Sayfa 13 / 61 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gitmiş Ermal Efes'e.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
    Ermal EPilsen'e an itibari ile imzayı atmış, Efes te oynamak istiyorum izin verin demiş, GS de izni vermiş. Ermal'e yeni takımında başarılar

Kerem Gönlüm ile takası gerçekleşseydi keşke.Zaten uzun sıkıntısı çekiyorduk.Ermal'ın gitmesi hiç iyi olmadı.Taraftarın en çok sevdiği adamdı neredeyse.Tutku ve Shumpert ile birlikte.Üzüldüm gitmesine.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beko Basketbol Ligi'nin finalisti Galatasaray'da gelecek sezon hazırlıkları başladı. Ermal Kuqo'nun Efes Pilsen'le anlaşması üzerine pota altını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Pınar Karşıyaka'nın 19 yaşındaki pivotu Furkan Aldemir'le anlaştı.
    2012'de yüzüncü yılını kutlayacak Karşıyaka, altyapısından yetişten Furkan'ı satmak istemiyor. Ancak genç oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediğini açıklaması, Karşıyaka yönetimini de pazarlık masasına oturmaya itti. Geçen sezon sarı-kırmızılıların 2 milyon TL'lik teklifini reddeden Karşıyaka yönetimi, bu teklifin altına inmek istemiyor.
    Öte yandan Galatasaray ve Karşıyaka arasındaki Furkan Aldemir pazarlığına futbol şubeleri de dahil oldu. Fatih Terim'in yeni sezon kadrosunda düşünmediği Semih Kaya, Serdar Eylik ve Erhan Şentürk'ü kiralık olarak isteyen yeşil-kırmızılı takım, bu üç oyuncunun transferi durumunda Furkan Aldemir'in Galatasaray'a gitmesine kolaylık sağlayacak.
    Preston Shumpert'ı gelecek sezon Türk statüsünde oynatacak Galatasaray'da bir diğer transfer de Cevher Özer oldu. 28 yaşındaki forvet son beş sezondur Beşiktaş Cola Turka'da forma giyiyordu.

ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bizim skorda en büyük silahımız Ermal'in sırtı dönük oyunlarıydı. Ne Furkan ne de Cevher bunları yapabilir onun kadar.

İkisi de çok iyi transfer olur gelirlerse fakat Ermal'in yeri dolmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Cevher Galatasaray'a gitmez umarım.Hiç hoş karşılamam bu durumu,karşılayamam.Zira en sevdiğim oyuncu...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Cevher GS ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Furkan Aldemir, Galatasaray ile anlaştı

20 Haziran 2011 12:10 | NTV Spor
    Pınar Karşıyaka'nın pivotu Furkan Aldemir, Galatasaray'la anlaştı. Karşıyaka altyapısından yetişen 19 yaşındaki Furkan'ın imzası için kulüpler arasındaki pazarlığın bitmesi bekleniyor. Öte yandan Ermal Kuqo'yu Efes Pilsen'e kaptıran Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Beşiktaş'tan Cevher Özer'i kadrosuna kattı.

Beko Basketbol Ligi'nin finalisti Galatasaray'da gelecek sezon hazırlıkları başladı. Ermal Kuqo'nun Efes Pilsen'le anlaşması üzerine pota altını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Pınar Karşıyaka'nın 19 yaşındaki pivotu Furkan Aldemir'le anlaştı.
    2012'de yüzüncü yılını kutlayacak Karşıyaka, altyapısından yetişten Furkan'ı satmak istemiyor. Ancak genç oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediğini açıklaması, Karşıyaka yönetimini de pazarlık masasına oturmaya itti. Geçen sezon sarı-kırmızılıların 2 milyon TL'lik teklifini reddeden Karşıyaka yönetimi, bu teklifin altına inmek istemiyor.
    Öte yandan Galatasaray ve Karşıyaka arasındaki Furkan Aldemir pazarlığına futbol şubeleri de dahil oldu. Fatih Terim'in yeni sezon kadrosunda düşünmediği Semih Kaya, Serdar Eylik ve Erhan Şentürk'ü kiralık olarak isteyen yeşil-kırmızılı takım, bu üç oyuncunun transferi durumunda Furkan Aldemir'in Galatasaray'a gitmesine kolaylık sağlayacak.
    Preston Shumpert'ı gelecek sezon Türk statüsünde oynatacak Galatasaray'da bir diğer transfer de Cevher Özer oldu. 28 yaşındaki forvet sarı kırmızılılarla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Cevher, son beş sezondur Beşitkaş Cola Turka'da forma giyiyordu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Savanovic sağlık kontrolünden geçti

20 Haziran 2011 14:14 | NTV Spor ve Ajanslar
    Efes Pilsen'in yeni transferi Dusko Savanovic, Anadolu Sağlık Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Efes Pilsen'in yeni transferi Dusko Savanovic, Anadolu Sağlık Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçti.
    Yıldız oyuncu, hastanede, kulüp doktoru Erşan Ateş ve masör Bahattin Tapan gözetiminde dahiliye, efor, KBB, göz ve ortopedi muayenelerini ve kan tahlillerini sorunsuz biçimde tamamladı.
    Sırbistan Milli Takımı'nda da forma giyen Savanovic, lacivert-beyazlı takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederken, ''Efes Pilsen'in çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Daha önce Efes Pilsen'e karşı oynadım. Avrupa'nın sayılı takımlarından birine geldim. Ben de üzerime düşeni en iyi şekilde yapıp, takımıma maksimum katkıyı vermek için çalışacağım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi.
    Efes Pilsen ile üç yıllık sözleşme imzalayan Savanovic, geçtiğimiz sezon Power Electronics Valencia forması ile THY Avrupa Ligi'nde 21 karşılaşmada forma giydi. Maç başına 25.25 dakika süre alan başarılı oyuncu 11.9 sayı, 4.6 ribaunt ve 1.0 asist ortalamaları ile mücadele etti.
    THY Avrupa Ligi'nde normal sezonda Efes Pilsen'e karşı iki kez forma giyen Savanovic, İstanbul'daki karşılaşmada 15 sayı, deplasmandaki maçta ise 13 sayı kaydetti.
    Geçen sezon Avrupa Ligi'nde çeyrek finallerin beşinci maçında MVP seçilen Savanovic, 2010-11 sezonunun en iyi ikinci beşine de adını yazdırdı.
    İspanya Ligi'nde ise 36 karşılaşmada forma giyen yıldız oyuncu 11.1 sayı, 5.4 ribaunt ve 1.2 asist ortalamaları tutturdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Beşiktaş Cola Turka forması giyen Cevher Özer ile iki senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Dört numaralı pozisyonda görev yapabilen 2.05 metre boyundaki Cevher Özer, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ndeki 32 maçta 11,2 sayı ve 5,1 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

www.galatasaray.org

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Üzüldüm bu transfere... Yolun açık olsun Cevher. Beşiktaş'ta yıllardır en sevdiğim oyuncuydu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu arada Efes'in Savanovic hamlesi çok iyi. Çok kaliteli oyuncu...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

ismailsenol: Fenerbahçe'de Darjus Lavrinovic, Sean May ve Sarunas Jasikevicius'un sözleşmeleri bitti. Seneye takımda olmayacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cevher'in gelmesine sevindim.Bir uzun olarak dış şutunun olması büyük avantaj.Eli ısındınmı atan tiplerden.Şimdi Ender Arslan-Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir gelirse iyi bir yerli rotasyonumuz olur.İlkan Karaman'da katılıyor zaten takıma.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Furkan Aldemir tam bizim ihtiyacımız aslında. Neden düşünülmezki anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Savanovic Efes'e mi gitmiş ? Cevher'e sevinemedim bu haber yüzünden. Gitmez diye bekliyordum. Dusko benim Avrupa'da en beğendiğim oyunculardandır.

Dusko Savanovic tek kelmieyle mükemmel transfer.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Madem öğrendik yazalım Bo McCalebb için EP ve FB kapışyor.

@eyupyildiz75

Andriç kontratını 2 yıl uzatmış. Sezon sonu bitmişti.
    Last edited by vego : 20.Haziran.2011 at 20:07

