-
20.Haziran.2011, 16:06
“Fernandes mükemmel bir oyuncu“
G. Antepspor’un yıldız oyuncusu Olcan Adın, HABER1903’e birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz sezonun kendisi ve takımı adına iyi geçtiğini söyleyen Olcan, Beşiktaş yönetiminin Tayfur Havutçu’ya destek vermesini gerektiğini vurguladı. Öte yandan Beşiktaş’ın Portekizli futbolcularını beğendiğini dile getiren yıldız oyuncu, Beşiktaş taraftarının muhteşem bir taraftar olduğunu belirtti.
İşte Olcan Adın’ın HABER1903’e yaptığı açıklama;
- İYİ BİR SEZON GEÇİRDİM -
Geçtiğimiz sezonun takımı ve kendisi adına iyi geçtiğini söyleyen yıldız oyuncu, “Bizim hedeflerimiz arasında Ziraat Türkiye Kupası vardı. Ama bunu yarı finale kadar başarabildik. Ligde de başarılı olma hedefimiz vardı ve bunu da son haftalarda gösterdiğimiz performanslarla başardık. Uzun yıllardan sonra G.Antepspor Avrupa kupalarına katılıyor. Bu sezon benim için iyi geçti. Benim için geçen sezonu diğer sezonlardan ayıran fark gol atmamdı. “ dedi.
- FERNANDES MUHTEŞEM -
Beşiktaş’ın Portekizli transferlerini beğendiğini vurgulayan Olcan Adın, “Beşiktaş’ın Portekizli transferleri çok iyi. Zaten hepsi kendini kanıtlamış dünyaca ünlü yıldızlar. Bence Beşiktaş’ın yaptığı transferleri kutlamak gerekir. Portekizlerin arasında en iyisini Fernandes olarak görüyorum. Fernandes’in oyun anlayışını çok beğeniyorum. “ dedi.
- BEŞİKTAŞ’TAN TEKLİF GELMEDİ -
Beşiktaş’a transferi hakkında kendisine gelen her hangi bir teklifin olmadığını söyleyen başarılı oyuncu, “G.Antepspor’da 4. Yılım olacak. Burası artık benim yuvam, evim gibi. Ben burayı çok seviyorum. Deseler ki “Burada 2 yıl daha oyna” seve seve oynarım. G.Antepspor ile sözleşmemi geçen sezon başında imzaladım. Bu sezonda da Beşiktaş yönetiminden her hangi gelen bir teklif olmadı. “ dedi.
- TAYFUR HAVUTÇU’NUN ARKASINDA DURULMALI -
Beşiktaş yönetiminin Tayfur Havutçu’yu desteklemesi gerektiğini söyleyen Olcan Adın, “ Avrupa’da yaşayan genç hocalar uzun yıllar takımlarının başında kalıyor. Tayfur Havutçu’nun Beşiktaş teknik direktörü olmasını olumlu buluyorum. Tayfur hoca ile çok büyük başarılar gelebilir. Bence Tayfur hocaya güvenilip, arkasında durulmalı. “ dedi.
- CENK TOSUN ÇOK YETENEKLİ -
Beşiktaş ile adı anılan Cenk Tosun hakkında da değerlendirme yapan yıldız oyuncu, “ Cenk Tosun’u daha önceden oynadığı kulüpten de tanıyorum. Türk futbolunda forvet anlamında aranan her kriter Cenk Tosun’da var. Cenk, sadece Türkiye'de değil, Avrupa’da oynayabilecek yeteneklere sahip.
- BEŞİKTAŞ TARAFTARI MUHTEŞEM -
Son olarak Beşiktaş taraftarını değerlendiren Olcan, “ Beşiktaş taraftarı sadece Türkiye’de değil, Dünya’da da kendini kanıtlamış bir taraftar grubudur. İnönü’de oynanan maçlarda rakip takım oyuncularına baskı kuruyorlar. Beşiktaş taraftarının takımına sahip çıkması, sevmesi çok güzel bir durum. Beşiktaş taraftarı muhteşem.“ diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Mesaj Yetkileri