birlikte istatislikleri de paylaşır mısın acaba?Ayrıca Liverpool'dan bir puan almak bile büyük başarı
![]()
İlk 7'de bitiririz ligi![]()
Harbiden süper gidiyorsun Emir. Bu gidişle ilk 8 de kalıcı olabilirsin.
TariboWest
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Wolves'de savaş falan mı yaptınız yav
Bundan sonra öyle yaparım teşekkürlerCole ve Suazo'nun beceriksizliği olmasa tarihi fark olacaktı.
İnş.
Teşekkürler abi. Bitirmek üzereyim şuan ilk yarıyı. Umarım kalıcı oluruz.
İlk 7 muhteşem olur kayinço
Bilmiyorum verdim gazı verdim gazı böyle oldu![]()
EPL 15. Hafta
Maçta topa sahip olan, pozisyona giren ve fırsatlar yakalayan bizdik. Maçın kumadası bizdeydi. Buna rağmen bu skora yansımadı. 1 golle 3 puanı aldık.
EPL 16. Hafta
Az ama öz geldiler. Buna rağmen 2. dakikada düğümü kopardık. Net pozisyonlar yakalayıp bunları değerlendirdik. 2 top direkten döndü ama kazandık gerisi önemli değil
EPL 17. Hafta
2 net pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik. Tam her şey bitti derken Keane sahneye çıktı ve bizi sırtlayarak 3 puanı getirdi.
EPL 18. Hafta
Maça beraberlik hedefiyle çıktık. 1 yarı bittiğinde fark yemediğimize dua ediyordum çünkü şutumuz bile yoktu ve City sağdan soldan bindiriyordu. 2. yarıya başlarken çok riskli oyuncu değişiklikleri taktiksel değişiklikler yaptım ve takım birden şahlandı. 2. yarı City şut çekemedi ve o kadar şut attık. Carlton Cole Hart ile karşı karşıya kaldı fakat çok zayıf vurdu top kaleye gelemedi bile. 1 puan hedefimizdi aldık zararı yok.
EPL 19. Hafta
Maç boyunca kalemize neredeyse gelemediler. 5 uzaktan şutlarıda kaleyi buldu fakat Robert Green çok rahattı. 2 net pozisyonu da değerlendirdik ve maçı 3-0 kazanarak ilk yarıyı galibiyetle kapattık.
EPL İlk Yarı Sonucu Puan Durumu
Takım Verileri
Oyuncu Verileri
Kadro kalitesine göre diğer takımlardan çok daha kötüyüz ama taktiğimiz çok iyi oturdu takıma. Hedef kümede kalmaktı ama artık neden UEFA olmasın diyoruz. Sırada transfer dönemi var. Alabilirsek bir sol bek ve bir defansif orta saha alacağız.
Güzel gidiyoruz Emir ikinci yarıda zorlu rakipler dışında diğer takımlardan puan alırsan Avrupa Kupasına rahat gideriz