Furkan transferi dünya tarihine geçecek 850 bin lira+2 Futbolcu
Galatasaray'da Oktay Mahmuti subenin CEO'su oldu, yeni antrenor ise Sloven Jure Zdovc..
Can İşbakan twitter..
Zamanında bizim Aydın hoca için düştüğümüz hataya Galatasaray da mı düşüyor diye düşünmedim değil.
Mahmuti kenarda iyiydi yahu, adam oyunculardan çok konsantre oluyordu neredeyse. Taraftar da çok seviyordu bu hallerini. Final serisindeki son maçtan sonra Bilgin Gökberk yazmıştı, Mahmuti seneye koçluk düşünmüyor diye ama kimse iplememişti, adam haklı çıkıyor galiba.
Umarım yönetim Oktay hocayı geri plana atarak bazı şeyleri baltalamaz.Ne gerek var şimdi böyle saçma sapan bir olaya?
Bu arada Karşıyaka yönetimi Furkan için futbol takıma Semih Kaya ve Serdar Eylik gibi oyuncuları istiyormuş.
CEO'luk için biraz erken değil mi daha yaş 43. Belki fason haberdir bekleyelim biraz. Oktay Hoca parkeye yakışıyor yahu, orada kalsın.
Yalan haber olabilir. Oktay Hoca 3 senelik plan yaptık ve bu doğrultuda hedeflerimize gideceğiz demişti seneye. 3 senelik planda koçluktan başka mevki yoksa devam edecektir görevine.
Cim Bom'dan bir bomba daha
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, kadrosunu bir oyuncuyla daha güçlendirdi ve Pınar Karşıyaka'nın genç uzunu Furkan Aldemir'i renklerine bağladı.
21 Haziran 2011 Salı - 17:30
DHA
Pınar Karşıyaka, Galatasaray'la üç yıl için yaklaşık 2 milyon dolara el sıkışan 1991 doğumlu ümit milli pivotu Furkan Aldemir'in bonservisi konusunda Sarı-kırmızılılarla bugün anlaştı.
İstanbul'da Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturan Pınar Karşıyaka 2. Başkanı Nazım Torbaoğlu ile Asbaşkan Gökhan Şensan uzun süren pazarlıklar sonunda el sıkıştı. Galatasaray'ın KSK'ye paranın yanı sıra 21 yaşındaki pivot İlkan Karaman'ı kiralık olarak vereceği, ayrıca futbolcular Erhan Şentürk, Serdar Eylik ve Semih Kaya'nın kamp dönüşü Teknik Direktör Fatih Terim tarafından kadroya alınmamaları halinde İzmir temsilcilerine öncelik tanıyacağı açıklandı.
İki kulübün kurmayları, Karşıyaka'ya ödenecek paranın miktarının gizli tutulması konusunda hiçbir açıklama yapılmaması konusunda da anlaştı. Furkan'a geçen yıl da talip olan Galatasaray, Karşıyaka'ya bonservis için 2 milyon TL teklif etmesine rağmen olumsuz yanıt almıştı.
Mustafa Taha
willie solomon'un yolu yine turkiye'ye dusmus turk telekom ile anlasmis...
siena bob mccalebb ile yaptiklari 1+1+1 opsiyonlu sozlesmeyi uzatmak istiyor. bunun icin de 1 milyon 500 bin avroyu gozden cikarmak zorunda.
Furkan transferindeki sistem ilk kez oldu galiba dünyada. Bu arada Oktay hoca CEO olursa takıma yazık olur. Oktay Mahmuti'nin yeri parke, oraya da yakışıyor. 3 sene değil 13 senelik plan yapsın yeter ki Galatasaray'da kalsın.
Screw you guys, I'm goin' home
Taraftar baya tepkili.Yönetim nasıl böyle bir olaya kalkışır anlamak mümkün değil.
Hocanın kendisi istemiş olabilir.
Edit: Dediğim gibi kendisi istemiş, Bilgin Gökberk haklı çıktı, adam maç bittikten hemen sonra yazmıştı. Yeni koç nasıldır, bilen var mı ?
Last edited by uAburak89 : 21.Haziran.2011 at 19:24
Hoca öyle istediyse vardır bir bildiği.Ama tabi ki yine de istediğimiz onu parkede görmek.
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Mahmuti, bir koçtan ötedir artık şube için herşey ona teslim edilmiştir, daha üst düzey bir organizasyon yaratılmaya çalışılıyor.
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Mahmuti'nin CEO olması demek, Uleb nezdnde de daha fazla girdi yapılacak demek, artık hem sahada hemde organizasyonda daha sağlam olunack
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Şube yeterince kurumsal değildi, özellikle Uleb nezdinde yetersiz kalıyordu, bunun için yapıldı bu hamle
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Ben Mahmuti'nin şubenin bütününe hükmedecek olmasını son derece olumlu buluyorum, EL A lisansını en kısa sürede alacaktır hoca.
