Sayfa 550 / 1204 İlkİlk ... 504505005405485495505515525606006501050 ... SonSon
16,471 ile 16,500 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Selçuk İnan.
    Onu yazarken aklımdaydı zaten. Başka?
    Bu takım bir tek Arda'nın ayağına bakıyor. Bir de kısmen Baros. Arda sakatlanınca takım zaten bitiyor. Selçuk sakatlansa yine Sarp'a talim Kaldı ki takımda başka kim var 4-2-3-1 için? Ceyhun'u mu koyacağız? Hani Culio Selçuk için bence alternatif olabilir (yabancı sınırına takılmazsa). Peki ya diğer mevki (MC) ? Bize ne yahu Drogba'dan Baros/Elmander/Stancu/Pino varken şu anda?

Mesela orta sahada BAM varken ileri üçlümüz Ronaldo Messi Drogba olsa ne olurdu ki sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

"Takımın 5 senedir bir MC'si olmadı."

Ben de biliyorum öyle olduğunu fakat yazdığınız başka.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    2.2 + 2.2 = 4.6 eder. 2 milyonda bonservis 4.6 + 2 = 6.6 maç başı alacağı 2 senelik parayla 7 milyon euro. Adam 33 yaşında. 2 sene oynarsa adamın yıllık maliyeti 3.5 milyon euro. Fazla gibi geldi... Yinede Galatasaraya Türk futboluna hayırlı olsun. Bu arada senede en az 3 maç oynamaz kırmızı görmekten
    2.2 + 2.2 = 4.6 ??

Başka sorum yok Hakim Bey..

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Bence Ujfalusiyle Servet beraber oynarlarsa durum vahim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Orta saha'ya Muntari veya Kallström gelirse çok çok iyi olur Forvete eminim Forlan veya Drogba'dan biri gelcektir.Kaleye ise çok farklı düşünüyorum ; Keşke Karcemarskas'ı alsak

Not:Sabri sakatlanınca sağ bek Serkan'a kalıyor.Serkan yerine daha iyi bir alternatif alınabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ujfalusi sağ bek oynuyordu ATM de.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ujfalusi,Galatasaray'a stoper oynamak için geldi bence.Neill'de yapıldığı gibi sağ bek de oynuyor deyip geçilmemeli.Sağ beke bir alternatif şart.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera, Muntari, Reyes, Drogba gelirse eğer hakikatten feci kadromuz olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nerden nereye
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Nerden nereye
    Gerçekten de öyle.

İnşallah böyle bir kadromuz olur. Her ne kadar Necati'yi sevmesem de iyi bir alternatif olur. Bir önceki yaptıklarından dersini aldığını umuyorum. İlgileniyoruz zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Usta yapmayın bu takım delik deşik olur, fm gibi düşünmeyelim Arda'lı sol kanat hadi neyse de, Reyes'li sağ kanatla 4-4-2 olmaz. Ayrıca Gökhan ve Semih yedekleriyle yola çıkarsak çok sıkıntı çekebiliriz.. Keza Serkan kurtuluş da öyle. Gerçi Türkiye'den transfer yapmak zor oluyor ama yapacak bir şey yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen bu takım delik deşik olur Hadi Sivas, Karabük falan yeneriz belki de Kayseri, Antep 3'ler Fener'de tarih yazar 6'da bitsin diye dua ederiz
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Baros'u forvetten çıkarıp bir tane Dmc koyarsak oraya çok iyi bir taktik olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Çok klasik olacak ama Galatasaray a bir ofansif orta saha lazım Selçuk a da Trabzondaki orta sahaya benzer bir orta saha oluşturmak lazım. Milli maçta benim gördüğüm kadarıyla Selçuk-Emre ve önlerinde Mehmet Ekici orta sahasın çok daha iyi olacaktı. Aynı şekilde Trabzon da da Selçuk-Colman ve önlerinde Jaja ile oynuyorlardı. Berk in ikinci kadrosundaki Elmander yerine biraz daha geri gelebilen bir oyuncu alınırsa -gerçi Elmander i tam bilmiyorum ama daha çok santrafor deniliyor- ya da biraz daha orta saha gibi oynayabilen bir oyuncu alınırsa çok daha iyi olacaktır.

