Sayfa 495 / 896 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon
14,821 ile 14,850 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut hoca Cristian ve Selçuk için kaliteli demiş. Hadi buyrun cenaze namazına..

Lassana Diarra ile ilgilendik ama...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımının kalitesine güveniyor: "Emekledik, yürüdük ve şimdi koşuya geçme zamanı. Geçtiğimiz sezonun çok üstüne çıkacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, tatile çıkmadan önce son açıklamalarını yaptı. Sabah gazetesinde yer alan Gürcan Bilgiç imzalı röportajda, transferi yüzde 80 tamamladıklarını, geçen sezona göre daha hazır ve yol kat etmiş bir ekip olduklarını belirten genç teknik adam, kadronun hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig için yeterli kalitede olduğunu vurguladı.

ANELKA ÖRNEĞİNİ VERDİ

Camiaya seslenen Aykut Kocaman, "Diğer takımların yaptığı transferlerin veya görüşmelerin taraftarımız üstünde beklenti yaratması çok doğal. Ama ben kadromuzdaki oyuncudan daha iyi değilse, katkısı ondan daha fazla olmayacaksa, oyuncu alınmasından yana değilim. Yine de izlediğimiz, ün sahibi olmasa da bu kaliteye sahip isimler var. Biraz bekleyeceğiz" mesajını gönderdi.

Taraftara Anelka örneğini hatırlatan Kocaman, "Anelka geldiğinde çok umutlandık. Takımı yukarılara taşıyacağına emindik. Ama daha kaliteli oyunculardan kurulu Arsenal, Real Madrid, Liverpool ve Chelsea'de oynadığı futbolu Fenerbahçe'de sergileyemedi. Bir oyuncu ile hiçbir şey bitmiyor. Yani; en iyisini, en kalitelisini de alsanız, eğer iyi bir takım değilseniz bir işe yaramıyor" yorumunu yaptı.

Yol haritasını açıklayan Fenerbahçe Teknik Direktörü, sözlerine şöyle devam etti:

"Şampiyonluğa ulaştığımız süreç, hem takımın hem de benim birbirimizi anladığımız bir dönemi yarattı. Emekledik, yürüdük ve şimdi koşmaya geçmemiz gerekiyor. Daha iyi idmanlar yapacağız, daha iyi çalışacağız, fizik güç olarak geçen sezonun üstüne çıkacağız. Teknik kalitesi yüksek olan bu kadronun, mücadele gücü de yükseldiğinde yine savaşan bir takımı taraftarımıza seyrettireceğiz. Bizim en önemli planımız bu."

Diarra takımdaki dengeleri bozardı

Aykut Kocaman orta sahaya alternatif aradıklarını doğruladı ve Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Real Madrid'in ön liberosu Lass Diarra'nın durumuna açıklık getirdi: "Lass Diarra ile ilgilendik. Ancak 15 milyon Euro bonservis bedeli vardı. Kendisi de yıllık 6 milyon Euro istedi. Bu rakamların aşağıya inmesi de söz konusu olmadı. Diarra'yı alabilirdik ama bu maliyet ile takımdaki tüm dengeler değişecekti. Kulüp olarak bunun tecrübesini daha önce yaşadık. Hiç de iyi olmadı."

'Bu takım Selçuk ile çeyrek final oynadı'

Futbolcularına sahip çıkan teknik direktör Aykut Kocaman, "Selçuk Şahin ve Cristian Baroni çok tartışıldı. Bu takım Selçuk ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadı. Cristian'ın kalitesine de güveniyorum. Orta sahamız yeterli" ifadesini kullandı. Kocaman, "Takip ettiğimiz oyuncular oldu ama kendi oyuncularımızdan daha iyi değillerdi. Eğer gelecek oyuncu fark yaratmayacaksa, böyle bir külfetin altına girmek anlamsız olur" dedi ve Serdar Kesimal, Orhan Şam, Sezer Öztürk ve Emmanuel Emenike transferlerini değerlendirdi: "Hepsi kritik ve alternatif yaratacak oyuncular. Oynattığımız zaman, endişe duymayacağımız kaliteye sahipler."