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Savanoviç tamam iyi trasfer ama 1.5 milyon dolar nedir yahu. İyi bi takımda müthiş bi tamamlayıcı parça olur ama yıldız diye alındıysa çok büyük hayal kırıklığı yaşar Efes.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Savanoviç tamam iyi trasfer ama 1.5 milyon dolar nedir yahu. İyi bi takımda müthiş bi tamamlayıcı parça olur ama yıldız diye alındıysa çok büyük hayal kırıklığı yaşar Efes.
    Dolarda değil Euro olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by vego View Post
    Dolarda değil Euro olması lazım
    O zaman geçmiş olsun diyelim Efes'e. 30 milyon euro bütçeyle filan yola çıkacaklarsa bu sene tamam ama takımın yıldızı Savanoviç , Rakoçeviç filan olacaksa vay haline.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Jasi 'nin kadroda kalması gerekirdi. McCalebb iyide takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Disiplinli hırvatların yanında çok göze batacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

21.06.2011 11:55

Ender Arslan Galatasaray'da

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Efes Pilsen forması giyen Ender Arslan ile üç senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Türkiye Milli Takımı'nın da değişmez isimlerinden olan 28 yaşındaki oyuncu, point-guard pozisyonunda görev yapıyor. Efes Pilsen'de beş lig şampiyonluğu yaşayan 1.90 m. boyundaki Ender, ülke dışında ise Union Olimpija, TAU Ceramica ve Panionios için oynamıştı.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Herkes için hayırlısı olur inşallah. Ender bizim için iyi bir tercih bana göre.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
    GS 3 tane çok sağlam yabancı alacak, 1. opsiyonlar inanılmaz isimler, ayrıca 2. opsiyonlarda auwww dedirtecek cinsten

Furkan ilede anlaşmaya çok yakınmışız.Furkan'da gelirse harika olur.Yerli ve genç olarak İlkan'da katılacak zaten takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyüp Yıldız kimse umut tohumları ekti cidden Andric'in sözleşmesinin uzatılmasına üzüldüm. Furkan, Ender güzel hamleler. Ciddi şekilde skorer ve uzuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Furkan+Kerem Gönlüm bir nebze Ermal'i unutturur. Ermal bazı pozisyonları yoktan var ediyordu cidden.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Eyüp Yıldız kimse umut tohumları ekti cidden Andric'in sözleşmesinin uzatılmasına üzüldüm. Furkan, Ender güzel hamleler. Ciddi şekilde skorer ve uzuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Furkan+Kerem Gönlüm bir nebze Ermal'i unutturur. Ermal bazı pozisyonları yoktan var ediyordu cidden.

Andric'ten neden bu kadar hazetmiyosun anlamıyorum Kaan. Bence çok kaliteli bir oyuncu Andric,takımımda olmasını isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post

Andric'ten neden bu kadar hazetmiyosun anlamıyorum Kaan. Bence çok kaliteli bir oyuncu Andric,takımımda olmasını isterdim.
    Adam maç içinde inanılmaz değişken. Hiçbir tutarlılığı yok. İyi yaptığı işler var ama 1 iyi iş yapıyorsa mutlaka 2 tane de kötü yapıyor. Özellikle savunmada hiç beğenmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Twitterda GSCC bir tane süper yıldız transfer edecek diyenler çoğaldı bakalım n'olcak.

Dwight Howard'ı getir başkan
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adam maç içinde inanılmaz değişken. Hiçbir tutarlılığı yok. İyi yaptığı işler var ama 1 iyi iş yapıyorsa mutlaka 2 tane de kötü yapıyor. Özellikle savunmada hiç beğenmiyorum.
    Aynen. Mahalle ağzıyla " kalıbının adamı değil " Savunmada 0.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Twitterda GSCC bir tane süper yıldız transfer edecek diyenler çoğaldı bakalım n'olcak.

Dwight Howard'ı getir başkan
    Kel Haldun'u basketbol işlerine de soksunlar.

-Alo Dıvayt?
    -Hey, who hell are you?
    -Lan ne heli ağı ne yusu. Hemen Orlando'dan kalkan ilk uçağa biniyosun geliyosun bizim Adana'ya kebap-rakı eşliğinde sözleşmeyi yapıyoruz tamam mı canım?
    -Tamam abi adanalıyık allahın adamıyık.

O değil de Ender iyi oldu. Furkan da gelirse yerli transferinde iyi iş yapmış oluruz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Savanovic gayet de yıldızdır, bu kadar yüzdeli şut atan Avrupa'da başka 4 numara yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Savanovic gayet de yıldızdır, bu kadar yüzdeli şut atan Avrupa'da başka 4 numara yok.
    Savanoviç yıldızdır falan orasını bilemem ama çok standartların üstünde bir isim olduğunu düşünmüyorum.

Sayfa 13 / 61 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri