Eskişehirspor lige yükseldiğinde Ronaldinho'yu getiriyordu. Güvenilecek ya da inanılacak bir haber değil bence.
Eskişehirspor lige yükseldiğinde Ronaldinho'yu getiriyordu. Güvenilecek ya da inanılacak bir haber değil bence.
Nurullah sağlam Ligtv de kendi söledi ama Miy Lincoln nu değil Lincoln Miyi istiyor konuşması şöyle idi.
Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Nurullah Sağlam'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle: "Lincoln'in gelmesi düşük bir olasılık. Menajerler aracılığıyla haber gönderdiğini biliyorum. Lincoln benim tanıdğım bir oyuncu ancak maliyetleri yüksek bir oyuncu Öncelikli düşündüğümiz bir oyuncu değil. Bu transferin çok düşük bir olasılık olduğunu söyleyebilirim. Nobre ile bizzat görüştüm. Nobre ile ilgili anlaşmaya vardık. Nobre'nin Beşiktaş ile problemi var. Beşiktaş'la olan problemlerini çözerse, sorun kalmayacak diye düşünüyorum. Yurt dışında birkaç oyuncu var son aşamasına getirdiğimiz. İlerleyen günlerde bu transferleri gerçekleştiririz. Çok tanıdık isimler değil bunlar."dedi.