"Kalitemizi tartışmam"

Fenerbahçe'nin nasıl şampiyonluğa ulaştığını hatırlatan Aykut Kocaman, "Bu takım 17'de 16 yaptı. Müthiş bir performans gösterip gücünü belli etti. İlk 11'de sayacağımız her futbolcu, milli takımda oynuyor. 4-5 tane milli takım kaptanına sahibiz. Fenerbahçe oyuncularının kalitesinden hiç kuşkum yok, bunun tartışılmasına da izin vermem" görüşünü bildirdi. Fenerbahçe'nin teknik patronu, "Önceliğim takımın kalitesinin gelişmesidir, kendi oyuncularımızın büyümesidir. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaksak, önce bunu sağlamalıyız. Transfer yapmak, çok büyük paralar harcamak hiçbir şeyi garanti etmiyor" diyerek sözlerine son verdi.

Sabah
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Beklediğim açıklama buydu işte. Çok bekleriz orta saha transferini biz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

5 sene oldu ısrarla almıyorlar önlibero vallahi bravo bu istikrarlarına
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Selçuk'un futbolu bırakmasını bekliycez belli oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bu açıklamadan transfer yapılmayacağını çıkartmadım ben.Selçuk ve Cristian'a çok kötüler diyemezdi heralde..Ön liberoya transfer yapılacaktır.Elindeki oyuncularında ne kadar önemli olduğunu vurgulamış sadece Aykut Kocaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocanın açıklamaları normal Cristian Selçuk dandik adamlar mı diyecekti ?

"Eğer gelecek oyuncu fark yaratmayacaksa, böyle bir külfetin altına girmek anlamsız olur."

Zaten fark yaratacak oyuncu gelicek.Lig Tv'deki açıklamaları hatırlayın.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

"Orta sahamız yeterli" bu cümle benim midemi bulandırdı.

Xabi Alonso , Senna derken Josico gelmişti 2008'de. Aynı senaryoyu yaşamayız umarım.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Osmanım ya sende her defasında aynı şeyi söyleme yine aynısı gelcek başımıza sonra

Pozitif düşünelim pozitif olsun (:

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben bu durumu hiç anlayamıyorum gerçekten.Forvete oraya buraya gayet sağlam adamlar alınırken bu orta sahaya niye saçma sapan isimler alınıyor anlamıyorum.Bu kadar zor bir iş mi sağlam bir göbek oyuncusu almak

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Osmanım ya sende her defasında aynı şeyi söyleme yine aynısı gelcek başımıza sonra

Pozitif düşünelim pozitif olsun (:
    Orta sahamız yeterli diyor Aykut Hoca ya nası pozitif olayım dostum (:

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe'yi anlayamıyorum gerçekten... Sampdoria küme düştü,FB'de DMC arıyor. Palombo'yu almak hiçmi akıllarına gelmiyor acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Fenerbahçe'yi anlayamıyorum gerçekten... Sampdoria küme düştü,FB'de DMC arıyor. Palombo'yu almak hiçmi akıllarına gelmiyor acaba ?
    Süper olurdu Nedim'im

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"Takip ettiğimiz oyuncular oldu ama kendi oyuncularımızdan daha iyi değillerdi. Eğer gelecek oyuncu fark yaratmayacaksa, böyle bir külfetin altına girmek anlamsız olur"
    Cristian'dan Selçuk'tan seviye olarak daha düşük oyuncuları bulmak için özel bir çaba sergilemek lazım. Biz de zor olanı yapmışız. Alman 3. liginde mi yoksa Fransa 5. liginde mi bakmışız nerde bakmışsak Cristian'dan daha kötüsünü bulmuşuz. :}

İkinci kısım da bu takım Selçuk'la çeyrek final oynadı kısmı. Tamam o kadroyla çeyrek final oynandı da niye Maldonado'ya teneke bağlayıp yolladık o zaman ? Chelsea'yi 2-1 devirirken kadroda Maldonado vardı. Takım kimyası önemli, sezonun 2. yarısında 16 maçı kazanırken elimizde Selçuk ve Cristian vardı; bunların hepsi kabul. Ancak elinde bir ortasaha transferiyle son yılların kusursuz takımını yaratma fırsatı varken bunu ters tepmemek lazım. Alex'in önüne PVH'den sonra Niang'a kadar geçen 4 yıllık süreçte forvet koyamadık. Alex'in 4 yılını Kezman ve Güiza ile çaldık. Belki Niang gibi bir forvetimiz olsaydı Alex'in asist sayısı şimdi 2 katı olabilirdi. Aynı şekilde Aurelio'dan sonra doğru düzgün bir defansif ortasaha alamıyoruz. Nerde tutmayacak adam varsa getirip oynatıyoruz. Sonra adam oyuna girdikten sonra sessiz sedasız sahanın diğer tarafından çıkıp evine gidiyor. Geleceğim nokta; Alex'in 4 senesini çaldık bari Emre'nin şu güzel yıllarını çalmayalım. Adam ortasahada tek başına oynamaktan bir gün hastanelik olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aykut Kocaman doğru söylemiş beni almaya çalışıyolardı orta sahaya. Baktılarki Selçuk Baroni benden daha iyi vazgeçtiler hemen.
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bizimkiler Mustafa Sarp'ı ikna edememişler bunun yanı sıra Barış'ıda Trabzona kaptırınca tek alternatif Ayhan kaldı işte. Oda gelmezse bu saatten sonra Selçukla Baron'i kalsın napalım

