Sayfa 494 / 896 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
14,791 ile 14,820 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tuncay'ın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Giderken yaptığı terbiyesizlik de cabası - Aziz Yıldırım: Tuncay'ın Boro ile anlaştığını gazetelerden okudum - Olur da alınırsa canını dişine takması gerekecek. Çünkü ne Tuncay eski Tuncay, ne Fenerbahçe eski Fenerbahçe ne de Tuncay'ın kredisi eskisi kadar fazla.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Çok önemli bir not vereyim; şu anda ESTV (Eskişehir Yerel TV Kanalı) de Halil Ünal konuştu; "Sezer'in %50'sini verdik. 2.750.000.000 € + Abdülkadir. Bilica'yı milika'yı almıyoruz." dedi...
    %50sinin satışı diye bir şey yok.
    Co-ownership Türkiye'de yasaktır. Bonservisinin tamamı satılır, Halil Ünal kim bilmiyorum ama taraftarlar kandırılıyor böyle laflar ile.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    %50sinin satışı diye bir şey yok.
    Co-ownership Türkiye'de yasaktır. Bonservisinin tamamı satılır, Halil Ünal kim bilmiyorum ama taraftarlar kandırılıyor böyle laflar ile.
    Halil Ünal = Eskişehirspor Başkanı. Adam binlerce kişinin önünde böyle söyledi abi. Duyduğumamı inanayım yoksa basının yazdığınamı inanayım?
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Eskişehir'in başkanısır kendisi.Belki sonraki satıştan % 50 paydır o

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bilmiyorum ama kullandığı cümle oydu. Belkide yanlış söyledi. Ama kesin olan birşey var. Bilica bize gelmeyecek..
    I'm back...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tuncay Fenerbahçe'ye çok yakın.

http://twitter.com/#!/alaattinmetin_...30323551887360

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eskişehirin bu tavrını anlayamıyorum.Bilica gayet de yararlı olur alınırsa. Beğenmemek ayrı,davranışlarından dolayı istememek ayrı. Gattuso gelse bu adam agresif deyip istemeyecekler mi yani?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Gattuso ile Bilica'nın olayları farklı. Medyaya yansıyan bazı olaylarından dolayı istemiyorlar, Batuhan ve Ümit Karan'dan yeterince çektikleri için.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Eskişehirin bu tavrını anlayamıyorum.Bilica gayet de yararlı olur alınırsa. Beğenmemek ayrı,davranışlarından dolayı istememek ayrı. Gattuso gelse bu adam agresif deyip istemeyecekler mi yani?

Mesele agresiflik değilki. Bilica'nın yaptıkları ortada.. Neler yaptığını biliyoruz hepimiz anlatmaya gerek yok. Son 2 sezondur aman aman bir performansıda yok. Sezer'i, Batuhan'ı bu tarz hareketleri olduğu için yollayan veya yollamak isteyen bir yönetimin Bilica'yı almak istemesine sinirleniyo herkes. Anlamak istemediğiniz nokta bu. Belkide Bilica'dan kurtulacak olmak sizin gözlerinizi kör etmişte olabilir (sevinçten)
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bilica inşallah Eskişehire gitmez. Fener yurt dışından bir klübe satsın onu. Böyle bir futbolcunun bu ülkede bulunması Türk futboluna zarar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ne Niang 18 eder ne de Guiza 10 eder Verilirse beklenen her saniye hatadır. Niang ı Fenerbahçe iyi oynarken 1 yaş genç haliyle 8 e aldıysa, şu an ki haliyle ederi 5 tir, ki bana göre elinde Emenike varken o fiyata da bırakılmalıdır Niang. Guiza ise bizim Tabata misali, ne koparılsa kardır ki 2-3 bile iyidir Guiza nın bu haline.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tuncay şanlı fenerbahçe'de diyebiliriz. wolfsburg'un olur demesine bağlı. kaldı ki felix magath istemiyor. rotasyon için tuncay iyi olur.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu arada, Fenerbahçe Sezer Öztürk'ün bonservisinin %50'sini (co-ownership) aldı. Hatırlatalım tekrar.

@oguzozturk

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

3m€ + Abdülkadir ne için Sezer bey'in bonservisinin %50si için. Biri beni uyandırsın ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

2.750 m aslında

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by vego View Post
    Bu arada, Fenerbahçe Sezer Öztürk'ün bonservisinin %50'sini (co-ownership) aldı. Hatırlatalım tekrar.

@oguzozturk
    Böyle birşey yok.Bu %50 muhabbeti Abdulkadir için geçerli başkanı bende dinledim.Bilicadan vazgeçmişler Abdulkadirin %50 si Fenerbahceninmiş.

Bilicadan vazgeçildiğine göre o anlaşmadan Bilicayı çıkartıp yerine para veya başka bir oyuncu önerilecek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tam olarak italya'daki gibi yarı-sahiplik durumu değil aslında. eğer sezer başka kulübe transfer olursa potansiyel gelecek transfer ücretinin yarısı eskişehir'e gidiyor. yani sonraki satıştan eskişehir'in alacağı pay %50. benim anladığım bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    tam olarak italya'daki gibi yarı-sahiplik durumu değil aslında. eğer sezer başka kulübe transfer olursa potansiyel gelecek transfer ücretinin yarısı eskişehir'e gidiyor. yani sonraki satıştan eskişehir'in alacağı pay %50. benim anladığım bu.