Ben nedense Selçuk-Culio-Amc şekline bir orta sahanın daha etkili olacağını düşünüyorum.

sakary Ali Misafir

FLAŞ FLAŞ FLAŞ! France Football'un yaptığı habere göre Galatasaray, Fiorentina'nın kalecisi Sebastian Frey ile ciddi şekilde ilgileniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Frey de gelirse savunma hattımız ciddi derecede psikopat olur

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Frey de gelirse savunma hattımız ciddi derecede psikopat olur
    Çok hayalperestin kardeşim ciddi derecede gedikler verir bu savunma maçın adamı da frey olur.Fatih Terim bu kadroya imza atarsa hayatının en büyük hatalarından birini daha yapar.Gazetelerde haber çıkıyor sanki oyuncu gelmiş gibi seviniliyor(forlan seferinde bende dahil).Fenerbahçe-Trabzon kampı başlattı transferleri de yüzde 90 bitti Beşiktaş keza öyle.Bana felaket tellallığı yapma diyordunuz ama benim düşündüğüm gibi gidiyor.Bundan sonra 2 yabancı daha gelir.Drogba ya da Forlan gelmez bu takıma zaten gerekli yerlere oyuncu alınmıyor forvette lazım ama sanki bir forvet alınca iş bitecek.Önce bir ortasaha oyun kurucunu al ona göre takım kur.Başkan sınıfta kaldı.Bence forvet peşinde koşacaklarına Forlan'a 12 milyon vereceğine Kallstrom'e o paraya yakın bir ücret teklif etseler gelir.Yanlış üstüne yanlış yapılıyor.Ujfalusi transferinden de memnun değilim.Şu an Antep'in kadrosu falan bizden çok çok iyi.Bursa-trabzon-beşiktaş-fenerbahçe-antep bu takımlar ilk 5 olur bu sezon biz nerede oluruz bilemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Default Fatih Terim'den Transfer Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; Aimar, Saviola ve Postiga gibi isimlerin hiçbiriyle ilgilenmediklerini açıkladı.Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim, Pablo Aimar, Javier Saviola, Helder Postiga gibi yıldızların herhangi biriyle ilgilenmediklerini açıklarken, eski öğrencisi Nuno Gomes'e ise açık kapı bıraktı.

Aloba'ya konşan Fatih Terim, son dönemlerde Diego Forlan'ın yerine düşünülen diğer yıldızlardan hiçbiriyle ilgilenmediklerini söylerken, "Bunların hiçbiri doğru değil. Aimar, Saviola, Postiga... Bu oyuncularla ilgilenmiyoruz. Hiçbiri Galatasaray'a gelmeyecek." şeklinde konuştu.