selçuk'u beğenmemenizin nedenini anlamadım, adam defansif anlamda kusursuz. skora öyle veya böyle katkı yapıyor. boyu uzun hava toplarına hakim oluyor. zaten hücum anlamında iyi olsa müthiş bir oyuncu olacak. ayrıca defansın açıklarını çok iyi kapatabiliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı hoca yıllardır forvet bulamazken Niang'ı getirdi.Stoch,Dia gibi genç adamları getirdi stoper sorununu kaldırdı daha kampa haftalar var transfer yapılır.Geçen sene de Bilica'yı övmüştü Yobo'yu almıştık.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Süper olurdu Nedim'im
    Diyorum ya Osman'ım. Bi de adamlar küme düşmüş,gitmek isteyen yıldız oyuncularına kolaylık sağlamak zorundalar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

cristian'ın satıldığı söyleniyor.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Diyorum ya Osman'ım. Bi de adamlar küme düşmüş,gitmek isteyen yıldız oyuncularına kolaylık sağlamak zorundalar...

acaba palombo gibi simge bir oyuncu sampdoria'yı bırakır mı? ancak borçlarından dolayı satmak isterlerse palombo razı olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    cristian'ın satıldığı söyleniyor.
    Kaynak kim ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

tribundergi: AS: Barcelona başkanı Rosell, Fenerbahçe'li Andre Santos'u transfer etmek için çalışmalarına devam ediyor. http://goo.gl/B4bA2

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe'ye dev rakipler
    Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan Toulouse'un 21 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Moussa Sissoko için dev takımlar devreye girdi.

21 Haziran 2011 Salı - 17:52
    Sporx.com dış haberler

İçinde bulunduğumuz transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başlayan ve bu doğrultuda Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen Mali asıllı Fransız orta saha oyuncusu Sissoko'yu da transfer hedeflerine alan Fenerbahçe'ye bu transferde önemli rakipler çıktı.

L'equipe'in haberine göre genç orta saha oyuncusu için Liverpool, Arsenal ve Manchester City takımları devreye girerken oyuncunun takımıyla 2013'e kadar mukavalesi bulunuyor.

Genç orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon ligde 36 kez forma giyerken 5 kez de rakip fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Cristian'dan Selçuk'tan seviye olarak daha düşük oyuncuları bulmak için özel bir çaba sergilemek lazım. Biz de zor olanı yapmışız. Alman 3. liginde mi yoksa Fransa 5. liginde mi bakmışız nerde bakmışsak Cristian'dan daha kötüsünü bulmuşuz. :}

