1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: Galalatasay Sk - 7.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

ben genelde yedeklerde 1 forvet 1 kaleci 1 dl 1 dr 1 dc 2mc koyuyorum.Tabi bende ortasahada yorulan oyuncular oluyor ama en çok kanatlarda oluyor.Bence 1 oyuncu yetiştirmelisin hocam 1 yedek eksik olması kötü bir şey.Ben 18 yaş altı takımımın kalecisini yedek alıyorum.Risk yok mu var ama Ruffier'in maşallahı var 1 kez uzun süreli sakatlandı.Sezon başında özellikle geniş kadro kurdum maçın zorluğuna göre değişiklik yapıyorum oyuncularımda çok fazla yorulmamış oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by okumus View Post
    ben genelde yedeklerde 1 forvet 1 kaleci 1 dl 1 dr 1 dc 2mc koyuyorum.Tabi bende ortasahada yorulan oyuncular oluyor ama en çok kanatlarda oluyor.Bence 1 oyuncu yetiştirmelisin hocam 1 yedek eksik olması kötü bir şey.Ben 18 yaş altı takımımın kalecisini yedek alıyorum.Risk yok mu var ama Ruffier'in maşallahı var 1 kez uzun süreli sakatlandı.Sezon başında özellikle geniş kadro kurdum maçın zorluğuna göre değişiklik yapıyorum oyuncularımda çok fazla yorulmamış oluyor.
    ben asistana bırakıyorum.o kesin 2 forvet alıyor,1 gk,1-2 defans (dlrc toplamı) 1 en fazla 2 orta saha alıyor toplam ise 6 yedek alıyor.bende hangi mevki eksik kaldıysa 18.yi 18 yaşaltı olan oyunculardan seçiyorum ama son maçımda gene 3 değişikliği orta sahadan yaptım bir dc oyuncusu dmc de de oynuyordu onu dmc ye koydum,bir mr değiştirdim ve 3.yüde gene 18.olarak koyduğum mcden yana kullandım.

dmc sakatlık dolayısı ile oldu.diğerleri yorgunluk.

kariyerim aşağıda,resimlerini de ekledim şimdi bu maçın.

eksik değil yalnız,oyuncu/asistan 18.yi almıyor,bu da hep 18 yaşaltı oyuncusu oluyor.
    var ama almıyor oyuncu.33 kişilik as takım var,toplam 86 tane oyuncu var ama
    editörden oluşturduğum ligde sadece 33 kişi kayıt edilebiliyor,33 kişi de kayıt ettim hatta asistanın dediklerinin de bazısını çıkararak yerine oyuncu alarak.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Default Transfer...

İyi transferler yaptım diye düşünüyorum elimizdeki kaliteli yabancıları istediğim fiyatlara satamayınca kiralama yoluna gittim.Yeni sezonda hedefleri büyütüyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Sezonu kupayla açtık moraller yerinde

Mesaj Yetkileri