Fiorentina'yı çalıştırırken öğrencisi olan Nuno Gomes'e de değinen Terim, "Nuno Gomes her zaman çalıştığım en önemli oyunculardan biri olmuştur. Ona hep güven duydum." ifadesini kullanırken, kendisini transfer etmek isteyip istemeyeceği yönündeki soruya ise cevap vermekten kaçındı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımın hücum oyuncuları iyi olacak gibi ancak defans hattı bana görede baya sıkıntılı.Adam gibi beklerimiz yok.Hakan-Çağlar-Sabri-Serkan. 4 adamı topla bir tane adam gibi bek çıkmaz.Bana kalırsa Servet'le bile yola çıkmamalıyız.Savunmaya ciddi takviyeler şart.Yoksa Forlan-Drogba'yı getirsen nolcak.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Çok hayalperestin kardeşim ciddi derecede gedikler verir bu savunma maçın adamı da frey olur.Fatih Terim bu kadroya imza atarsa hayatının en büyük hatalarından birini daha yapar.Gazetelerde haber çıkıyor sanki oyuncu gelmiş gibi seviniliyor(forlan seferinde bende dahil).Fenerbahçe-Trabzon kampı başlattı transferleri de yüzde 90 bitti Beşiktaş keza öyle.Bana felaket tellallığı yapma diyordunuz ama benim düşündüğüm gibi gidiyor.Bundan sonra 2 yabancı daha gelir.Drogba ya da Forlan gelmez bu takıma zaten gerekli yerlere oyuncu alınmıyor forvette lazım ama sanki bir forvet alınca iş bitecek.Önce bir ortasaha oyun kurucunu al ona göre takım kur.Başkan sınıfta kaldı.Bence forvet peşinde koşacaklarına Forlan'a 12 milyon vereceğine Kallstrom'e o paraya yakın bir ücret teklif etseler gelir.Yanlış üstüne yanlış yapılıyor.Ujfalusi transferinden de memnun değilim.Şu an Antep'in kadrosu falan bizden çok çok iyi.Bursa-trabzon-beşiktaş-fenerbahçe-antep bu takımlar ilk 5 olur bu sezon biz nerede oluruz bilemiyorum.
    Kardeşim,iyi güzel haklısın da bu takımlar arasında en çok yapılanmaya bizim ihtiyacımız vardı.Elimizde para varken en iyilerini alalım istiyoruz.Oyun kurucu olarak Selçuk İnan var,defansif savaşçı bir orta saha lazım yoksa Selçuk yedek kalır.Elimizde çok iyi bir Türk oyun kurucu varken gerek yok yabancıya.Ujfalusi şu an en az Yobo ve Lugano kadar kaliteli bir stoper böyle düşünenlerin hepsini de yanıltacak.Gaziantep'in de bizden kaliteli kadrosu falan olduğunu düşünmüyorum şu anki transferlerle bile

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Kardeşim,iyi güzel haklısın da bu takımlar arasında en çok yapılanmaya bizim ihtiyacımız vardı.Elimizde para varken en iyilerini alalım istiyoruz.Oyun kurucu olarak Selçuk İnan var,defansif savaşçı bir orta saha lazım yoksa Selçuk yedek kalır.Elimizde çok iyi bir Türk oyun kurucu varken gerek yok yabancıya.Ujfalusi şu an en az Yobo ve Lugano kadar kaliteli bir stoper böyle düşünenlerin hepsini de yanıltacak.Gaziantep'in de bizden kaliteli kadrosu falan olduğunu düşünmüyorum şu anki transferlerle bile
    Fatih Terim takımı rakip sahaya yıkmak isteyecek sence kontra oynayan takımlara karşı bu savunma hattı ne yapar.Bence oyun kurucu olarak Selçuk yeterli değil sakatlanırsa ne olacak yine Culio mu olacak oyun kurucu.Ayrıca asist yapabilecek bir kadro olmadıktan sonra İbrahimovic gelse ne fayda.Bence Cana-Selçuk-Kallstrom (yada Kallstrom ayarında bir oyuncu) olmalı ortasaha.

