Sayfa 546 / 1204 İlkİlk ... 464464965365445455465475485565966461046 ... SonSon
16,351 ile 16,380 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ujfalusi iyidir iyi.Yaşı ve tecrübesiyle bu ligi götürebilir.Bir stoper için son derece olgun bir isim.Defansta Servet'le iyi bir ikili olabilir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Ujfalusi a.madridden parasını alamadı diye mi ayrıldı yahu modele bak

Yaş olarak ilerlemiş olsada gemiye sağlam kaptanlar getirmek en güzeli..

Hayırlı olur umarım hem Türkiye için hemde Galatasaray için.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hayırlı olsun.2 yıl götürür bizi Ujfalusi.Bir tek korsan şapkası eksik tam korsan tipi var

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Biriniz Ujfalusi'yi beğenmez, Diğeri Reyes gereksiz adam der... Hey Allah'ım yaaa! Sanki bizim ligde bu adamlardan 25 tane var da bize hiç düşmemiş!!! O beğenmediğiniz Reyes Arsenal'e rekor ücretle gitti. Kewel geldiğinde de müzmin sakat, yaşlı,moruk dendi ama adamı gördük. Reyes ondan daha kuvvetli ve en az onun kadar yetenekli bir adam.Eğer tekrar doğacaksa bu takım Galatasaray olacaktır. İki gün sonra Forlan gelirse ona da yaşlı mı diyeceksini yoksa sarışınlar bize uymaz mı?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tomas Ujfalusi'nin bu aksam Iron Maiden konserinde olacagi söyleniyor.

Tribündergi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aman reyiz içki filan alma gözünü seveyim dakika 1 gol 1 olmasın.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Amon Amarth veya Iron Maiden gruplarında çıksın bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Webaslan, Ujfalusi'nin yıllık 2.3 milyon avro civarında alıcağını yazmış.Alıcağı ücret fazla bence.Ujfalusi yerine Neill'ı tercih ederdim.Neill niye gönderildi anlamış değilim.Geçen sene adam gibi bir takımımız olsaydı eminim Neill takımın ön planda olan oyuncularından olurdu.Stoperde taş gibi adam.Ama Ujfalusi bek için alındıysa bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Neill nedenini bilmiyorum ama son sezon futboluyla bana keyif vermediği gibi saha içinde de gereksiz bir gerginliği vardı.Hem kewel hem neill son sezonda sanki huzursuz gibiydi. Bence kan değişmesi iyidir.Neill'den eksiği yoktur merak etmeyin Ujfalusi'nin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Neill nedenini bilmiyorum ama son sezon futboluyla bana keyif vermediği gibi saha içinde de gereksiz bir gerginliği vardı.Hem kewel hem neill son sezonda sanki huzursuz gibiydi. Bence kan değişmesi iyidir.Neill'den eksiği yoktur merak etmeyin Ujfalusi'nin
    profosyonellik

