Reyes'ten kötü haber
21 Haziran 2011 20:46 | NTVSpor.net
Atletico Madrid Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Jose Antonio Reyes'in gelecek sezon takımda kalacağını ve Galatasaray'a bu oyuncuyu satmayacağını açıkladı.
![]()
Atletico Madrid Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, futbolcusu Jose Antonio Reyes'in gelecek sezon takımda kalacağını duyurdu. Madrid ekibinin başkanı Enrique Cerezo da, Jose Antonio Reyes'in önümüzdeki sezon kesinlikle Vicente Calderon'da kalacağını açıkladı.
Atletico Madrid Kulübü, Reyes'in menajeri Mariano Aguilar ile kulübün spor direktörü Jose Luis Perez Caminero ile bugün Sevilla kentinde bir görüşme yapıldığını açıkladı. Atletico Madrid, Galatasaray'dan gelen teklifin reddedilip, gelecek sezon Reyes'in takımda kalması için taraflar arasında anlaşma sağlandığını bildirdi.
İspanyol kulübü, ayrıca geçen hafta Ujfalusi, Reyes ve Forlan için Galatasaray'dan teklif aldıklarını ilk kez duyurarak, ''Sadece defans oyuncusu Ujfalusi'nin, Atletico Madrid için gerekli ekonomik şartların sağlanması halinde, Galatasaray ile görüşmesine izin verildiğini'' açıkladı.
Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst ise, "Resmi bir açıklama olsaydı haberimiz olurdu. Biz görüşmelere devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
CEREZO: REYES VİCENTO CALDERON'DA KALACAK
Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo ise iki yıldız oyuncusunun transferi konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.
Madrid ekibinin resmi internet sitesinin haberine göre, Uruguaylı oyuncu Forlan için aldıkları teklifi doğrulayan Cerezo, "Forlan Galatasaray'dan iyi bir teklif aldı. Gidip gitmemek onun elinde, kararı kendisi verecek" ifadelerini kullandı.
Jose Antonio Reyes'in ise takımdan ayrılmayacağını kesin bir dille ifade eden Atletico Madrid Kulübü Başkanı, "Resmi siteden açıkladığımız gibi önümüzdeki sezon da bizimle, Vicente Calderon'da kalacak" diye konuştu.
"Defter hala kapanmadı"
Atletico Madrid'in dün itibariyle resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Reyes'in Atletico Madrid'de kalacağı duyurulurken Galatasaray cephesinden hem Reyes hem de Forlan için açıklama geldi.
22 Haziran 2011 Çarşamba - 11:46
DHA
Galatasaray'da Forlan ve Reyes konusu kapanmadı...
Atletıco Madrıdli oyunculardan sadece Ujfalusi'yi renklerine katan Galatasaray, Reyes ve Forlan'dan umudunu kesmedi.
İkinci Başkan Ali Dürüst, yaptığı açıklamada görüşmelerin sürdüğünü belirterek, Forlan'ın kulübü ile sorunlarını çözmeye çalıştığını, Reyes'in ise satılmayacağının açıklanmasına rağmen bu oyuncuyu takipte olduklarını söyledi.
Ali Dürüst; bu transferlerin ilk günden itibaren bitmiş gibi yazılmasının medyadan kaynaklandığını belirterek; "Biz bu oyuncular için kulüp ile anlaştık. Bu transferler bitti diye bir açıklama yapmadık. Bunu medya böyle yazdı. Ben ilk günden de söylemiştim. Görüşmeler sürüyor. Defter hala kapanmadı. En büyük sıkıntı Forlan ile A.Madrıd arasında yaşanıyor. Uruguaylı oyuncu belki daha fazla kazanmak istiyor, belki alacakları var bilemiyorum ama biz takipteyiz.
Bu arada kulübün -satmıyoruz- açıklamasına rağmen Reyes konusu bile hala kapanmadı. Görüşmeler sürüyor." diye konuştu.
Madrid Forlan için tarihi belirledi; 4 Temmuz...
Reyes transferi konusunda hayal kırıklığına uğrayan Galatasaray'da Forlan için yeni bir umut doğdu.
22 Haziran 2011 Çarşamba - 12:24
AA
Atletico Madrid kulübünün spor direktörü Jose Luis Perez Caminero, ''Reyes kalacak. Forlan'ın ise 4 Temmuz'a kadar vakti var'' dedi.
Caminero, Galatasaray'ın transfer için müzakerelere başladığı Jose Antonio Reyes ve Diego Forlan ile ilgili Cadenaser radyosuna açıklama yaptı. Atletico Madrid kulübünün yöneticisi, ''Reyes'in menajeriyle konuştum. Çünkü ilk ağızdan gitmesini değil, tam tersine kalmasını istediğimizi söylemek istiyordum. O da bizimle kalacağını, burada mutlu olduğunu, yeni projemize güven duyduğunu, bu renklerle bağdaştığını, taraftarla mutlu olduğunu söyledi'' ifadesini kullandı.
Galatasaray kulübü ile görüştüklerinde sadece gelen teklifleri dinlediklerini ve bunları futbolcuların menajerlerine ilettiklerini belirten Caminero, ''Türkler müzakereden ne anlıyor bilmiyorum. Biz büyük bir kulübüz gelen teklifleri dinlemek bizim zorunluluğumuz. Forlan için gelen teklifi de dinledim ve menajerine ilettim. Ama aynı zamanda 4 Temmuz'a kadar karar vermesi gerektiğini de söyledim'' diye konuştu.
Atletico Madrid'in yeni sezon hazırlıkları için toplanacağı 4 Temmuz tarihini, Forlan'ın son karar tarihi olarak gösteren Caminero, "Eğer 4 Temmuz'a kadar gelen hiçbir teklifi kabul etmezse bizimle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak ve son 4 yılda olduğu gibi bizim formamızı giyecek" dedi.
''O zaman Reyes ve Forlan'a söyledikleriniz farklı. Reyes'e kal, Forlan'a da istediğini yap dediniz. Öyle mi?'' şeklindeki soruya ise Caminero, ''Evet, 4 Temmuz tarihine kadar'' yanıtını verdi.
Öte yandan İspanyol basını, Forlan'ın Türkiye'ye gitmek istemediğini savunarak, Atletico Madrid tarafından kendisine yeni kulüp bulunması için süre tanındığı yorumları yapıldı. Atletico Madrid ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunan ve sezon başına 4,5 milyon avro kazanan Forlan'a Galatasaray'ın sezon başına 6 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, Atletico Madrid'e de bonservis bedeli olarak 8 milyon avro önerdiği iddia ediliyor.
Reyes'in ise twitter'dan gönderdiği mesajda ''Onlara, bu kulüpten ayrılmam çok zor çünkü burada mutluyum dedim. Barcelona'daki finalden sonra bu kulüpte olmanın ne olduğun
reyesin gelmesin eben basindan beri ihtimal vermiyordum adam gecen sene atleticonun en iyi oyuncularindan birisiydi.. forlan bir ihtimal gelebilir diyordum ama oda olmadi..
Yılan hikayesine döndü bu iş de. Bu kadar uzadıktan sonra olumlu sonuç çıkacağına da inanmıyorum.
Forlan Reyes'in aklını çeldi demekki![]()
Muslera'nın diğer talipleri;Tottenham,Arsenal,Fulham.GS'nin alternatifleri;Victor(Gremio),Almunia(Arsenal)
Gil Marin: "Forlan'in menejerine kendisini artik istemedigimizi soyledik ve kulup bulmasini istedik"
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Johan Dahlin,Guillermo Molins,Sebastian Larsson
Cüneyt Tanman ekibi tarafından verilen listenin başında olduğunu söyleyeyim
Scout ekibi, futbolcuların sadece maç değil, antrenman performanslarını da değerlendiriyor ve özel yaşantıları ile ilgili de rapor veriyor!
Tık yok ama yönetimden.. Neyse ki bu Scout ekibinin şevkini kırmıyor!
@altunterim
Last edited by vego : 22.Haziran.2011 at 16:35
Türkiye'de ilk kez ciddi çalışan gerçek bir scout ekibimiz var galibaAma ne yazık ki işe yaramıyor
Ama bu sene için fazla beklentiye girmemek lazım bu sene taraftarı stada çekecek hamleler yapacaklar bu kesin. Ama 2-3 seneye her şey çok farklı olabilir. Mehmet Demirkol'un dediği gibi Porto modelini örnek almalıyız. Ve biz örnek alıyoruz galiba
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
şu muslera denen adam sanki buffonmuş gibi muamele yapılıyor, vazgeçilmez addediliyor ki gıcık oluyorum...
Drogba > Malaga diyorlar...
Ulan Malaga.
Lyon başkanı Aulas, Ederson-Kallström ve Pjanic'in satış listesinde olduğunu açıkladı.
Kallström - Pjanic gelse 4-3-3 oynasak tadından yenmez![]()
Kallstrom ve yaninda da Pjanic veya Ederson gelirse cok iyi olur. Hos o kadarina da ihtiyac yok Kallstrom gelse yeter Lyon'dan.
tribundergi Tribun Dergi
Lazio başkanı Claudio Lotito: Fernando Muslera ile anlaşamadık. Bize uygun bir teklif yapan kulübe satacağız
Biraz hızlansak transferde iyi olacak, kamp yaklaştı.
Eğer Haldun Üstünel'de yetki olsaydı Drogba, Reyes, Muntari, Kallström şu anda Florya'da antreman yapıyorlardı![]()
Şampiyonluğun defans ile kazanılacağını bir öğrensek ve transferlerimizde ilk kaleci ve stoper ile yapsak benimde içim rahat etse olmaz mı yahu...
Football is simple,but Football Manager is not
Beyler size bi kötü haberim var. Mustafa Sarp serbest bırakılmadığı sürece Galatasaray'da.
MustafaSarp Mustafa Sarp
@sergendag Ben Galatasaray'lı Mustafa Sarp'ım.gelen teklifleri reddediyorum.avrupadan teklif gelirse bakıcaz.
Bu gerçek yalnız![]()
Allahım yarabbim avrupadan teklif gelirse bakıcaz demiş.Kendini nasıl bir oyuncu olarak görüyor acaba?Pehh