Quote Originally Posted by mehmetd View Post
hımm ben taktikten olduğunu düşünüyordum.
bide son maçtan devam et diye ingilizce bir şey var maç konuşmalarında onu hiç uygulamam
ondan da olabilir onu uygulayabilirim.
oyuncunun devamlılığından kaynaklanacağını söylersiniz zannediyordum bide ama düşük değildir

bi 5 bi 8 olduğundan son maçlarda tek forvet oynamak durumunda kaldım ondan kullanılmayan değişiklik yazıyor

bi de mesela bişey daha,bazen 1 oyuncu çok kötü oynuyor defansta yada forvette benim oyuncu değişiklik tarzım yorulan oyuncuyu çıkarırım kötü oynayanı çıkarmam ama kızar ve maç sonrası ceza veririm ama bu kariyerde hiç ceza vermediydim sonunda dayanamadım ceza verdim.

tek tek bakacak olursak;
-o hafta bir olay olduğundan değildir.

-markajı bilmem,oyuncu 2.forvet oyuncusu yani destek oyuncusu.yalnız sağdan bindir diye bişey var onu silmeyi düşünüyorum.oyuncu hızlı forvet ben onu 4-4-2 de 2.forvet yani destek olarak kullanıyorum mesela poacher olarak mı kullansam?

-rakipten olabilirmi bilmem,twente karşısında 5,6ile oynadı.

-aynı şekil oynuyorum.4-4-2 de 2.forvet olarak,görevi dediğim gibi destek.
şimdi 1.forvet hedef forvete uygun daha yavaş hava ve yer hakimiyeti var,2.forvet ise hızlı,bitiriciliği 1.den az ama gene iyi ama kafa hakimiyeti pek yok.ben 1.yi 1.forvet atak olarak,2.yi de 2.forvet destek olarak oynatıyorum.GÖREV olarak nasıl oynatmamı önerirsiniz?
Quote Originally Posted by Corpus View Post

İstatistiklere bakarsak oyuncunun top alamadığı maçlarda düşük ortalamayla oynadığını görüyoruz. Eğer twente o maçta iyi defans yaptıysa ve ortasaha oyuncuları senin forvetinin pas yollarını kapattıysa düşük oynaması normal.

Ayrıca oyuncunun özelliklerini bilmiyorum o yüzden hangi rolde oynayacağı konusunda bir fikre sahip değilim.Ancak şunu söyleyebilirim ki çift forvette 1 oyuncu targetman oynuyorsa diğer oyuncunun poacher oynaması en çok kullanılan ikili çeşididir ve en fazla verim bu şekilde alındığıda söyleniyor.
oyuncu benim editörden ürettiğim bir oyuncu dolayısı ile yüksek özellikleri var.
ama ben özelliklerini yukarda yazdım zaten. hızlı,bitiriciliği 18 ama kafa hakimiyeti az
genie scout a göre "hızlı forvet" nihat tarzı yani.ama kısa değil.

ben klasik 4-4-2 de 1. kafa hakimiyeti olan 20 bitiricilik 20 hızı düşük mak. 13 falan.
2. ise hızı 18 filan bit. 18 kafa ise 12-13 olabilir.
şimdi 1.uç forvet 2. ise destek oyuncu olarak oynuyor.ben 2.yi ya oynatmicam tek forvetli 4-5-1 e dönmeyi düşünüyorum gerçi hiç sevmem bu tarz defansif taktikleri ama oyun seviyor naapim ya da görevini değiştirmeyi düşünüyorum.mesela destek yerine farklı bir görev.
zaten 1 forvetin atak,öbürünün destek olması bence yanlış.ikisi de atak olmalı forvet ise.
özellikle de özellikleri iyi ise.

deidğim gibi ya 4-5-1 düşünüyorum yani 4-1-2-2-1 gk-drlc-dm-2mc-amlr-st yada
2. forveti değişik bir görevde oynaticam,bi maçta 5 bi maçta 8 den sıkıldım artık.

2.düşüncem de "over the pitch" gibi ingliizce bişey var son maçtaki iyi oyununu sürdür diye
onu hiç denemedim,onu denemeyi düşünüyorum 8lik maçından sonra ama onu takip etmek gerekiyor.

oyuncunun devamlılığı da iyi olsa gerek,ben ürettiğime göre yani
bazı oyuncu vardır 1 maç oynar 10 maç yatar öyle biri de değildir zannediyorum.

kötü oynayan oyuncu taktik değişikliğine mi gerek olur onu da düşünmekteyim.

senin dediğini düşünmemiştim.istatistiklere bi daha bakacağım top gelmesiyle alakalı.

son olarak poacher oynatmayı düşünüyorum hızlı bir oyuncu akıllı agresif
bi tek hava hakimiyeti kötü dediğim gibi o yüzden hedef adam değil.zaten adam da değil
1. ise dediğim gibi hedef adam bitiriciliği 20 kafa 20 hızı yavaş bi tek.o da hızlı forvet değil.
2si bir arada r.sociedad daki nihat la öbür adam vardı onun gibi oluyor hah buldum kovaçeviç
o da hedef ti zaten nihat ise hızlı ve geriden gelen "destek" oyuncu idi.mükemmel ikililerdi.