1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: Galalatasay Sk - 7.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

peki forvetler dediğim gibi yorulmuyorlar mı? maç sonu kaç ile bitiriyorlar ?

benim nss 3 ten örnek vereyim.
    ben nss 3 te orta saha başlıyorum ama bir süre sonra forvete geçmemi istiyorlar,bende kabul ediyorum.

oysa oyunda forvet gibi değil de amc gibi oynuyorum yani geriden gelerek oynuyorum dolayısı ile topu kendim kapıyorum asisti kendim yapıyorum golü ben atıyorum

bu da zaten düşük puan alan orta saha oyuncularının iş yapmamasına ve pas vermemesine gidiyor,bende yoruluyorum haliyle ve şöyle bir yazı çıkıyor:

-çok koşuyorsun,bu da senin topla buluştuğunda yorgun olmanı sağlıyor bu nedenle çok gol kaçırıyorsun.

şimdi nss 3 ne alaka deme.anlattığım bir olay.oyundan bir örnek vermek istedim.
    demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.

ek:bu oyunda amc yok,sadece mc ve fc var;mc seçersem düşük puan alıyorum,fc mecburi seçim yani.
    nss4 te var amc var ama o da oynanılmıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    peki forvetler dediğim gibi yorulmuyorlar mı? maç sonu kaç ile bitiriyorlar ?

benim nss 3 ten örnek vereyim.
    ben nss 3 te orta saha başlıyorum ama bir süre sonra forvete geçmemi istiyorlar,bende kabul ediyorum.

oysa oyunda forvet gibi değil de amc gibi oynuyorum yani geriden gelerek oynuyorum dolayısı ile topu kendim kapıyorum asisti kendim yapıyorum golü ben atıyorum

bu da zaten düşük puan alan orta saha oyuncularının iş yapmamasına ve pas vermemesine gidiyor,bende yoruluyorum haliyle ve şöyle bir yazı çıkıyor:

-çok koşuyorsun,bu da senin topla buluştuğunda yorgun olmanı sağlıyor bu nedenle çok gol kaçırıyorsun.

şimdi nss 3 ne alaka deme.anlattığım bir olay.oyundan bir örnek vermek istedim.
    demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.

ek:bu oyunda amc yok,sadece mc ve fc var;mc seçersem düşük puan alıyorum,fc mecburi seçim yani.
    nss4 te var amc var ama o da oynanılmıyor.
    Benim antrenman sistemimden dolayı olabilir %65-75 arası bitiriyorlar genelde Son Palermo maçına baktım emenike %86 belfodil'de %74 gibi bitirmiş maçı.Zaten sürekli 34 hafta 2sini birden oynatmıyorum Araujo ve Mustafa Pektemek'i de kullanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Benim antrenman sistemimden dolayı olabilir %65-75 arası bitiriyorlar genelde Son Palermo maçına baktım emenike %86 belfodil'de %74 gibi bitirmiş maçı.Zaten sürekli 34 hafta 2sini birden oynatmıyorum Araujo ve Mustafa Pektemek'i de kullanıyorum.
    tabii ki alternatif oyuncu her zaman iyidir.

ben asistana veriyorum takım seçimini ama o 17 kişi seçiyor oyunumda;
    ve 2 forvet seçiyor(forvetimiz iyidir ) bende de en çok mcler yoruluyor.ama kenarda
    mc olmuyor 17 de;bende 18.yi eksik olanla tamamlıyorum bu da ya mc yada drl oluyor.ve 18 yaşaltı olması gerekiyor.

forvetleri değiştirmem genelde çünkü çok yorulmuyorlar.2 kişi çoklukla boşuna bekliyor yani.
    1 tane değiştirdiğim de az oluyor.hiç midfielder falan koymadığı zaman 1ini çıkarıp 1mc 1 defans yada 2 midfield alabiliyorum.(17 kişi alıyor ya)

dediğim gibi bende de en çok mcler yoruluyor,çoklukla da 2 mc bir kanat değiştirmem gerekiyor
    ama kenarda 1 mc yi zor alıyorum 2 hiç olmuyor bende 2.mc yerine 2 kanat oyuncusunu değiştiriyorum,öbürü yorgun argın devam etmek zorunda kalıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

ben genelde yedeklerde 1 forvet 1 kaleci 1 dl 1 dr 1 dc 2mc koyuyorum.Tabi bende ortasahada yorulan oyuncular oluyor ama en çok kanatlarda oluyor.Bence 1 oyuncu yetiştirmelisin hocam 1 yedek eksik olması kötü bir şey.Ben 18 yaş altı takımımın kalecisini yedek alıyorum.Risk yok mu var ama Ruffier'in maşallahı var 1 kez uzun süreli sakatlandı.Sezon başında özellikle geniş kadro kurdum maçın zorluğuna göre değişiklik yapıyorum oyuncularımda çok fazla yorulmamış oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by okumus View Post
    ben genelde yedeklerde 1 forvet 1 kaleci 1 dl 1 dr 1 dc 2mc koyuyorum.Tabi bende ortasahada yorulan oyuncular oluyor ama en çok kanatlarda oluyor.Bence 1 oyuncu yetiştirmelisin hocam 1 yedek eksik olması kötü bir şey.Ben 18 yaş altı takımımın kalecisini yedek alıyorum.Risk yok mu var ama Ruffier'in maşallahı var 1 kez uzun süreli sakatlandı.Sezon başında özellikle geniş kadro kurdum maçın zorluğuna göre değişiklik yapıyorum oyuncularımda çok fazla yorulmamış oluyor.
    ben asistana bırakıyorum.o kesin 2 forvet alıyor,1 gk,1-2 defans (dlrc toplamı) 1 en fazla 2 orta saha alıyor toplam ise 6 yedek alıyor.bende hangi mevki eksik kaldıysa 18.yi 18 yaşaltı olan oyunculardan seçiyorum ama son maçımda gene 3 değişikliği orta sahadan yaptım bir dc oyuncusu dmc de de oynuyordu onu dmc ye koydum,bir mr değiştirdim ve 3.yüde gene 18.olarak koyduğum mcden yana kullandım.

dmc sakatlık dolayısı ile oldu.diğerleri yorgunluk.

kariyerim aşağıda,resimlerini de ekledim şimdi bu maçın.

eksik değil yalnız,oyuncu/asistan 18.yi almıyor,bu da hep 18 yaşaltı oyuncusu oluyor.
    var ama almıyor oyuncu.33 kişilik as takım var,toplam 86 tane oyuncu var ama
    editörden oluşturduğum ligde sadece 33 kişi kayıt edilebiliyor,33 kişi de kayıt ettim hatta asistanın dediklerinin de bazısını çıkararak yerine oyuncu alarak.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Default Transfer...

İyi transferler yaptım diye düşünüyorum elimizdeki kaliteli yabancıları istediğim fiyatlara satamayınca kiralama yoluna gittim.Yeni sezonda hedefleri büyütüyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Sezonu kupayla açtık moraller yerinde

Mesaj Yetkileri