1 ile 30 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Eskişehirspor lige yükseldiğinde Ronaldinho'yu getiriyordu. Güvenilecek ya da inanılacak bir haber değil bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Eskişehirspor lige yükseldiğinde Ronaldinho'yu getiriyordu. Güvenilecek ya da inanılacak bir haber değil bence.
    Nurullah sağlam Ligtv de kendi söledi ama Miy Lincoln nu değil Lincoln Miyi istiyor konuşması şöyle idi.

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Nurullah Sağlam'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle: "Lincoln'in gelmesi düşük bir olasılık. Menajerler aracılığıyla haber gönderdiğini biliyorum. Lincoln benim tanıdğım bir oyuncu ancak maliyetleri yüksek bir oyuncu Öncelikli düşündüğümiz bir oyuncu değil. Bu transferin çok düşük bir olasılık olduğunu söyleyebilirim. Nobre ile bizzat görüştüm. Nobre ile ilgili anlaşmaya vardık. Nobre'nin Beşiktaş ile problemi var. Beşiktaş'la olan problemlerini çözerse, sorun kalmayacak diye düşünüyorum. Yurt dışında birkaç oyuncu var son aşamasına getirdiğimiz. İlerleyen günlerde bu transferleri gerçekleştiririz. Çok tanıdık isimler değil bunlar."dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    O Kemal Unakıtan'ın gazıydı. Bunlardada yeni bir bakan var sanırım.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri