Sayfa 553 / 1204 İlkİlk ... 534535035435515525535545555636036531053 ... SonSon
16,561 ile 16,590 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Forlan da patlar, seziyorum, hissediyorum. Yakındır. Necati ve İbrahim Akın'ı alırız artık Reyes ve Forlan yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine yetişmeyek transferler kampa bu gidişle. Konuşmak için erken, ben de konuşmak istemiyorum ama şu son gelişme beni karamsarlığa itiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bence reyes gelecek ama forlan; ı-ıh.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Forlan'ı hiç konuşmaya gerek yok, gelmesi çok düşük ihtimal..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim bildiğim Marca Real'in hemen hemen resmi gazetesi gibi ama ATM için aynı şeyler geçerli değilir.

Bence de Reyes gelecek Galatasaray'a ama Forlan gelmez diye düşünüyorum gelirsede 5-6 M € gelir senede ki bu da takım içinde ki dengeleri bozar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yönetim yanlış yaptı, erken bildirdi KAP'a. Alırız diye düşündüler ama öyle kolay değil işte, ders olsun bu durum onlara. Ersan transferinden sonra ikinci olay oldu bu, o zamanda sanki almışız gibi çıktı Albayrak alırsak 10 sene rahat ederiz falan gibisinden konuştu. Bence bu yönetimin, transfer işleri ile ilgilenenlerin Haldun Üstünel'den ders alması lazım, kimse bilmiyordu kimin geleceğini. Şimdi ise adamla konuşmadan ismini söylüyorlar, haliyle beklenti artıyor. Şimdi Reyes olmadı, Forlan da yaş, Drogba zaten ütopik daha da zor. Bu adamların isimleri söylendi bizzat başkan tarafından, bu mevkilere yapılacak başka oyuncu transferleri gölgede kalacak, belki bu kadar üst düzey isimler olmayacak ama faydalı olacak olsalar bile insanlara yetmeyecek. Gol kaçırdığında işte alacaktık Forlan'ı çatır çatır atacaktı muhabbetleri dönecek buna eminim.

Ben bunları yazarken Ali Dürüst bize resmi bildirim olmadı demiş, arkadaş adamlar dünyaya duyurdu sen uyuyorsun resmen. Çok amatörce işler yapıyorlar, böyle kurumsal yapı mı olur yahu ? Birazdan Albayrak çıkar taraftar rahat olsun A. Madrid'in sitesi hacklenmiş der.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak abi yönetim KAP'a aldık diye bildirmedi ki görüşmeye başlandı diye bildirdi, sıkıntı yok o yüzden
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir de Forlan geliyomuş Reyes gelmiyomuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yalnız ATM'nin site hacklenmiş galiba cidden siteye girilemiyor şu anda. site düzelince açıklama kalkacak diyenler var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Burak abi yönetim KAP'a aldık diye bildirmedi ki görüşmeye başlandı diye bildirdi, sıkıntı yok o yüzden
    Orasını bende biliyorum da, KAP'a bildirme nedenleri, Başkan ve yanındakilerin Madrid'e gidişi, dönüşte açıklama yapması. Yoksa normalde hem kulüp hem oyuncu ile anlaştıktan sonra bildirim yapıyorlar. Tabii birisi çıkıp isim vermezsa, aldık demezse. Bizim bu yönetimin ayarı yok ki, her haltı söylüyorlar. Mesela KAP için örnek Beşiktaş'ın Pektemek transferi, kulüp ile görüşmelere başladık dediler, en fazla 30 dakika içinde oyuncu için de bildirim yaptılar. Yani KAP olayı işin formalitesi aslında.

Nesil
    2006
    Yer

plase luis fabiano diye duydum. ne kadar doğruysa...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha tecrübesiz bunlar, öğrenecekler bu işi Ama duyumcular hatta büyük medya şirketleri falan hepsi sürekli patlıyor kimseye güven kalmadı artık bende Açıklama da aynen duruyor ATM'nin sitesinde

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ünal aysal bu olayla karizmayı çizdirdi kanımca

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Asıl komedi Reyes Galatasaray'da diye Galatasaray.org'dan açıklama gelirse olur. İşte o zaman medya darma duman olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Siteye giriyor fakat o haberin linkine girmiyor acaba kalktı mı haber ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Asıl komedi Reyes Galatasaray'da diye Galatasaray.org'dan açıklama gelirse olur. İşte o zaman medya darma duman olur
    Kafan çok karışmış Özgür. Ne diyorsun yahu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

A. Albayrak: Elmander gibi bir yıldız nerden baksanız 15 milyon avro civarındadır. Bu nedenle transfere damgamızı vurduğumuzu söyleyebilirim

Hedefler küçülüyor.

