Gitmiş Ermal Efes'e.
Gitmiş Ermal Efes'e.
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Ermal EPilsen'e an itibari ile imzayı atmış, Efes te oynamak istiyorum izin verin demiş, GS de izni vermiş. Ermal'e yeni takımında başarılar
Kerem Gönlüm ile takası gerçekleşseydi keşke.Zaten uzun sıkıntısı çekiyorduk.Ermal'ın gitmesi hiç iyi olmadı.Taraftarın en çok sevdiği adamdı neredeyse.Tutku ve Shumpert ile birlikte.Üzüldüm gitmesine.
Beko Basketbol Ligi'nin finalisti Galatasaray'da gelecek sezon hazırlıkları başladı. Ermal Kuqo'nun Efes Pilsen'le anlaşması üzerine pota altını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Pınar Karşıyaka'nın 19 yaşındaki pivotu Furkan Aldemir'le anlaştı.
2012'de yüzüncü yılını kutlayacak Karşıyaka, altyapısından yetişten Furkan'ı satmak istemiyor. Ancak genç oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediğini açıklaması, Karşıyaka yönetimini de pazarlık masasına oturmaya itti. Geçen sezon sarı-kırmızılıların 2 milyon TL'lik teklifini reddeden Karşıyaka yönetimi, bu teklifin altına inmek istemiyor.
Öte yandan Galatasaray ve Karşıyaka arasındaki Furkan Aldemir pazarlığına futbol şubeleri de dahil oldu. Fatih Terim'in yeni sezon kadrosunda düşünmediği Semih Kaya, Serdar Eylik ve Erhan Şentürk'ü kiralık olarak isteyen yeşil-kırmızılı takım, bu üç oyuncunun transferi durumunda Furkan Aldemir'in Galatasaray'a gitmesine kolaylık sağlayacak.
Preston Shumpert'ı gelecek sezon Türk statüsünde oynatacak Galatasaray'da bir diğer transfer de Cevher Özer oldu. 28 yaşındaki forvet son beş sezondur Beşiktaş Cola Turka'da forma giyiyordu.
ntvspor
Bizim skorda en büyük silahımız Ermal'in sırtı dönük oyunlarıydı. Ne Furkan ne de Cevher bunları yapabilir onun kadar.
İkisi de çok iyi transfer olur gelirlerse fakat Ermal'in yeri dolmaz.
Cevher Galatasaray'a gitmez umarım.Hiç hoş karşılamam bu durumu,karşılayamam.Zira en sevdiğim oyuncu...
Cevher GS ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Furkan Aldemir, Galatasaray ile anlaştı
20 Haziran 2011 12:10 | NTV Spor
Pınar Karşıyaka'nın pivotu Furkan Aldemir, Galatasaray'la anlaştı. Karşıyaka altyapısından yetişen 19 yaşındaki Furkan'ın imzası için kulüpler arasındaki pazarlığın bitmesi bekleniyor. Öte yandan Ermal Kuqo'yu Efes Pilsen'e kaptıran Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Beşiktaş'tan Cevher Özer'i kadrosuna kattı.
![]()
Beko Basketbol Ligi'nin finalisti Galatasaray'da gelecek sezon hazırlıkları başladı. Ermal Kuqo'nun Efes Pilsen'le anlaşması üzerine pota altını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Pınar Karşıyaka'nın 19 yaşındaki pivotu Furkan Aldemir'le anlaştı.
2012'de yüzüncü yılını kutlayacak Karşıyaka, altyapısından yetişten Furkan'ı satmak istemiyor. Ancak genç oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediğini açıklaması, Karşıyaka yönetimini de pazarlık masasına oturmaya itti. Geçen sezon sarı-kırmızılıların 2 milyon TL'lik teklifini reddeden Karşıyaka yönetimi, bu teklifin altına inmek istemiyor.
Öte yandan Galatasaray ve Karşıyaka arasındaki Furkan Aldemir pazarlığına futbol şubeleri de dahil oldu. Fatih Terim'in yeni sezon kadrosunda düşünmediği Semih Kaya, Serdar Eylik ve Erhan Şentürk'ü kiralık olarak isteyen yeşil-kırmızılı takım, bu üç oyuncunun transferi durumunda Furkan Aldemir'in Galatasaray'a gitmesine kolaylık sağlayacak.
Preston Shumpert'ı gelecek sezon Türk statüsünde oynatacak Galatasaray'da bir diğer transfer de Cevher Özer oldu. 28 yaşındaki forvet sarı kırmızılılarla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Cevher, son beş sezondur Beşitkaş Cola Turka'da forma giyiyordu.
Savanovic sağlık kontrolünden geçti
20 Haziran 2011 14:14 | NTV Spor ve Ajanslar
Efes Pilsen'in yeni transferi Dusko Savanovic, Anadolu Sağlık Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçti.
![]()
Efes Pilsen'in yeni transferi Dusko Savanovic, Anadolu Sağlık Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçti.
Yıldız oyuncu, hastanede, kulüp doktoru Erşan Ateş ve masör Bahattin Tapan gözetiminde dahiliye, efor, KBB, göz ve ortopedi muayenelerini ve kan tahlillerini sorunsuz biçimde tamamladı.