İkinci kısım da bu takım Selçuk'la çeyrek final oynadı kısmı. Tamam o kadroyla çeyrek final oynandı da niye Maldonado'ya teneke bağlayıp yolladık o zaman ? Chelsea'yi 2-1 devirirken kadroda Maldonado vardı. Takım kimyası önemli, sezonun 2. yarısında 16 maçı kazanırken elimizde Selçuk ve Cristian vardı; bunların hepsi kabul. Ancak elinde bir ortasaha transferiyle son yılların kusursuz takımını yaratma fırsatı varken bunu ters tepmemek lazım. Alex'in önüne PVH'den sonra Niang'a kadar geçen 4 yıllık süreçte forvet koyamadık. Alex'in 4 yılını Kezman ve Güiza ile çaldık. Belki Niang gibi bir forvetimiz olsaydı Alex'in asist sayısı şimdi 2 katı olabilirdi. Aynı şekilde Aurelio'dan sonra doğru düzgün bir defansif ortasaha alamıyoruz. Nerde tutmayacak adam varsa getirip oynatıyoruz. Sonra adam oyuna girdikten sonra sessiz sedasız sahanın diğer tarafından çıkıp evine gidiyor. Geleceğim nokta; Alex'in 4 senesini çaldık bari Emre'nin şu güzel yıllarını çalmayalım. Adam ortasahada tek başına oynamaktan bir gün hastanelik olacak.
    Genel itibariyle katılıyorum ama Alex'in de o dönemde kendinden daha flash isimlere yerinde ve zamanında pas verme konusunda bir cimriliği olduğunu inkar edemeyiz. Anelka ile birlikte oynadıkları maçlarda -Anelka bir ara gerçekten oynamaya heveslenmişti- nasıl el birliği ile onu takımdan soğuttuklarını dikkatli izleyen herkes bilir. Alex'in öncelikli tercihi daima Nobre ve Deivid gibi kendisinden daha az popüler olan forvetlerle oynamak oldu. Nobre'nin Schalke maçında atmadığı pasın bireysel bir bencillik olduğunu düşünmek aşırı bir iyimserlik olur. Takım içinde belli bir grubun ortak tavrıydı ve o grubun lideri Alex'ti. Çünkü sezon içinde Anelka'ya "zamanında" atılmayan onlarca pas gördük. Şimdi olsa yapar mıydı? Sanmam. Yıllar onu da olgunlaştırdı. Ama o günler malesef öyleydi. Kendisinden daha popüler isimlere tahammül edemiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yahu durun hemen ne bu karamsarlık. Aykut hocanın ilk tercihi takımı güçlendirmekti. Şimdide AS oyunculara yüklenecektir. Kamp başlasın bakalım. Kim gelecek, kim gidecek görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Her sene burda hemen karamsar olmayalım diyoruz ve ön libero gelmiyo.Bu sene hızlıca giriştik transfere önliberoyu da bir an önce beklememiz hakkımız bana kalırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu takıma önlibero olarak Yiğit İncedemir bile alınsa fark yaratır,o derece önliberolarımız var.

Selçuk sadece ofansif anlamda sıkıntılı değil,topu oyuna sokarken en kötü tercih hangisiyse onu seçen bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk defansif anlamda da bence iyi oyuncu değil bir kere kötü pozisyon alıyor bu adam he mücadele etmeye çalışıyordur ona bir şey diyemem ama defansif anlam da tek artısı uzun boylu olması. Selçuk zaten bu takım da attığı goller ile duran bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Selçuğun defansif anlamda yaptığı tek şey stoperlerin arasında durmak, başka hiç bir şey değil. Selçuk ne zaman rakibe dalsa direk faul. Arasıra süpriz golleri oluyor sadece o artisi var baska hiç bir şey yok

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yönetimin yaptığı şu saçma transfer politikasını anlayamıyorum. Bu seneki için değil geçen seneler için konuşuyorum. Her mevkiye güzel adamlar alıp önlibero transferinin yapmama inadı yaparak takımı mahvettiler. Gidip Josico Maldonado gibi neidiğü belirsiz adamları toplayıp fiyasko yaşattılar bu senede hocamız belkide istemeyerek ortasahamız yeterli deme gafletinde bulundu. 0rta sahamızın Tr Ligi için bile kıtkanaat yeterli olduğunu ve hatta bazen kişilerin durumuna göre yetersiz konumuna düştüğünü cümle alem biliyor. Heleki bomba gibi takımların olduğu bir çok atletik oyuncunun oynadığı ve bizim orta sahayı 2 top ile darmadağın edebilecek takımlara karşı yarışacağımız bir kulvardayken çıkıpta o iyi bu iyi yeterli demek bizlere yalancı meme vermektir. Kimse bu saatten sonra yutmaz. Şampiyon olduk tamamda gerçekleride konuşmak gerekiyor.

Bu politika; Aracına zorunlu çocuk koltuğu alırken en kıytırık en ucuzunu alıp kar ettim sanmak gibi. Halbuki o koltukta senin çocuğun oturacak. Belki para olarak kar ediyorsun ama işin özüne bakınca her zaman riskli olan senin çocuğun oluyor. O nedenle dünyadaki tek önliberö Diarrada olmadığına göre başka kaliteli alternatiflere yönelip işi bir an önce bitirmeliler. Yoksa isyan ederiz artık. Yeter valla..

Mesaj Yetkileri