Sezer için Fener %50sini aldı denmesinin nedeni Bilicadan vazgeçilmesi ve anlaşmanın daha tamamlanması anlaşma tamamlanınca %100 almış olacağız.Böyle bir olay yok yani ama Abdulkadirde varmış %50 lilik bir anlaşma.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Abdülkadir için öyle birşey söylemedi. Yahu aslında şu %50 olayına pek takılmayın. Sezer'in önümüzdeki sezon sözleşmesi bitiyo zaten. Laf oyunları...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Abdülkadir için öyle birşey söylemedi. Yahu aslında şu %50 olayına pek takılmayın. Sezer'in önümüzdeki sezon sözleşmesi bitiyo zaten. Laf oyunları...
    Haberde sözlerini Abdulkadirin %50 sini aldık diyerek tamamladı dedi spiker,kanalı tam hatırlamıyorum trt3,ntvspor,spormax veya Lig tvden birinde izledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Haberde sözlerini Abdulkadirin %50 sini aldık diyerek tamamladı dedi spiker,kanalı tam hatırlamıyorum trt3,ntvspor,spormax veya Lig tvden birinde izledim.
    Bende diyorumki konuşmayı dinledim öyle bişey demedi. Sezer'in %50sini verdik dedi. Laf oyunları işte..
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çıkar yakında kokusu bakalım nasıl anlaşmışlar

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ntvsporda tekrar söyledi Abdülkadirin bonservisinin yarısı esde yarısıda bizde olacakmış

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ntvsporda tekrar söyledi Abdülkadirin bonservisinin yarısı esde yarısıda bizde olacakmış
    ben de duydum, oyuna yansımalı kesinlikle...

Kaynağın yönetim içinden biriyse bu yorumun doğru olabilir ama kaynağın yoksa seninde görüşün "sence"dir. Bu kadar basit...
    siz, aslı astarı olmayan bir şeyi oyuna yansıtmayın da nasıl düşündüğünüze kimse karşı çıkamaz. ne zaman opsiyon var denilirse o zaman konulmalıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by malpince View Post
    ben de duydum, oyuna yansımalı kesinlikle...
    siz, aslı astarı olmayan bir şeyi oyuna yansıtmayın da nasıl düşündüğünüze kimse karşı çıkamaz. ne zaman opsiyon var denilirse o zaman konulmalıdır...
    Kendinle çelişmek bu olsa gerek. Asıl sizin dediğinizin aslı astarı yok.

Abdülkadir'in %50'si alınmadı bunu kim nerden çıkardı bilmiyorum. Ama siz yormayın kafanızı Türkiye'de co-owernship diye bir şey yok zaten. O yüzden Sezer Fenerbahçe'de Abdülkadir Eskişehirspor'da olacaktır.
    I'm back...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Resmi açıklama olmadan oyunda asla madde konulamaz. Dedikodular ile veritabanı yapamayız.
    Tartışmayın lütfen.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Kendinle çelişmek bu olsa gerek. Asıl sizin dediğinizin aslı astarı yok.

Abdülkadir'in %50'si alınmadı bunu kim nerden çıkardı bilmiyorum. Ama siz yormayın kafanızı Türkiye'de co-owernship diye bir şey yok zaten. O yüzden Sezer Fenerbahçe'de Abdülkadir Eskişehirspor'da olacaktır.
    co-owner anlaşması ne demek bilmiyorum, bu yüzden italyada o anlaşmalı oyuncuları almıyorum. benim eses başkanın yorumundan anladığım satılırsa gelirin%50sini Fenerbahçe'ye vereceğiz, idi. bu arada benim kaynağım ntv spor. alıntı yaptığım yoruma bakarsanız bonservisinin %50si deniyor, dediğim gibi benim bundan anladığım satıldığı takdirde %50sinin Fenerbahçe'ye verilmesidir. ama ntv spor yanılmış gibi duruyor, çünkü abdülkadir bu durumu yalanlandı. ben ntv spora güvendiğim için kesin konuşmuştum. beni kaynağım yanılmıştı fakat siz de birkaç sayfa önce kaynağınızın kurbanı olmuştunuz. şu yorumla: http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=14915
    bence de fazla uzatmanın manası yok, kesin olmayan olaylar yansımayacakmış zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aziz yıldırım: bilica ve güiza gidecek. yabancı transferi konusunda acele etmiyoruz.

trt1
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

co-owner anlaşması ne demek bilmiyorum, bu yüzden italyada o anlaşmalı oyuncuları almıyorum. benim eses başkanın yorumundan anladığım satılırsa gelirin%50sini Fenerbahçe'ye vereceğiz, idi. bu arada benim kaynağım ntv spor. alıntı yaptığım yoruma bakarsanız bonservisinin %50si deniyor, dediğim gibi benim bundan anladığım satıldığı takdirde %50sinin Fenerbahçe'ye verilmesidir. ama ntv spor yanılmış gibi duruyor, çünkü abdülkadir bu durumu yalanlandı. ben ntv spora güvendiğim için kesin konuşmuştum. beni kaynağım yanılmıştı fakat siz de birkaç sayfa önce kaynağınızın kurbanı olmuştunuz. şu yorumla: http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=14915
    bence de fazla uzatmanın manası yok, kesin olmayan olaylar yansımayacakmış zaten
    Evet başkan aynen öyle dedi. Ama bende Cengiz abinin yorumundan sonra %50sinin satılmayacağını anladım ve zaten sonraki yorumlarımda muhtemelen %50 sonraki satıştan pay alıcaz demek istemiştir dedim. Neyse olmuş bitmiş bir transfer. Bizim başkan akıl oyunları yapıyo bu kadar...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri