1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Gaziantepspor'un Avrupa'daki rakibi FC Minsk oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Gaziantepspor'un Avrupa'daki rakibi FC Minsk oldu

20 Haziran 2011 15:31 | NTVSpor.net
    UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için 3 tur atlaması gereken Gaziantepspor'un UEFA Avrupa Ligi 2'inci Ön Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. Gaziantepspor, Minsk-Olimpik Şüvalan eşleşmesinden tur atlayan tarafla 14 Temmuz'da karşılaşacak.

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi 2'inci Ön Eleme Turu'nda, Minsk ile Olimpik Şüvalan arasında oynanacak eşleşmeden tur atlayan taraf ile karşılaşacak.
    Beyaz Rusya'da Minsk ile Azerbaycan'dan Olimpik Şüvalan arasındaki maçlar 30 Haziran ile 7 Temmuz'da yapılacak.
    Gaziantepspor, Minsk-Olimpik Şüvalan galibinin ilk maçı 14 Temmuz'da deplasmanda ve rövanş maçı da 21 Temmuz'da Gaziantep'te oynanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Olimpik Şüvalan gelsin... Minsk'i sanki bir yerden hatırlıyorum,aşina olduğuna göre demekki o kadar kötü değil.

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Olimpik Şüvalan gelsin... Minsk'i sanki bir yerden hatırlıyorum,aşina olduğuna göre demekki o kadar kötü değil.
    Kötü olmayan bir takımı yenerek geliyorsa Olimpik Şüvalan onlar da tehlikelidir. Bence böyle bakmamak lazım olaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Kötü olmayan bir takımı yenerek geliyorsa Olimpik Şüvalan onlar da tehlikelidir. Bence böyle bakmamak lazım olaya.
    Bilmiyorum sadece aklımda kaldığı için Minsk'i söylemiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Çıkışta olan Beyaz Rusya futbolunun önemli bi temsilcisidir D.Minsk, Azeriler gelsin.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kimin geldiği farketmez, kadrosunu büyük ölçüde koruyan Antep in geçen seneden farklı bir performans göstermeyeceğini umuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Minsk'de Tsigalko var mı hala ? varsa bütün maçlar 10-0 Tsigalko (10)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İnş gruplara kalır tüm temsilcilerimiz avrupada ismimiz daha çok duyulsun yaw

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gaziantepspor her iki takımı da yenebilecek güçte.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Minsk hayırlı olsun diyelim o zaman...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hangisi gelirse gelsin Antep geçer rahatça turu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bursa'dan daha da çok ümitliyim Antep'ten en kötü play-off oynayacaklarını düşünüyorum UEFA Avrupa Ligi'nde...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bende Bursa dan çok Antep ten birşeyler bekliyorum. Umarım ikiside başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Antep'den çok umutluyum bu sezon biraz da kuralarda şanslı olurlarsa çok iyi işler çıkarabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yanlız rakip Dinamo Minsk değil, FC Minsk 2006 yılında kurulmuştur.

http://fcminsk.com/

Antep Play off turuna kadar maçları rahat geçer. Play of turunda işi biraz zor olabilir. Sanırım o turda seri başı olmayacaklar.Bu sene ciddi şekilde puanlar lazım. Bu gidişle 1. olanda eleme yapacak.Bazı ülkeler çıkışa geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tolunay Hoca'ya güveniyorum ben, Play-Off'a kadar rahat ilerleyeceklerdir.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Önümüzdeki yıl tüm Türk takımları Avrupa'ya damga vursun birşey istemem

2. ve 3. ön eleme turlarını güle oynaya geçeriz ama play-off turunda çok ciddi rakiplerimiz olucak Antep'i gruplarda görmek istiyorum elensekde orda 6 maç oynayıp elenelim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

belki de sampiyonlar ligine gidecekti ya da daha az ön eleme oynayacaktı. nasıl olacak şimdi bu ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

işte katsayı denen olay işi zora sokuyor dediğim gibi play-off turunu geçersek bu takım iş yapabilir zaten gruplardada.Bu arada rakipet FC Minsk olacak galiba deplasmanda 1-2 öndeler.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gaziantepspor'un rakibi FC Minsk oldu

7 Temmuz 2011 22:13 | NTVSpor.net
    Gaziantepspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. Azerbaycan'ın Baku takımını eleyene Belarus ekibi FC Minsk oldu.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Gaziantepspor'un rakibi belli oldu. Belarus'un FC Minsk takımı, Azerbaycan ekibi Azal Baku'yü eleyerek temsilcimizin rakibi oldu.
    Bu akşam Torpedo Stadı'nda oynanan maçı 5. dakikada Yevgeniy Loshankov ve 10. dakikada Denis Sascheko'nun golleriyle 2-1 kazanan Belarus ekibi, adını 2. Tur'a yazdırdı. Maçın 66. dakikasında Aleksandr Sachivko'nun kendi kalesine attığı gol ise Azerbaycan temsilcisinin tek sayısı oldu.
    Geçtiğimiz hafta Azerbaycan'da oynanan turun ilk maçında ise, iki takım 1-1 berabere kalmıştı.
    2. Ön Eleme Turu'ndaki ilk maçında rekibi ile 14 Temmuz tarihinde deplasmanda karşılaşacak olan Gaziantepspor, rövanş maçını ise 21 Temmuz tarihinde sahasında oynayacak.

2006'da kurulmuş FC Minsk,bir aksilik çıkmazsa çook rahat geçeriz bu önümüzdeki iki turu.

Mesaj Yetkileri