Drogba reyiz gelsin sarı çocuk gelmesin biz kara çocuk istiyoruz.
Drogba reyiz gelsin sarı çocuk gelmesin biz kara çocuk istiyoruz.
Transfer
Sabri--Ujfalusi - Servet - Hakan
Selçuk - Muntari (Kalsström )
Reyes - Forlan - Arda
Drogba
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Drogba'yla Forlan gelirse büyük sıkıntı yaşar takım. Ne yedek kalırlar ne de maliyetlerini karşılayabiliriz. Takım içi dengelerde fazlasıyla bozulur. Ama ya tutarsaişte o zaman muhteşem olur
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Forlan gelsin, gelmezse Didi gelsin.![]()
İkisinden biri gelsin de hangisi olduğu önemli değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Drogba gelsin yıldız bir forvet gelecekse, olmadı Forlan, olmadı Berbatov gelsin.İyice uçtuk...
Galatasaray ile Muslera 10 günlük aradan sonra tekrardan temasa geçmiş.Fatih Terim çok istiyormuş Muslera'yı.Tafarel'in de en büyük adayı Brezilyada Gremio'lu Bagy.
Forlan gelmeyecek, bugün açıklama yapmış yeni teknik direktörünle kalmak istiyor ve 2 yıllık sözleşmesi varmış.
Açıkçası Ujfalusi'nin alınmasına çok sevindim diyemem 33 yaşında ve çok sert bir oyuncu, bize daha diri bir savunma gelebilirdi.. Ama belli ki tecrübe istiyorlar.
Drogba konusu ciddi maliyeti olan bir transfer ama görüldüğü üzere moral ve forma satışından para kazanılmak isteniyor..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Dansözler için alt taraf dans ederken üst taraf haber bülteni sunacak derler ya bizimki de o misalGeçen sene Ekrem sağ bek önünde Q7
Şimdi kurduğun kadroya bakıyorum da aklımdan direk o kadrolarımız geçiyor
Takımın yarısı gönderilmeye aday neyin dengesi![]()
Şaka bi yana iyi oyuncular hepsi ama maliyetler yinede önemli bence. Galatasaray aldığı bu oyuncuların kaçından seneye yararlanacak da, bu oyuncular başarılarıyla maliyetlerini kulübe geri kazandıracaklar, orası kritik bence.
Forvetten önce ihtiyacımız olan çok bölge var, şu popülizmden kurtulsa artık başkanlar.
Ujfalusi sağlam adam geçen videosunu izledim Messi'yi 1 ay sakatlamış![]()
Drogba gelirse taklalar atacagim, inanilmaz mutlu olurum.
Mümkünse bu sezon Galatasaray maçlarını yıldızlar olmadan oynayalımAurelio-Ekrem falan oynasın
Hiç sakatlık kaldıracak durumda değiliz
![]()
Hürriyet ''Galatasaray Drogba ile Anlaştı'' demiş
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...86.asp?gid=381
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dansözler için alt taraf dans ederken üst taraf haber bülteni sunacak derler ya bizimki de o misalGeçen sene Ekrem sağ bek önünde Q7
Şimdi kurduğun kadroya bakıyorum da aklımdan direk o kadrolarımız geçiyor
![]()
Sabri - Reyes bölgesi oldukça iyi de Hakan - Arda tarafını bilemiyorum
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Drogba, menajeri aracılığı ile GS'nin teklifine 'Evet' dedi. Chelsea'nin teklif ettiği 1 yıllık yeni sözleşmeyi de reddetti. (NTV Spor)
Forlan'dan açıklama geldi
20 Haziran 2011 10:55 | NTVSpor.net
Galatasaray’ın geçen hafta görüştüğü ve büyük bir yol kat ettiğini açıkladığı Diego Forlan transferinde yeni bir gelişme yaşandı. Forlan, düzenlediği basın toplantısında “Madrid’de mutluyum” dedi.
![]()
Galatasaray'da Tomas Ujfalusı'nin İstanbul'a gelmesinin ardından gözler Reyes ve Forlan'a çevrildi. İspanyol yıldız Reyes'in yarın İstanbul'da olması bekleniyor. Forlan ise milli takım kampında düzenlediği basın toplantısında Atletico Madrid'de kalmak istediğini söyledi.
Selçuk İnan: Önceliğim Avrupaydı ancak istediğim seviyedeki takımlar teklif yapmayınca, Türkiye'de kalmaya karar verdim.Türkiye'de de Galatasaray'ı kendim istediğim için Galatasaray'a gittim. Fatih hocamın, yöneticilerin beni çok istemesi, Hasan Şaş'ın orada olması, bunlar önemliydi benim için. Değerli olduğumu hissettirdiler bana.. Şeklinde gidiyor açıklamaları, devamı;
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94164
Last edited by uAburak89 : 20.Haziran.2011 at 17:56
Reyes ile 4 yıllık anlaşılmış.'Cesur yürek' ile 2+1 lik imza atılmış.
Sanırım bizde Lugano'muzu bulduk. Umarım performansını iyi bi şekilde yansıtır.![]()
Bu NTV Spor da çok atıp tutmaya başladı.
Ujfalusi çok kilo almış gibi geldi bana. Umarım fotoğrafı yanıltıyordur.
Club Atletico de Madrid, S.A.D. Profesyonel Futbol Oyuncusu Tomas Ujfalusi ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 2 futbol sezonu boyunca sözleşme imzalanmış olup Club Atletico de Madrid, S.A.D.'ye bonservis bedeli olarak 2.000.000 Euro ödenecektir. Oyuncunun kendisine ise;
2011-12 sezonu için 2.200.000 Euro Garanti ücreti, 15.000 Euro maç başı ücreti,
2012-13 sezonu için 2.200.000 Euro Garanti ücreti, 15.000 Euro maç başı ücreti,
ödenecektir.
TRANSFER: Jose Antonio Reyes yarin İstanbul'a geliyor. Saglik kontrolunden gececek.
DEDIKODU Didier Drogba Galatasaray'in yukselttigi teklifini kabul etti. Transfer yakin süre icinde sonuclanabilir.
Tribündergi
2.2 milyon euro çok fazla.
(/s)
Verilen paralar bence çok. Hadi bonservis kabullenilirde, yıllık garanti para cidden fazla ama bu fiyatada Ujfalusi'den iyisini bulamazdık.
Screw you guys, I'm goin' home