Nesil
    2006
    Yer

az söylemiş. bence elmander gibi bir adamın 30 milyondan aşağı alamazsınız bonservisini. ama bedavaya bırakabilirsiniz onda problem yok (!!)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    az söylemiş. bence elmander gibi bir adamın 30 milyondan aşağı alamazsınız bonservisini. ama bedavaya bırakabilirsiniz onda problem yok (!!)
    Abartmış olduğu bir gerçek, yalnız şu da var ki, Elmader kalitesinde bir orta saha, sağ kanat, kaleci ve stoper(hala istiyorum evet) alırsak, takım gayet iyi olur bence. Fazla uçmaya gerek yok. Yok Drogba'ymış, yok Forlan'mış, yok Reyes'miş. Vallahi hiç istemiyorum ya bu adamların gelmesini.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamalarla inanılmaz antipatik oluyor, bir Beşiktaşlı olarak ben bile çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Ersan için söylediklerinden sonra Elmander için konuştukları da gereksiz ve saçma. Sanki 'Reyes ve Forlan olmayacak, tepki çekmeyelim bari taraftarın ağzına bir parmak bal çalalım' düşüncesiyle konuşuyor gibi geldi bana. Gerçekten de, Haldun Üstünel'den biraz işi öğrenmeleri lazım, hatta biraz değil baya bir öğrenmeleri lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hadi kulübün twitter adresini Haldun Üstünel göreve diye bombardımana tutalım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forlan ve Drogba'da sıcak gelişmeler!

16:18 | 21 Haziran 2011
    Galatasaray dış transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, dünya yıldızı iki oyuncu, Forlan ve Drogba konusunda çok önemli gelişmeler yaşandı.

Lig TV'nin haberine göre; Forlan'ın "3 yıllık sözleşme isterim ve yıllık da 7 milyon euro verirseniz gelirim" demesinin ardından, Galatasaray yönetiminin Uruguaylı oyuncunun transferinden vazgeçtiği öğrenildi.

Forlan ile ilgili bu gelişme yaşanırken, bir süredir konuşulan Drogba'da da önemli yol katedildiği belirlendi.

Drogba ve menajerinin dün Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'u telefonla arayarak "Biz Chelsea ile anlaşamadık. Eğer teklifiniz geçerliyse ve ortak bir noktada buluşursak, gelmeye hazırız" dedikleri ifade edildi.

Drogba'nın da Bülent Tulun ile bir süre konuştuğu ve Galatasaray'a gelmek istediğini söylediği belirtilirken, Fildişi Sahilli oyuncunun menajerinin ayrıca "Drogba yıllık ücretinin dışında İngiltere'de reklamlardan ve sponsorlardan en az 2 milyon euro kazanıyor. Şartlarınızı bize en kısa zamanda bildirin ve bu işi noktalayalım" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Sarı-kırmızılılarda ön anlaşma yapılan Atletico Madrid'li Reyes'in de haftasonuna kadar İstanbul'da olacağı ve yıllık 3 milyon euro karşılığında sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Bu arada Lorik Cana'nın, Lazio kalecisi Muslera'ya karşılık, İtalyan kulübüne takasını kabul ettiği öğrenildi.

Öte yandan İngiliz basını bu sezonu Sunderland'de kiralık olarak tamamlayan Muntari'nin Galatasaray'a gidişinin çok yakın olduğunu, Interli oyuncunun da bu transfere sıcak baktığını yazdı.

Kaynak: Milliyet.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Atletico Madrid'in resmi sitesinde öyle bir haber göremiyorum.(Reyes'le ilgili)

Edit:Şimdi gördüm
    Last edited by europeanconquer : 21.Haziran.2011 at 23:58
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Muntari , Drogba ve Muslera gelsin transferi kapatalım. Reyes'te gelirse hayır demem tabi .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal hiç bir zaman Forlan ve Reyes hakkında kesin konuşmadı.En büyük hatası uçaktan indiğinde açıklama yapmasıydı.Basına bu kozu verdi.Başta ntvspor olmak üzere medya resmen adamları Galatasaray'lı yaptı.Bizde taraftar olarak Forlan ve Reyes'i kadromuzda gibi gördük.Transfer olacağı kesin ancak bunlar 1 haftadamı olur yoksa 4-5 hafta sonramı olur belli değil.Kesin olan şu ki 10 gün içinde felan gideceklerin ve geleceklerin belli olmas lazım.Lige takımın birbirini tanıyarak girmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTVSpor bu transfer doneminde yaptigi neredeyse 10 haberden 4unde filan yanildi. Onlarin da revizyona gitmesi lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Reyes Galatasaray için iyi bir transfer olabilirdi ancak alınamadığında da büyük üzüntüye sebebiyet verebilecek bir oyuncu değil. Birçok önemli takımda forma giydi ama bu takımlar için yeterli istikrarı sağlayamadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

g.dos santosu alsınlar işte reyes olmadıysa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazi yerlerde Ali Durust'un gorusmeler suruyor dedigini ve Atl. Madrid'in bu aciklamasina anlam veremedigini soyledigi geciyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bazi yerlerde Ali Durust'un gorusmeler suruyor dedigini ve Atl. Madrid'in bu aciklamasina anlam veremedigini soyledigi geciyor.
    evet yani bugün gelmesi beklenen reyes in bir anda taraf değiştirip takımda kalması sizce de garip değilmi

Mesaj Yetkileri