Sayfa 20 / 169 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ben Arda'yı Modriç'e tercih ederim ve daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Toplam 77 maç 8 gol.Neredeyse 10 maçta 1 gol.Hakikaten çift yönlüymüş.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hersey istatistik degil modric istatistik olarak ardadan kötü bir grafik cizmis olabilir ama sahada sergiledigi performans önemli nitekim celimsiz zayif gibi görünmesine karsin cok kuvvetli bir fizige sahip ardadan daha kuvvetli bir oyuncu oyuna cok iyi yön veriyor bos alanlari iyi görüyor premier ligde bu tür oyuncular iyi para yapar cok yönlü hem orta sahada hem cizgide oynayabilen bir oyuncu.. adamin görevi gol atmak degilki gol istatistigine bakip ardadan kötü diyelim..

sakary Ali Misafir

Geçmiş yıllarda FM'de bu oyuncu satılık listesinde başlıyordu.Rennais'ten €70K'ya Denizlispor'a almıştım.Her maç döktürüyordu.

Son 2-3 yılda ismini sıkça duydum.Bence kaliteli transfer yaptılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Andre Villas Boas - Chelsea

inter villas boas'ı istiyor.

15 milyon fesih bedeli ödenebilirmiş porto'ya.

kaynak: espn
    (/s)

sakary Ali Misafir

Bende mebla büyük olduğu için vazgeçtiklerini okumuştum.Sportif direktör bu yönde karar açıklamış.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beyler konu Arda değil Modric olur olmaz yerlere çekmeyelim konuları

Del Piero_10 Misafir

SKY'ın son haberine göre reddetmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Problem adam Arsenal yolunda

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yetenek avcısı menajeri Arsene Wenger, Gunners taraftarlarına verdiği "tecrübeli oyuncu transferi" sözünü yerine getirmek istiyor.

19 Haziran 2011 Pazar - 19:53
    Sporx.com dış haberler

Tecrübeli hocanın Newcastle united'ın orta saha oyuncusu Joey Barton'u transfer etmek için girişimlere başlanılmasını istediği belirtildi.

İngiltere medyasında çıkan haberlere göre gelecek yıl Newcastle ile sözleşmesi sona erecek olan Barton için Londra ekibinin 12 Milyon Pound'u gözden çıkardı.

Geçtiğimiz sezon Newcastle'dan ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Barton, "4 yıldır buradayım ve bütün ailem bu şehirde yaşıyor. Newcastle ile 7 senelik bile sözleşme imzalarım ve ayrılmayı düşünmüyorum. Ancak bana Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımı teklif eden bir kulüp olursa bunu değerlendirebilirim" ifadelerini kullandı.

İngiltere'de karıştığı olaylardan dolayı "sabıkalı futbolcu" konumunda bulunan Joey, geçtiğimiz yıl Aston Villa maçında attığı gol sonrası Nazi selamını andıran sevinciyle tepki çekmişti.

Özellikle o dönem Nazi lideri Hitler'e benzeyen bıyıklarıyla da dikkatleri üzerinde toplayan Barton olaylı gol sevinci sonrası Ada medyası tarafından topa tutulmuştu.

Gelen tepkiler sonrası açıklamalarda bulunan Barton ,"Ben Nazi değilim. Yanlış anlaşıldım" demiş ve bıyıklarını kesmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adamlar utanmasalar teknik direktörlerden bile para kazanacaklar yahu.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen yazmıştım Jose'nin yerine Boas doldurabilir diye.Getirebilirlerse önemli bir hamle yapmış olurlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Önümüzdeki sezon gider diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Boas, Porto'da ki misyonunu tamamlamadı bence daha. Şampiyonlar Liginde önemli bir başarı elde etmeden ayrılmaz gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Globo'da katıldı bu furyaya. Dunga veya Zico İnter'in başına geçebilir diye yazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Barton kendini baya aştı gibi son 2 senede psikolojik olarak. Düzelmiş gerçekten. Bu haliyle gayette yararlı olur Gunners'a...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ibre chelsea'ye döndü. yanında falcao'yu da götürüleceği konuşuluyor şimdi de.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jose'yi takip ediyoru Boas. Bakalım başarıları da Jose gibi olacak mı?
    Screw you guys, I'm goin' home