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Yeni koç Zdovc'uda kendisi seçmiş, sahadaki yapılanma ve şubedeki yapılanma sürecek ve ULEB nezdinde daha prestijli bir organizsyon olunacak
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Bu yapılanmanın sonunda varılacak yer belli TBL de fnalleri hedfleyen ve EL de daimi olan taraftarı ile bütnleşmiş sağlam bir GS basketbolu.
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Mention'lara burdan toptan cevap vereyim Hoca parkede olmayacak ama parkeyide o belirleyecek yani sistemi devam edecek.
Hımm... Hamle fena gözükmedi şimdi gözüme.
Bizde de Aydın Örs var aynı şekilde. Doğru yapılanma açısından güzel düşünce yani.
Ama bence yine de 3 yılın sonunda olsaydı daha hoş olurdu.
http://www.fiba.com/pages/tur/fe/10/...6947/game.html
Türkiye - Sırbistan yarı finali.
Savanovic 15 satı atmış.
Hala yıldız değil mi diyorsunuz, nasıl söyleyebiliyorsunuz?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aksine doğru yaptık.
Neven Spahjia Real Madrid'in teklifini reddeden, Avrupa'nın üstdüzey sayılı hocalarından bir tanesi. Aydın Örs savunma ile ve şuta dayalı oynatıyordu takımı. Oyunun ritminin koptuğu yerde oyunu okuyamıyordu. Spahjia oyun içinde öyle sert hamleler yapıyor ki ipleri elinden kaçırmıyor ve set üzerinden oynuyor takım. Aydın Hoca'nın takımında pek fazla çalışılmış set göremezsin.
Spahija vazgeçilemez, Kinsey de gitmiyormuş. Seneye inşallah sakatlık, aksilik olmazsa şampiyonluğu garantiliyor bu kadro, bir de kaliteli 1 no yedek gelirse Euroleague Final Four için en büyük adaylardan biri oluruz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ne olursa olsun Oktay Mahmuti'nin sahada olmayacak olmasi beni uzdu. Ben Turk hocadan yanaydim her zaman ve Oktay Mahmuti de en iyi yerli koclardan.
Oktay Mahmuti Açıklamalarda Bulundu
Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk'in gündemdeki konulara ilişkin açıklaması üzerine Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Oktay Mahmuti, Galatasaray medyasına açıklamalarda bulundu.
Oktay Mahmuti’nin açıklamaları şu şekilde oldu:
"Göreve başlarken tek hedefimiz Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi’ne bir kimlik ve gelenek kazandırmaktı. Başarılı bir sezonun ardından duygulara kapılıp, her şeyin çok mükemmel olduğunu iddia etmek yanlış olur. Sportif başarıyı kalıcı kılmak için doğru şube yapılanmasının ne kadar önemli olduğu son derece aşikârdır. Biz de bu konuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yalnız şunu özellikle söylemek isterim ki; yazılanlar gerçeği tam anlamıyla yansıtmamaktadır ve nihai karar verilmemiştir. Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi için benim ve başkalarının konumu değil, düzen ve düzene nasıl hizmet ettiğimiz önemlidir.
Bir kez daha hatırlatmak isterim ki; tek önemli olan Galatasaray Basketbol Takımı’dır."
Oktay Mahmuti
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü
Screw you guys, I'm goin' home
Aydın Örs:"Takıma Guard Alınacak"
Fenerbahçe Ülker Genel Koordinatörü Aydın Örs, A Haber’de katıldığı programda transfer konusuna açıklık getirdi.
Andrei Kirilenko ve Ionnois Bourousis transferlerinin gündemde olmadığını söyleyen Örs, “Bojan Bogdanovic ve James Gist’i takıma kattık. May, Jasikevicius ve Lavrinovic’in sözleşmelerini uzatılacağını düşünmüyorum. Bir guard almak istiyoruz. Kinsey ve Tomas takımla devam edecek. Onlarla ilgili sorunumuz yok. Vidmar ve Mirsad sakatlıklarını atlatıyor. Sezon başında hazır olacaklar. Engin’in ise ekim-kasım gibi takıma katılmasını bekliyoruz” diye konuştu.
Basketdergisi
Bence de Fenerbahce'ye Pass First bir guard alinirsa daha faydali olur tum oyuncular.
Oktay Mahmuti insallah sahada kalir.
Ukiç'ten çok daha iyi bi guard bulmamız gerek. Ukiç final-four hedefi için yetersiz bi guard.
Gözden çıkarmamız mümkün değil tabi ki 2.guard olarak çok iyi olur. Geçen sene Barcelona kadrosunda 3 tane üst düzey guard vardı Rubio , Lakoviç , Navarro. Navarro'ya 2 numara diyebiliriz ama guardda oynuyordu. Demek istediğim Ukiç'den daha üst düzey bi guard bulmamız gerek. Ukiç gününde oldu mu evet yaratıyor filan ama olmadığı zamanda takımı bitiriyor. Fazla zorluyor , takımı da aşağı çekiyor kendisiyle birlikte.
Ukiç çok iyi bi guard ama top class takımların guardı değil.
@caglartorun: G.Saray'a geleceği iddia edilen koç Jure Zdovc, Spartak St. Petersburg ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Resmi sitede açıklanmış transfer.