Ujfalusi şu an en az Yobo ve Lugano kadar kaliteli bir stoper böyle düşünenlerin hepsini de yanıltacak.
    Ben kalitesiz oyuncu demiyorum kardeşim ya ben anlatamıyorum ya da anlamak istemiyorsunuz.Servet 1.92 m boyu -Ujfalusi Boy: 1.85 m Hakan Balta BOY: 176 cm hızlı bir forvet kontra yakalarsa sence ne olur? 2 seçenek var adamı yakalayamayacaklar veyahut tekmeyi basacaklar ya kırmızı ya sarı.Sadece Türkiye ligi oynayacağımızı düşünürsek ve ligin en azından 9-10 takımının bize karşı kontra atak futbol oynayacağını düşünürsek durum vahim.Yoksa Ujfalusi iyidir kötüdür o ayrı mesele.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok hayalperestin kardeşim ciddi derecede gedikler verir bu savunma maçın adamı da frey olur.
    Psikopat derken karakter anlamında demiştim zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende diyorum ki,Muntari'yi alalım orta sahaya zaten duvar örmüş kadar oluruz Türkiye liginde.Ujfalusi'nin Neill'den farkı devamlılığı olmasıdır.Senede 30 küsür maç oynayan bir adam Ujfalusi.Mücadeleyi bırakmayan,adama yapışan ve top kapmada çok başarılı bir oyuncu.Tek zaafı hızı onu da savunmayı biraz geride kurarız olur biter.Muntari oyun kuramıyor ama o da top kapmada çok başarılı biri.Yanına iyi bir oyun kurucuyla gerçekten müthiş olur.Zaten o topu biz ileride oynadık mı alacağımız oyuncularla fark yaratırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2008'de şampiyon olduğumuzda bu takımın defansındaki tek eksik Song'du.O yıl ligin en az gol yiyen takımı olmuştuk.Ama artık farklı.İyi bir alternatif yok elimizde.Sol bekler idare edebilir ama sağ beke iyi bir alternatif lazım.Ayrıca stoper'de gerekiyor yine.Ujfalusi ile bitmiyor.Son 3 yıldır ne çektiysek stoperlerden beklerden çektik.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Psikopat derken karakter anlamında demiştim zaten
    Psikopatlığın sonu belli 4 kırmızı kart skor 6-0

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yöneticilerin açıklamalarından yola çıkarak, 10 gün içinde transferi kapatmamızı bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç 4-0 olduktan sonra bir oyuncu kırmızı kart görür 3-0 yeniliriz merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano da psikopat ona bakarsak, böyle birşey oluyor mu? Hayır. Bu ülkede ne adamlar stoper oynuyor öyle veya böyle, senelerini Atletico Madrid'de geçirmiş Ujfalusi mi oynayamayacak. Adnan Polat yönetimi size çok zarar vermiş mental olarak bana kalırsa. Bu kadar karamsar olmamak lazım. Evet, takımı göklere çıkarmayalım ama sabredip destek verelim. Doğrusu da bu. Daha bismillah sezon başlamadan astınız adamları.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bende diyorum ki,Muntari'yi alalım orta sahaya zaten duvar örmüş kadar oluruz Türkiye liginde.Ujfalusi'nin Neill'den farkı devamlılığı olmasıdır.Senede 30 küsür maç oynayan bir adam Ujfalusi.Mücadeleyi bırakmayan,adama yapışan ve top kapmada çok başarılı bir oyuncu.Tek zaafı hızı onu da savunmayı biraz geride kurarız olur biter.Muntari oyun kuramıyor ama o da top kapmada çok başarılı biri.Yanına iyi bir oyun kurucuyla gerçekten müthiş olur.Zaten o topu biz ileride oynadık mı alacağımız oyuncularla fark yaratırız diye düşünüyorum.
    Kaleci 1-Savunma-1 Forvet-2 Sağ kanat-1 Ortasaha -1 6 yabancı oyanatabileceğimizi düşünürsek alacağımız ortasaha oyuncusunun en kalitesi olması lazım.Muntari iş yapar mı sanmıyorum bence daha iyisi olmalı.Ayrıca şimdi düşündüm de Beşiktaşlıların yaptığı hesaplamaları yapacaz sanırım bu sene şu çıksa şu girer mi ki dur bir sayalım kaç yabancı var ?

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Lugano da psikopat ona bakarsak, böyle birşey oluyor mu? Hayır. Bu ülkede ne adamlar stoper oynuyor öyle veya böyle, senelerini Atletico Madrid'de geçirmiş Ujfalusi mi oynayamayacak. Adnan Polat yönetimi size çok zarar vermiş mental olarak bana kalırsa. Bu kadar karamsar olmamak lazım. Evet, takımı göklere çıkarmayalım ama sabredip destek verelim. Doğrusu da bu. Daha bismillah sezon başlamadan astınız adamları.
    Fenerbahçe'de 20 yıldır böyle bir adam hep olmuştur ve en az kırmızı kart gören oyunculardandır.Anlayan anlamıştır herhalde.

Mesaj Yetkileri