sakary Ali Misafir

15 milyon avro çok..4 milyon avroya Hiddink'i getirsinler bence..Gerçi Falcao Arda'dan daha iyi ama olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Ben Arda'yı Modriç'e tercih ederim ve daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Toplam 77 maç 8 gol.Neredeyse 10 maçta 1 gol.Hakikaten çift yönlüymüş.
    Arda'da Türkiye liginde 7 maçta 1 gollük bir ortalamayla oynuyor bulduğum bilgilere göre. İngiltere liginin gücüne göre kıyaslamayı sen yaparsın artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Boas ŞL almadan gitmemeli Porto'dan...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Boas iyi hoca fakat bence de 1 sezon daha kalmalı Porto'da.Fakat geçirebileceği bir kötü sezon da işleri değiştirebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Giderse yanında Falcao'yuda götürecekmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hem İngiliz hem de Portekiz basınında çıkan haberlere rağmen Porto Andre Villas-Boas için herhangi bir teklif olmadığını açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Arda'da Türkiye liginde 7 maçta 1 gollük bir ortalamayla oynuyor bulduğum bilgilere göre. İngiltere liginin gücüne göre kıyaslamayı sen yaparsın artık.
    Bu konuda silinen 16 tane mesaj var.Silinmeden okudunuz mu bilmiyorum.Ama okumadıysan benim bu tartışmalarda geçen ve hak verdiğim önemli bir husus var; kendi değerlerimize çoğu zaman hak ettiği değeri vermememiz.Ben zaten Modric'in abartıldığını düşünen biriyim.Bu bilgileri nerden buldunuz bilmiyorum ama bende araştırdığım ve sizinkiyle epey farklı olan bilgilerini paylaşayım;

Ki Galatasaray'ın geçirdiği başarısız yılları göz önünde bulundurduğumuzda Arda'nın performansı daha iyi çıkıyor ortaya.Artı Milli Takım performansını da hepimiz biliyoruz zaten.Modric'e yapılan teklif azdır çokdur, ona birşey diyemem, klübünün izleyeceği transfer politikasına bağlı.Komik olan bir başka durumda Redknapp'ın 22M Sterlinlik teklifi komik bulması.Belki çok yüksek bir rakam değil ama komik diye itham edecek kadarda az değil.Bahsi geçen klüp Chelsea olunca ikinci bir Torres vakası olur mu diye yokluyor Harry aklınca.Yine diyorum ki Arda'yı Modric'e tercih ederim ve daha iyi bir oyuncu.

2003-2008..............Dinamo Zagreb................98 maç 29 gol

Buda Modric'e 16 M Sterlin ödemelerine neden olan Zagreb istatistikleri.Hırvatistan ligi ile Süper Lig'in kıyaslamasını da sen yaparsın artık...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

sakary Ali Misafir

Tottenham'ın Mevlüt ile ilgilenmeye başlamış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yahu modric'le arda farklı tip oyuncular. niye gol karşılaştırmasını yapıyorsunuz ki? iniesta da arda'dan daha az gol atmıştır ona bakarsanız. gol sayısıyla farklı tip adam mı karşılaştırılır yahu?

modric her ne kadar zagreb'de gole dönük oynasa da ingiltere'de oyun stilini tamamen değiştirdi ve çok iyi bir orta saha oyuncusu oldu. kendini çoktan kanıtlamış biri modric. arda'da kendisini farklı özellikleriyle kanıtladı. arda modric'ten golcü yönüyle daha iyi olabilir ancak modric çok iyi bir orta saha oyuncusu. arda'nın bir de alman pasaportu falan olsaydı değeri katlanırdı bence de. orası ayrı mesele.

konuya dönersek, kaldı ki ingiltere çok zor bir lig. fenerbahçe'de sol açıkta oynarken yılda 16 gol atan tuncay'ın halini de gördük...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Boas istifa etmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Ve Andre Villas Boas istifa etti

Porto Teknik Direktörü Andre Villas Boas görevinden istifa etti. Bu aşamadan sonra genç teknik adamın Chelsea'nin başına geçmesine kesin gözle bakılıyor.

Chelsea'nin teknik direktör arayışları sona aşamaya gelmiş görünüyor. Uzun süre milli takım teknik direktörü Guus Hiddink ile ilgilenen Maviler, görüşmelerden sonuç alamayınca rotayı Jose Mourinho'nun halefi olarak gösterilen Andre Villas Boas 'a çevirmişti.
    İngiliz basını Villas Boas'ın Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç ile görüştüğünü ve her konuda anlaştığını yazıyordu. Porto yönetimi ise genç teknik adamın kulüpten ayrılacağına yönelik bir bilgisi bulunmadığı yolunda borsaya yazı göndermişti.
    Portekiz Ulusal Haber Ajansı’na göre, 33 yaşındaki teknik adam kulüp yönetimine gönderdiği faksla sonunda istifasını sundu.
    Villas Boas, 15 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini de kendisinin ödeyeceğini bildirdi. Portekiz yönetimi daha önce Villas Boas'ın 15 milyon euro getirmesi halinde kendisini serbest bırakmaktan başka bir çareleri olmadığını açıklamıştı.
    Bu sezon Porto'yu ligde, kupada ve UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa taşıyan Villas Boas'ın, Chelsea ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
    Villas Boas daha önce Chelsea'de Jose Mourinho'nun yardımcılığını yapmıştı.

Müthiş bir Porto kariyeriyle parladı ama ben nedense Mourinho-2 olamayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yapma be daha erkendi bence Villas Boas için en azından 1 sene daha kalmalıydı diye düşünüyorum.
    Bundan sonra ki kulübü de İnter olacak galiba

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

para alamıcaklarmı şimdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chelsea'den Inter'e ordan da Real'e gider sonrası Mou'ya bağlı Bu arada Porto teknik direktörden de para kazanmış oldu. Biz daha oyuncu satamıyoruz adamlar teknik direktörlerden para kazanıyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri