“Rüştü abi her zaman birinci kaleci“

Beşiktaş’tan Sivasspor’a kiralık giden Korcan Çelikay, basında çıkan “Beşiktaş’a geri dönecek” haberlerin ardından Haber 1903’e konuştu.

Beşiktaş’a geri dönmesinin kendi elinde olmadığını, Sivasspor ile 1,5 yıllık sözleşmesi olduğunu ve Rüştü Reçber’in her zaman takımın birinci kalecisi olduğunu söyleyen Çelikay, diğer iki kalecinin her zaman onun yedeği olacağını belirtti.

İşte Korcan Çelikay’ın HABER1903’e yaptığı açıklama;

- BENİM ELİMDE OLAN BİR ŞEY YOK -

Yeni sezonda Beşiktaş’a geri dönmesinin yönetimin elinde olduğunu söyleyen Korcan Çelikay, “ Beşiktaş’tan şuana kadar bana gelen teklif yok. Zaten benim Sivasspor ile 1,5 yıllık kiralık sözleşmem var, yarım sezonum bitti ve kontratım devam ediyor. Ben burada çok mutluyum. Beşiktaş kulübü tarafından bu anlamda geri çağrılılırsam değişiklik olur ancak, benim tarafımdan olamaz. Yani bu konuda her şey Beşiktaş’ın elinde. “ dedi.

- RÜŞTÜ TAKIMIN BİRİNCİ KALECİSİ -

Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber’in her zaman birinci kaleci olduğunu vurgulayan Çelikay, “ Hakan Arıkan için inşallah her şey iyi olur ve iyi performans gösterir. Transferde Sinan Bolat isimi geçmektedir. Buda Beşiktaş yönetiminin tasarrufudur. Transfer nasıl sonuçlanır bunu bilemiyorum. Beşiktaş’ın şuan çok iyi iki kalecisi var. Beşiktaş’ta Rüştü abi gibi üst düzey bir kaleci var. Rüştü abi oynadıkça diğer iki kaleci yedek bekleyecektir. Bir kaleci de oynayarak kendini geliştirir açıkcası ve gelişmeleri hep beraber izleyeceğiz. “ diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber