1 ile 30 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Real Madrid, Neymar ile anlaştı

22 Haziran 2011 10:50 | NTVSpor.net
    Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin imza attırmak istediği Neymar için Real Madrid kesenin ağzını açtı. "Dünyanın en iyisi olmak için Avrupa önemli" diyen Neymar, eflatun beyazlılar ile anlaştı. Real Madrid de Santos ile masaya oturuyor.

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi, Avrupa'nın birçok büyük kulübünün peşinden koştuğu Neymar'ın, eflatun beyazlılarla anlaştığını yazdı. Gazeteye göre, Santos kulübü ile yapılacak pazarlıklarla sorun çıkmaması halinde, Neymar gelecek 6 sezon Real Madrid formasını giyecek.

Santos'un 19 yaşındaki golcüsü Neymar, geçen sezondan bu yana Avrupa'nın önemli kulüplerinin transfer listesinde başı çekiyor. İspanyol Marca gazetesi, Chelsea ve Manchester City'nin de peşinde koştuğu Neymar'ın, Real Madrid'de karar kıldığını yazdı. Marca'ya göre Brezilyalı yıldız, eflatun beyazlıların 6 yıllık kontrat önerisini kabul etti. Gazete, Neymar'a yıllık 5 milyon euronun yanısıra, atacağı her gol için özel prim verileceğini yazdı.
    Oyuncu ile anlaşan Real Madrid yönetimi, Santos ile Penarol'u karşı karşıya getirecek Libertadores Kupası finali rövanş maçının ardından, Santos ile masaya oturacak. Santos, Neymar'ın sözleşme fesih bedelini daha önce 45 milyon euro olarak belirlemişti.
    Neymar geçtiğimiz günlerde, "Dünyanın en iyi futbolcusu olmak için Avrupa'da oynamaya gerek yok" sözleriyle Messi'ye göndermede bulunmuş ve şu anda en iyi futbolcunun kendisi olduğunu öne sürmüştü. Arjantinli futbol efsanesi Maradona bu sözler üzerine, "Neymar da Pele gibi terbiyesiz. Şu anda dünya üzerindeki hiçbir futbolcu Messi ile kıyaslanamaz" demişti.

Real baya güçlendi Jose bu takımı adam edecek gibi

Basındaki bütün yorumlar ve seyircilerden gelen yorumlara göre 2. bir Robinho vakası bekleniyor inş. öyle birşeyle karşı karşıya kalmaz Real Madrid,Mourinho'nun yönetmesi önemli tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bence de 2. bir Robinho olabilir . Daha çok genç iken böyle bir kulübe gidiyor . Umarım Big José onu adam eder .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Robinho 2 olacağını düşünmüyorum nedense. Mourinho'nun gezici ekibinde çokta etkili olacaktır. Ama rolleri iyi paylaştırmak lazım. Ronaldo'yla arası bozulabilir eğer kendine oynamaya başlarsa.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kendi ortasına koşup gol yapan adam bu iş yapar

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

fm'de müthiş de bu gerçek hayat.

güçsüz bir oyuncu sanki fizik olarak. bence bir ronaldo olamaz maksimum robinho diyorum...

Robinho gibi olcak sonu

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Karakterini bilmem ama Robinho'dan çok daha yetenekli bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bi takıma 2 Ronaldo fazla seneye Madrid çok fena olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi de Robinho diyorsunuzda Robinho Real'de hiçte kötü performans göstermedi ki. Aksine çokta iyi oynadı. Sadece zamanında Schuster'le sorunları olduğu için ayrıldı ve City'e gitti. Neymar'da ise böyle bir sorun olmayacaktır çünkü takımın başında Big Jose var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Peh Aguero bekliyordum Neymar oldu.Neyse buda olur

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

şu an neymar'ı izliyorum canlı. adam cidden süper. hem hırslı, hem hızlı, hem bitirici, hem teknik, hem paylaşımcı... ama arouca'yı da çok beğendim ben. keşke cristian yerine bu arouca'yı alsaymışız.

Mesaj Yetkileri