Sırbistan Milli Takımı'nda da forma giyen Savanovic, lacivert-beyazlı takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederken, ''Efes Pilsen'in çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Daha önce Efes Pilsen'e karşı oynadım. Avrupa'nın sayılı takımlarından birine geldim. Ben de üzerime düşeni en iyi şekilde yapıp, takımıma maksimum katkıyı vermek için çalışacağım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi.
Efes Pilsen ile üç yıllık sözleşme imzalayan Savanovic, geçtiğimiz sezon Power Electronics Valencia forması ile THY Avrupa Ligi'nde 21 karşılaşmada forma giydi. Maç başına 25.25 dakika süre alan başarılı oyuncu 11.9 sayı, 4.6 ribaunt ve 1.0 asist ortalamaları ile mücadele etti.
THY Avrupa Ligi'nde normal sezonda Efes Pilsen'e karşı iki kez forma giyen Savanovic, İstanbul'daki karşılaşmada 15 sayı, deplasmandaki maçta ise 13 sayı kaydetti.
Geçen sezon Avrupa Ligi'nde çeyrek finallerin beşinci maçında MVP seçilen Savanovic, 2010-11 sezonunun en iyi ikinci beşine de adını yazdırdı.
İspanya Ligi'nde ise 36 karşılaşmada forma giyen yıldız oyuncu 11.1 sayı, 5.4 ribaunt ve 1.2 asist ortalamaları tutturdu.
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Beşiktaş Cola Turka forması giyen Cevher Özer ile iki senelik kesin anlaşmaya varmıştır.
Dört numaralı pozisyonda görev yapabilen 2.05 metre boyundaki Cevher Özer, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ndeki 32 maçta 11,2 sayı ve 5,1 ribaund ortalamaları yakalamıştı.
www.galatasaray.org
Üzüldüm bu transfere... Yolun açık olsun Cevher. Beşiktaş'ta yıllardır en sevdiğim oyuncuydu.
Bu arada Efes'in Savanovic hamlesi çok iyi. Çok kaliteli oyuncu...
ismailsenol: Fenerbahçe'de Darjus Lavrinovic, Sean May ve Sarunas Jasikevicius'un sözleşmeleri bitti. Seneye takımda olmayacaklar.
Cevher'in gelmesine sevindim.Bir uzun olarak dış şutunun olması büyük avantaj.Eli ısındınmı atan tiplerden.Şimdi Ender Arslan-Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir gelirse iyi bir yerli rotasyonumuz olur.İlkan Karaman'da katılıyor zaten takıma.
Furkan Aldemir tam bizim ihtiyacımız aslında. Neden düşünülmezki anlamıyorum.
Savanovic Efes'e mi gitmiş ?![]()
Cevher'e sevinemedim bu haber yüzünden. Gitmez diye bekliyordum. Dusko benim Avrupa'da en beğendiğim oyunculardandır.
Dusko Savanovic tek kelmieyle mükemmel transfer.
Madem öğrendik yazalım Bo McCalebb için EP ve FB kapışyor.
@eyupyildiz75
Andriç kontratını 2 yıl uzatmış. Sezon sonu bitmişti.
Last edited by vego : 20.Haziran.2011 at 20:07
Savanoviç tamam iyi trasfer ama 1.5 milyon dolar nedir yahu. İyi bi takımda müthiş bi tamamlayıcı parça olur ama yıldız diye alındıysa çok büyük hayal kırıklığı yaşar Efes.
21.06.2011 11:55
Ender Arslan Galatasaray'da
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Efes Pilsen forması giyen Ender Arslan ile üç senelik kesin anlaşmaya varmıştır.
Türkiye Milli Takımı'nın da değişmez isimlerinden olan 28 yaşındaki oyuncu, point-guard pozisyonunda görev yapıyor. Efes Pilsen'de beş lig şampiyonluğu yaşayan 1.90 m. boyundaki Ender, ülke dışında ise Union Olimpija, TAU Ceramica ve Panionios için oynamıştı.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
Herkes için hayırlısı olur inşallah. Ender bizim için iyi bir tercih bana göre.
Screw you guys, I'm goin' home
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS 3 tane çok sağlam yabancı alacak, 1. opsiyonlar inanılmaz isimler, ayrıca 2. opsiyonlarda auwww dedirtecek cinsten
Furkan ilede anlaşmaya çok yakınmışız.Furkan'da gelirse harika olur.Yerli ve genç olarak İlkan'da katılacak zaten takıma.
Eyüp Yıldız kimse umut tohumları ekti ciddenAndric'in sözleşmesinin uzatılmasına üzüldüm. Furkan, Ender güzel hamleler. Ciddi şekilde skorer ve uzuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Furkan+Kerem Gönlüm bir nebze Ermal'i unutturur. Ermal bazı pozisyonları yoktan var ediyordu cidden.
Twitterda GSCC bir tane süper yıldız transfer edecek diyenler çoğaldı bakalım n'olcak.
Dwight Howard'ı getir başkan![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kel Haldun'u basketbol işlerine de soksunlar.
-Alo Dıvayt?
-Hey, who hell are you?
-Lan ne heli ağı ne yusu. Hemen Orlando'dan kalkan ilk uçağa biniyosun geliyosun bizim Adana'ya kebap-rakı eşliğinde sözleşmeyi yapıyoruz tamam mı canım?
-Tamam abi adanalıyık allahın adamıyık.
O değil de Ender iyi oldu. Furkan da gelirse yerli transferinde iyi iş yapmış oluruz.