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Senenin son maçlarında atılmaya yer ararken Neill profesyonelliğini belli etti biraz. Gönlümüzdeki yerleri ayrı fakat kan değişimi iyidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ujfalusi bildiğim kadarıyla Neill'e göre daha sert müdahaleleri oaln ve daha çok fiziksel güç kullanana,daha mücadeleci bir oyuncu.Bizim Büyük kaptan Bülent gibi yani. Fiziksel anlamda da hala formunda gibi.Bence 2 sene rahat oynar.Sonra da zaten gençler yetiştiririz hayırlısıyla.Şu Reyes ve Forlan da bir geleydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci transferi tıkandı galiba.Medyada da haberler kesildi.Kamptan önceki son haftadayız.Önümüzdeki 5 gün içerisinde biter diye düşünüyorum transferler.Sanırım ortasahaya transfer olmayacak.Selçuk-Ceyhun-Yekta-Culio kullanılır gibi.
    Forlan-Reyes-Kaleci transferleri olursa takım baya bir sınıf atlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biriniz Ujfalusi'yi beğenmez, Diğeri Reyes gereksiz adam der... Hey Allah'ım yaaa! Sanki bizim ligde bu adamlardan 25 tane var da bize hiç düşmemiş!!! O beğenmediğiniz Reyes Arsenal'e rekor ücretle gitti. Kewel geldiğinde de müzmin sakat, yaşlı,moruk dendi ama adamı gördük. Reyes ondan daha kuvvetli ve en az onun kadar yetenekli bir adam.Eğer tekrar doğacaksa bu takım Galatasaray olacaktır. İki gün sonra Forlan gelirse ona da yaşlı mı diyeceksini yoksa sarışınlar bize uymaz mı?
    Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Yapma Allah aşkına Reyes'mi gereksiz adam?
    Abi Kewell'ın tarzıyla Reyes bir mi? Hepsini geç Reyes sol kanat / forvet arkası oyuncusu. Gereksiz demem bundan. 4-4-2 zaten yalan oluyor bu durumda da, e zaten orada Arda var. Sağ kanata adam alsaymışız bari. En azından Reyes'e basacağımız paraya Neill/Ujfalusi'den daha iyi stoper alabilirdik. Neill'la sözleşme yenilemek bile daha mantıklı olmaz mıydı?
    Madem 4-4-2 oynamayacağız, Hadi diyelim Arda sol Reyes sağ, forvete Baros/Elmander, o zaman Forlan gereksiz olacak saçma olmaz mı?
    Reyes forvet arkası oynasın Kazım sağ kanat oynasın diyorsak zaten sezonu kazıma güvenerek açıyorsak hatalıyız.
    Kaldı ki bunun orta sahası var. Selçuk'un yanına adam lazım. Bilmiyorum ya, bana Beşiktaş gibi olacağız gibi geliyor da, hayırlısı artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer 4-2-3-1 oynayacaksak, forvet arkası 3 lünün her yerinde oynuyor Reyes. O alanda Arda, Reyes başka ? O alanda adamımız yok ki o kalitede. Kazım eğer Reyes'ten daha iyiyse ,evet Reyes gereksiz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eğer 4-2-3-1 oynayacaksak, forvet arkası 3 lünün her yerinde oynuyor Reyes. O alanda Arda, Reyes başka ? O alanda adamımız yok ki o kalitede. Kazım eğer Reyes'ten daha iyiyse ,evet Reyes gereksiz
    Pino

Kazım'a güvenmiyorsunuz ama o adam patlama yapacak. Çok umutluyum. Fenerbahçe'de oynarken de hastasıydım bize geldiğinde en çok ben sevinmiştim. Fatih hoca sever Kazım'ı . Eminim mükemmel bir sezon geçirecek Kazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben kötüdür demedim.Pino da kötü değil. Ama onlarla bir farkı var Reyes'in. Bunu da ancak gelirse görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır onu demiyorum abicim, Arda - Reyes başka? demişsin ben de bunu diyorum işte. Forlan'ı niye almaya çalışıyoruz o zaman neden Forlan Forlan deyip duruyoruz 4-2-3-1 oynayacaksak? Elmander bile bence yedekte durursa yazık olur ki, Baros/Elmander yedekte durur mu? Bence ikisi gayet kullanılır rotasyonda. Baros'un aldığı ücret zaten fazla. Ha yollanılır belki bilemem. Ama bu durumda bizim o Reyes'in nerede oynayacağına bağlı olarak sağ kanat/forvet arkasına ihtiyacımız var. Kazım'ı geçelim. Sağ kanata adam şart. Ama biz Forlan diyoruz. Hadi diyelim ki Arda - Reyes kanatlarda, Selçuk ofansif oynasın, orta sahaya da transfer + Ceyhun oynasın. Selçuk sırf ofansif oynatılmaz yani yetersiz kalır bence hadi onu geçtim, Ceyhun da yetersiz kalmaz mı bu durumda? Yani forvet arkası + Selçuk + Muntari(veya transfer) lazım takıma. Anlamadım ki nereye gidiyor bu takım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım iyidir, Pino da iyidir ama onlara güvenerek mi açacağız sezonu? Bir de Fatih hoca hani 8 yabancı istiyordu takımda? Gayet aşacağız onu herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Stancu ,Culio ve pinodan bir ya da birkaçı gidebilir.

Stancu gider bence. Culio fena yedek değil ama çok aşırı bir kadro derinliğine ihtiyacımız da yok açıkçası. Culio da gider bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Stancu ,Culio ve pinodan bir ya da birkaçı gidebilir.
    Pino seneye burdayım dedi o garanti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre; Tomas Ujfalusi'nin bugün İstanbul'a gelmesinin ardından dikkatler Forlan ve Reyes'e çevrildi. Bu iki oyuncunun menajerleri ve kendileri ile yapılan görüşmeler sonrasında Reyes'in de önümüzdeki sezon Sarı-kırmızılı formayı giymesi kesinlik kazandı. İspanyol yıldız, salı ya da çarşamba günü İstanbul'a gelecek ve Sarı-kırmızılı kulüple resmi sözleşme imzalayacak.

Her zaman temkinli konuşması ile bilinen Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst de, Reyes'in transferinin bittiğini doğrulayarak, bu haftanın ilk günlerinde Reyes'in İstanbul'a geleceğini söyledi. Dürüst'ün açıklamasına göre, Forlan'ın transferi için görüşmeler sürüyor ve bu oyuncunun transferinin bitme olasılığı oldukça yükseldi. İkinci başkan Dürüst, bir kaleci ve orta sahaya bir yabancı futbolcu takviyesi daha yaparak kadroyu yeni sezon için hazır hale getireceklerini vurguladı.

sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stancu kesin gider.Yada kiralık verilir.Culio ve Pino'dan biri gidecek olsa ben tercihimi Pino'dan yana kullanırdım.Ortasahaya adam alınmayacaksa Culio kalmalı.Yok Kallström veya başka biri gelicekse Culio'ya gerek kalmaz.O zamanda Pino kalmalı.

Biri Kazım mı dedi? Kazım Kazım her türlü ilk 11 başlayacaktır önümüzdeki sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Reyes,Forlan ve Orta Saha gelirse nasıl bir kadro kuracağız çok merak ediyorum açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ezequiel Garay ismi geçmeye başladı, yöneticiler Madrid'e gittiklerinde temasta bulundular, diyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Reyes,Forlan ve Orta Saha gelirse nasıl bir kadro kuracağız çok merak ediyorum açıkçası.

............Selçuk...... X transfer...........

Elmander............Reyes..............Arda

.......................Forlan...............

bence bu şekil yapar Terim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stancu kesin gider Pino ve Culio alternatif olarak kalır. Pino hem forvet hem kanat oynayabiliyor, Culio'da kanatlarda ve orta sahada oynayabilir, bu yüzden kalmaları yüksek ihtimal. Fatih Hocanın Mehmet Batdal'ın gitmesine izin vermediği söyleniyordu bi ara. Baros'da gider öyle bir durumda. Forlan birinci tercih olur. Elmander ya yedek olur ya da Forlan'ın arkasındaki 3'lüde oynar. Mehmet Batdal ve Anıl Dilaver'de rotasyon oyuncusu olur. Ama asıl sıkıntı defansta. Cana, Muslera için takasta kullanılırsa DMC dediğimiz türden adamımız bir tek Ceyhun kalacak o da yeterli değil. Yiğit İncedemir alınabilir o bölgeye. Muntari gelse de o bölgeye ilaç olmaz bence. Çünkü Muntari DMC'de oynarsa Defansif Oyunkurucu olarak oynayacak bir oyuncu, bana göre tabi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri